مشاهده نسخه کامل
: مشکل با اینترنت و انتی ویروس
دوستان من adsl دارم از دیشب انتی ویروس کاسپر 2009 یه اروری میده که مثله اینکه اینترنت رو بلاک میکنه و دیگه اینترنتم قطع میشه وقتی انتی ویروس رو غیرفعال میکنم دوباره درست میشه.باید چیکار کنم تا بحال به اینطور مشکلی برنخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید
ahriman323
13-12-2008, 14:09
یه عکس بگذار از اون قسمت !!
ببخشید من نمیتونم فایل پیوست کنم.متن اروری که انتی ویروس میده اینه:
block network traffic
ممنون از راهنمایی شما.
ahriman323
13-12-2008, 14:43
احتمالا انتی ویروس یک پیام داده که به کانکشن گیر داده و شما به جای زدن allow دکمه deny یا block را زدید که باید برید توی تنظیماتش ان را از این حالت در بیارید متاسفانه الان کسپر اسکاتی روی این سیستم نصب نیست برید توی تاپیک زیر و مشکل را مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehrdadmatin
15-12-2008, 13:48
من تا سه روز پیش(الان که این رو مینویسم دوشنبه 25 آذر هست) که از تورنت دانلود میکردم با سرعت نسبتا خوبی این کار رو میکردم ولی از سه روز پیش تا الان سرعت دانلود از تورنت من خیلی کم شده(هر تورنت داره با سرعت زیر 1 کیلو بایت در ثانیه! دانلود میشه) ولی تو باز کردن صفحه کاهش سرعت خیلی محسوس نیست.میخواستم بدونم کاربرای دیگه ای هم مشکل من رو دارن.آیا این بخاطر مشکل اختلال در اینترنت که کل کشور درگیرشه هست؟
ahriman323
15-12-2008, 14:29
من تا سه روز پیش(الان که این رو مینویسم دوشنبه 25 آذر هست) که از تورنت دانلود میکردم با سرعت نسبتا خوبی این کار رو میکردم ولی از سه روز پیش تا الان سرعت دانلود از تورنت من خیلی کم شده(هر تورنت داره با سرعت زیر 1 کیلو بایت در ثانیه! دانلود میشه) ولی تو باز کردن صفحه کاهش سرعت خیلی محسوس نیست.میخواستم بدونم کاربرای دیگه ای هم مشکل من رو دارن.آیا این بخاطر مشکل اختلال در اینترنت که کل کشور درگیرشه هست؟
اره به خاطر قطعی فیبر نوری امارات هست.زیر سر شرکت ارائه دهنده اینترنت تون هست.برای اینکه ترافیک نت را بیارن پایین
تازه برای ما سایت راپیدشیر و 4شیر و مگااپلود را روزها می بندن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.