مشاهده نسخه کامل
: مخلوط کردن دوتا تکسچر تو مکس ( خاهشن اگه بلدین کمک کنید )
ehsan_wwe
14-12-2008, 15:37
سلام
من میخام رو یک plan با 4 تا ورتکس یک تکسچر علف بذارم
حالا می خواهم بعضی از نقاطشو تکسچر خاک بندازم
تو یک آموزش دیدم که با vertex painting ائنجاهایی رو که می خواست خاکی باشن را مشکی کرد
یک نمنه سوال دیگر م می خواهم یک کوه را به صورتی تکسچر بدم که به صورت Uvw از سمت بالا به صورت planing یک تکسچر برف و یک uvw از جهت چپ که دونه دونه های حاکو معلوم کنه ! روش ساختش چیه ؟؟؟
:31:
Tamirat.laptop
14-12-2008, 16:27
سلام احسان
یکی از روش هاش این که شما از جنس ماده استاندارد بنام top/bottom استفاده کنی
دو انتخاب بهت میده که میتونی مثلا برای انتخاب اول ماده چمن و برای ماده دوم خاک رو انتخاب کنی
در نتیجه هر دو رو با هم blend کنی
یه چی تو مایه های این میتونی بسازی این سری ساختم البته میتونی بهتر روش کار کنی تا نتیجه بهتری بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan_wwe
14-12-2008, 16:42
top buttom کجاست
این blend کردن به چه صورته
SSS_HHH_OOO
14-12-2008, 17:07
خوب منتال ری یه متریال به اسم landscape داره که دقیقا همین کار رو برات انجام میده....
برای اون خاک و چمن یه طرح uv بگیر ببر تو فتوشاپ بعد میتونی اونجا تکسچرت رو درست کنی و خاک و چمن رو ترکیب کنی یا جاهایی که میخوای خاک باشن رو سیاه کنی بعد
1) به کانال diffuse متریالت mix رو بدی..
2)روی دکمه mix amount کلیک کن و طرح سیاه سفیدی که تو فتوشاپ درست کردی بده..
3)برگرد به شاخه تنظیمات mix و روی دکمه جلوی رنگ سیاه کلیک کن و تکسچر خاک رو بده..
4)روی دکمه جلوی رنگ سفید هم کلیک کن و تکسچر چمن رو بده..
Borhan72
14-12-2008, 17:23
ميشه از Blend استفاده كرد:
Tamirat.laptop
14-12-2008, 19:23
top buttom کجاست
این blend کردن به چه صورته
جایی رو که بهران نشون داده از آخر چهارمی میشه
blend کردن هم وقتی این ماده رو انتخاب کردی و چمن و خاک رو بهش دادی توی همون ماده گزینه ای بنام blend وجود داره که باید مقداری رو بهش بدی
موفق باشی
♥♥♥
ehsan_wwe
14-12-2008, 23:18
از کمک همتون ممنونم اما بازم اون چیزی که می خواستم نشد
من دوست دارم برای یک آبجکت دوتا uvw بزارم به این صورت ممکن است ؟ بدوه اینکه روی پلوی دیگری برویم
Farzad.wow
15-12-2008, 11:10
رفیق می شه بیشتر توضیح بدی.................
ehsan_wwe
15-12-2008, 12:08
مشکلم حل شد !!!
با استفاده از یک blend و درونش یک ماسک گذاشتم که اون ماسک همان vertex color بود که من با vertex panting نقاشیش کردم ( جا هایی که سیاه کردم خاک پاشیده شد )
از شهاب ممنونم که کمک بزرگی به من کرد همچنین از باقی دوستان که من را در پیدا کردن blend و استفاده از آن یاری کردن
Borhan72
15-12-2008, 18:21
خوب اگه چمن و خاكو ميخواستی بيا...
animator_blred
15-12-2008, 20:26
سلام
من میخام رو یک plan با 4 تا ورتکس یک تکسچر علف بذارم
حالا می خواهم بعضی از نقاطشو تکسچر خاک بندازم
تو یک آموزش دیدم که با vertex painting ائنجاهایی رو که می خواست خاکی باشن را مشکی کرد
یک نمنه سوال دیگر م می خواهم یک کوه را به صورتی تکسچر بدم که به صورت uvw از سمت بالا به صورت planing یک تکسچر برف و یک uvw از جهت چپ که دونه دونه های حاکو معلوم کنه ! روش ساختش چیه ؟؟؟
:31:
دوست عزیز دوستان شما رو خیلی خوب راهنمایی کردن.اگه نتونستید دیگه متاسفیم.در ضمن هر وقت چنین سوالهایی که برای بیننده گیج کننده است رو خواستی مطرح کنی یکم توضیح بیشتر همراه با یک نمونه بزار.موفق باشی
ehsan_wwe
15-12-2008, 21:16
دوست من پست شماره 9 رو ندیدی برای من متاسف نباش
مشکلم حل شد !!!
با استفاده از یک blend و درونش یک ماسک گذاشتم که اون ماسک همان vertex color بود که من با vertex panting نقاشیش کردم ( جا هایی که سیاه کردم خاک پاشیده شد )
از شهاب ممنونم که کمک بزرگی به من کرد همچنین از باقی دوستان که من را در پیدا کردن blend و استفاده از آن یاری کردن
کاربر_P30W
17-12-2008, 12:04
خوب منتال ری یه متریال به اسم landscape داره که دقیقا همین کار رو برات انجام میده....
برای اون خاک و چمن یه طرح uv بگیر ببر تو فتوشاپ بعد میتونی اونجا تکسچرت رو درست کنی و خاک و چمن رو ترکیب کنی یا جاهایی که میخوای خاک باشن رو سیاه کنی بعد
1) به کانال diffuse متریالت mix رو بدی..
2)روی دکمه mix amount کلیک کن و طرح سیاه سفیدی که تو فتوشاپ درست کردی بده..
3)برگرد به شاخه تنظیمات mix و روی دکمه جلوی رنگ سیاه کلیک کن و تکسچر خاک رو بده..
4)روی دکمه جلوی رنگ سفید هم کلیک کن و تکسچر چمن رو بده..
%100 تایید میشه...این آسونترین راهه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.