ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا سیستم من ویروسی شده؟

KING iMAN
13-12-2008, 18:56
سلام.
امروز فلشم رو به سیستمم زدم و با دابل کلیک بازش کردم.(قبلش کافی نت بودم).بعد یهو یادم افتاد که فلش رو چک نکردم که ببینم آلوده شده یا نه.واردش شدم و دیدم یه فولدر با نام RECYCLER توش درست شده که قبلاً نبود.حذفش کردم اما الان اون فولدر توی تمام درایوهای سیستمم هم اومده و حذف هم نمیشه.ایا این یه فایل آلوده هستش یا از پوشه های طبیعی ویندوزه؟(ضمناً این پوشه مخفی سیستمی هست).اگه این یه فایل آلودس راه پاک کردنش بدون حذف ویندوز چیه؟
اینم یه اسکرین شات از یکی از درایوهام:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahriman323
14-12-2008, 16:09
فکر کنم با کاسپر اسکای اپدیت شده مشکلت حل بشه چون بعضی از دوستان مشکلشون حل شده
یا نه
از آنتي ويروس quickheal استفاده كن
شما قبل از استفاده از اون انتی ویروس باید انتی ویروست را پاک کنی وگرنه سیستمت هنگ میکنه حتی بعد از ریستارت سیستمت دیگه بالا نمی یاد!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

KING iMAN
15-12-2008, 14:25
مشکل اینجاست که سیستمم به اینترنت وصل نیست که کسپر رو آپدیت کنم و از راه آفلاین هم نمیشه چون ویندوزم جدید نصب شده و تا حالا به اینترنت وصلش نکردم.

KING iMAN
15-12-2008, 14:29
quickheal رو دانلود کردم.امیدوارم مشکلم رو حل کنه.
===
آیا راهی برای آپدیت آفلاین کسپر هست که نیازی نباشه قبلش یه بار به اینترنت وصل شده باشی؟

smahdis
15-12-2008, 14:31
اين فولدر از پوشه هاي طبيعي ويندوز هست. چرا ميخواي پاكش كني؟ ببين داخلش فايل مشكوك exe نباشه فقط، وگرنه هيچ مشكلي پيش نمياد.

KING iMAN
20-12-2008, 11:17
هیچ فایل مشکوکی توش نیست دوست عزیز.من بنابه گفته ی دوستان فکر کردم ویروسه و حتی سیستمم رو کلاً فرمت کردم(تمام درایوهام رو) و مجدداً پارتیشن بندی کردم اما بازم اومد.

ghol_aagha
20-12-2008, 11:36
با سلام
مدتي است كه سيستمم با وجود تغيير از بايوس، از سي دي يا فلاپي بوت نميشه و نمي تونم بك آپ گوست با فلاپي رو برگردونم.
حتي كليه درايو هارو فرمت كردم و با ماجيك 8 اف ديسك هم كردم ، باز هم نشده ، ظاهرا بايد كار ويروس باشه.
لطفا كمكم كنين .
ارادتمند