ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا به دادم برسید! چجوری رمزگشایی کنم؟

amanofnoname
13-12-2008, 00:59
من با برنامه ی Okoker Encrypt Folder سه تا فولدر رو قفل گذاری کردم. مکانیزمش هم اینجوریه که میری از تو برنامه

هر فایلی رو که میخوای بروز (browse) میکنی تا تو برنامه اضافه شه، بعدش آخر اسم اون فولدر یه نقطه اضافه میشه

به این معنا که این پوشه رمزگذاری شده.

بعد اینکه این سه تا فولدرو به برنامه اضافه کردم، سیستمو ریستارت کردم. وقتی دوباره رفتم تو برنامه دیدم فقط دوتا از

اون فایلها اضافه شده، و یکیش تو لیست نیست، درحالیکه اون نقطه هنوز از کنار اون فولدر حذف نشده!!!! یعنی اون

فولدر در عین حال که رمزگذاری شده باقی مونده ، از دسترس همین برنامه هم خارج شده. وقتی رو خود فولدر هم

کلیک راست میکنم و decrypt رو میزنم اون برنامه اجرا میشه ولی کاری انجام نمیده. برنامه رو کلا پاک هم کردم ولی
بی نتیجه بود.

من به اطلاعات اون فولدر نیاز ضروری دارم، لطفا کمک کنید.

ممنون

stardust
13-12-2008, 02:24
برنامه رو کاملا غیر فعال کنید

بعد برنامه های ریکاوری رو تست کنید

شاید جواب داد

amanofnoname
14-12-2008, 16:50
برنامه رو کاملا غیر فعال کنید

بعد برنامه های ریکاوری رو تست کنید

شاید جواب داد

میشه بگید مثلا چه برنامه ای؟

stardust
14-12-2008, 16:56
برنامه های زیادی واسه این کار هست کافیه 1 سرچ کوچولو بزند واسه بازیابی فایلهای پاک شده یا خراب اما بهتر این بود که شما از اول 1 نسخه بکاپ از فایلهاتون بر میداشتین

amanofnoname
14-12-2008, 22:10
برنامه های زیادی واسه این کار هست کافیه 1 سرچ کوچولو بزند واسه بازیابی فایلهای پاک شده یا خراب اما بهتر این بود که شما از اول 1 نسخه بکاپ از فایلهاتون بر میداشتین

فایل من پاک نشده! فقط encrypt شده. اون برنامه یک نقطه آخر اسم فایل اضافه کرده، رو فایل کلیک میکنم ارور میده میگه قابل دسترسی نیست. یعنی یه برنامه باید این فایل رو decrypt کنه. خود اون برنامه قبلیه هم این فایلو نمیشناسه. البته منظور از فایل folder هست، یعنی پوشه.

stardust
16-12-2008, 01:09
آخه از کجا بدونیم که برنامه فایلهای شما رو با چه الگوریتمی encrypt کرده؟

hosseingrami
16-12-2008, 08:41
سلام دوست خوبم!
يه راه يا بهترين راه اينکه با سيستم ريستور اونو برگردوني به روزي که اين نرم افزار نصب نيست!

:10: