PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : change height of div

nibble
13-12-2008, 11:51
سلام
من یه سوال داشتم که ممنون می شم راهنمایی کنید
من تو صفحه ی اصلی دو تا div دارم یکی سمت راست یکی هم چپ و اطلاعات اصلیم رو در div سمت راست می ریزم حالا می خوام وقتی ارتفاع div سمت راست زیاد می شه ارتفاع divچپ هم زیاد باشه در واقع ارتفاعشون مساوی بشه ؟

David.Jn
13-12-2008, 13:31
ببین این کارتو راه میندازه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nibble
13-12-2008, 19:29
سلام ممنون کدی که شما گذاشتید رو دیدم خوب شما که هیچ property به divاضافه نکردیدجز float ,width&borderکه فکر نمی کنم تاثیری روی ارتفاع داشته باشه اما کدی که شما گذاشتید کاملا درست کار می کنه اما div های من اندازه ی ثابتی دارن و نمی دونم چرا اینم کد divها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

peyman1987
13-12-2008, 20:44
دوست عزیزمون Zibatarin Nam کاری که کردن اینه که یکی از DIV ها رو داخل اون یکی گذاشتن. بنظر من شاید این کار به ظاهر جواب بده ولی منطقا کار درستی نیست. یعنی در واقع شما دو تا DIV مستقل از هم ندارین در حالیکه که صورت مساله میگه که دو تا DIV جدا باید باشن. برای این کار هم راهی فعلا وجود نداره که با CSS بشه درش آورد چون مقداری بعنوان height: 100% بدون داشتن یه DIV والد با ارتفاع ثابت نمیشه داشت.

فعلا تنها راه رسیدنش استفاده از جاوااسکریپته. اسکریپتش هم قبلا گذاشته شده اگه جستجو کنین هست.

موفق باشین

David.Jn
13-12-2008, 21:55
همونطور که جناب peyman1987 زحمت کشیدن توضیح دادن شما با Css نمیتونید یه همچین کاری کنید مگر اینکه از DIV های تو در تو استفاده کنید و اگر میخواهید از دو DIV مستقل از هم استفاده کنید باید از جاوااسکریپت استفاده کنید.

این کدی که من قرار دادم بیشتر برای زمانی استفاده میشه که شما بخواید یه عکس را همراه با کش اومدن DIV تکرار کنید.

شما که هیچ property به divاضافه نکردیدجز float ,width&borderکه فکر نمی کنم تاثیری روی ارتفاع داشته باشه اما کدی که شما گذاشتید کاملا درست کار می کنه

بله
قرار دادن اون Border ها به خاطر این بود که میخواستم نشون بدم دو تا DIV ها از هم جدا هستن (همین).
Width هم بیخیال شو اون فقط به خاطر کوچک کردن برای نوشتن متن اونجا قرار داره. زیاد چیزه به درد بخوری نیست.
ّFloat ربطی به ارتفاع نداره ولی اگه در این نمونه کد ما این دو DIV را با Float پشت سر هم نزاریم هیچ وقت بنا به DIV سمت راست کش نمیاد.
موفق باشید

nibble
15-12-2008, 07:42
سلام
ممنون از زاهنمایی هاتون
می شه در مورد جاوااسکریپتش هم توضیح بدید

TemplateMonster
21-12-2008, 18:35
display: table یه همچین قابلیتی رو می‌ده. راشل اندرو جدیداً یه کتابی نوشته به اسم Everything you know about css is wrong و درباره همین توضیح می‌ده. دو فصل اولش رو از سایت sitepoint می‌شه دریافت کرد.