مشاهده نسخه کامل
: جدا نوشته شدن حروف فارسی در فلش
babak_beiknejat
12-12-2008, 21:58
سلام
من هنگامی که تو فلش می خوام فارسی بنوسیم حروفها بصورت جدا از هم نوشته می شوند. من حتی از فارسی ساز پروین هم استفاده کردم اما بی فایده بود
لطفا راهی برای رفع مشکلم پیشنهاد کنید
ازتون متشکرم
blackfox
13-12-2008, 00:44
فونتی که تو فارسی نویس پروین استفاده می کنید در فلش هم همون فونت رو انتخاب کنید و متن رو کپی پیس کنید ( کپی رو با خوده نرم افزار پروین انجام بده )
flashman
13-12-2008, 01:10
سلام دوسته من
دوسته عزیز فارسی نویس که من Up کردم با راهنماست میتونی استفاده کنی
موفق باشی
babak_beiknejat
13-12-2008, 09:53
سلام
"فلش من" جان من راهنمای پروین رو واو ب واو خوندم اما مشکل من اینه که من میتونم تو فلش 8 فارسی بنویسم اما این حروف فارسی جدا جدا هستن . با پروین هم هرکاری کردم نشد
مثلا حروف اینطوری نوشته میشن : ف ل ش م ن
متشکرم
با نرم افزار شتاب فارسی نگار مشکلت حل میشه
نرم افزار رو اجرا کن و توی فلش هر جا خواستی فارسی بنویسی F12 رو بزن و بعد از اینکه تایپت تموم شد دوباره F12 رو بزن، متن تایپ شده به فلش منتقل میشه
اینم لینک دانلودش با حجم 3.12 مگابایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام در سایتی مانند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید لطفا بفرمایید که نرم افزاری که در آن برای سایت hp , و ثنا سیر استفاده میشود چیست از لحاظ کارایی فلشهای زیبایی است لطفا اسم نرم افزار طراحی آن چیست که فونت فارسی را ساپورت مینماید
متشکرم
ببخشی من منظورم این سایت میباشد
لطفا بفرمایید نرم افزار استفاده شده که فایل فلش را در این سایت نمایش میدهد چیست که فونت فارسی را ساپورت مینماید
مانند سایت hp , و شرکت ثتاسیر
جناب zidane...
ميگه فايل حذف شده...
در ضمن اگه ميشه بگيد حجمش چقدره!
اینم یه لینک دیگه:
پسورد:
حجم: حدود 3.5 مگابایت
sheidari99
05-01-2009, 17:57
سلام خسته نباشید
لطفا پایگاه داده و ارتباط آن را در دریم ویور برا من توضیح دهید و طریقه آپلود یک صفحه وب که با دریم ساختم
خیلی خیلی مچکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.