ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کیبورد usb توی grub

s_paliz
14-12-2008, 12:25
جدیدا یه کیبورد usb گرفتم که توی grub اکثر مواقع کار نمیکنه
کیبورد قبلی با پورت سریال کار میکرد.فکر کنم تبدیل usb به سریال مشکل رو حل میکنه.

taia
14-12-2008, 15:34
جدیدا یه کیبورد usb گرفتم که توی grub اکثر مواقع کار نمیکنه
کیبورد قبلی با پورت سریال کار میکرد.فکر کنم تبدیل usb به سریال مشکل رو حل میکنه.

مطمـن شید که کیبورد مشکلی نداره، چون من هم یک کیبورد USB دارم که بدون مشکل کار می کنه برای امتحان به BIOS برید و اونجا از کارکرد کیبورد اطمینان حاصل کنید، و البته مشکلات هر توزیع رو در تاپیک خودش مطرح کنید چون تخصصی تر میشه بحث کرد، و سوالات ابتدایی را در تاپیک شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

s_paliz
14-12-2008, 19:12
مطمـن شید که کیبورد مشکلی نداره، چون من هم یک کیبورد usb دارم که بدون مشکل کار می کنه برای امتحان به bios برید و اونجا از کارکرد کیبورد اطمینان حاصل کنید، و البته مشکلات هر توزیع رو در تاپیک خودش مطرح کنید چون تخصصی تر میشه بحث کرد، و سوالات ابتدایی را در تاپیک شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکر از راهنمایی و تذکرتون من این مشکل رو توی مشکلات سخت افزار های ورودی خروجی مطرح کردم ولی کسی جواب نداد. فکر کردم چون گرابه و کلیه، اگه توی گنو لینوکس مطرح بشه و به یه توزیع محدود نشه زودتر جواب میده.

taia
14-12-2008, 20:15
در تاپیک شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح شده.