ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : --> افت شدید سرعت اینترنت در تمام کشور <---

صفحه ها : 1 [2]

befermatooo
23-12-2008, 17:58
--- همون اینترنت ماهواره ایه؟؟!!

یکم اطلاعاتی چیزی... از کجا ... قیمت...

گروه --- و ریسیور و موضوعات مربوط به ماهواره (برنامه ها، شبکه ها، دانلود آفلاین و ...)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

r4pbr4p
23-12-2008, 18:23
اگه درست یادم باشه شما خودتون توی شرکت خدمات adsl کار میکنین ...

میدونم که واقعا توی کارتون زحمت میکشین و چندین بار هم به من هم کمک های زیادی کردین که حتی سرویس دهنده های ما همچین کاری رو بلد نبودن !!

واقعا افرادی مثل شما که به کارشون مسلط باشن و بتونن مدیریت درست داشته باشنو مشکل هارو بشناسن واقعا کم هستن ...

آره دوست عزیز

اونم وظیفه بود

راستش ما که یه چیزی بلدیم! اگه قرار باشه به چهار نفر هم کمک نکنیم و کارش راه نیفته که به درد پشیزی نمیخوره...

EDITED by POP

S A M
23-12-2008, 18:29
آره دوست عزیز

اونم وظیفه بود

راستش ما که یه چیزی بلدیم! اگه قرار باشه به چهار نفر هم کمک نکنیم و کارش راه نیفته که به درد پشیزی نمیخوره...

راستش ما ذهنمون رو با این افکار پر کردیم... گاهی وقت ها هم که یه فرصتی واسه پیشرفت گیر میاریم فکر میکنیم که الان یه نفر با پارتی میاد و همه چی به هم بخوره

در مورد مسئولای کشور هم کاملآ موافقم

حقیقتش گاهی وقتا تک و توکی هم که جزء این دار و دسته نیستن با همون مسئلا به مشکل بر میخورن یا مجبور میشن به خاطر شغلشون کوتاه بیان و یا عوقب بعدیشو به جون بخرن

این حرفایی که میزنم خودم باهاشون مواجه شدم ...

در واقع الان بیشتر افرادی که سرپست هستن به درد پشیزی نمیخورن !! :41:

من خودم انقدر پارتی و این چیزا دیدم که دیگه داره حالم ازین مملکت به هم میخوره
همش باید سکوت کنی ....

کاملا تایید میشه

S A M
23-12-2008, 19:55
سلام دوست عزیز
اولا اینطوری صحبت کردن با دیگر دوستان درست نیست.
دوما مگه همه ادما باید برن بیل بزنن که بگن این بابا داره واسه مملکتش کار میکنه؟
اینترنت قطع شدنش دست اینا نیست اما محدود کردنش که دست ایناست.نیست؟
میدونی چرا اینطوریه .چونکه مسوول های ما (ببخشید ) مارو گوسفند فرض کردن.سایت youtube رو ببندیم چرا ؟چون که کسی نره فیلم های سوپر ببینه.اینه دلیلشون واسه ----- کردن این سایت
خوب این یعنی چی؟یعنی به شما اطمینان نداریم.بابا مگه حجم فایل های اینطوری روی این سایت چقدره؟اصلا هم اینطوری باشه چرا بازم باید حذف بشه؟من کلی فیلم و کلیپ در ارتباط به درسم روی این سایت دیدم که باید با وی پی ان برم و دانلودش کنیم.
من نمیگم ما مملکتمونو دوست نداریم.اما دوست نداریم باهامون اینطوری رفتار بشه.مگه مملکت رو کی میسازه.غیر از خود ما؟اما مسوول های ما اینطور رفتار نمیکنن.میدونی یکی رفته شده مسوول زیرساخت ایران که مدرکش فوق دیپلم کشاورزی داره او اصلا هم چیزیز سر در نمیاره(کردان رو هم که همه میدونن قضیشو دیگه.اونم یه نمونش)
اینا فکر میکنن هرکی بره سمت اینترنت یعنی میخواد بره سایت های خفن.در صورتی که بابا اینطوری نیست.به جای اینکه بیان تو تلویزیون بگن اقا از این کارا نکنید و ضرر داره واستون.اومدن و به این صورت محدود کردن.واقعا مسخرس
بعدم میشه بگید شما واسه ممکلتون چیکار کردید که سنگشو به سینه میزنید؟
شما همچین میگید میخورید و میخابید که انگار شما دارید 24 ساعته واسه ممکلت کار میکنید حالا دارید منتشو سر ما میزارید.اگه اینطوری باشه عرب ها بیشتر از ما میخورن و میخابن هیچ کاری هم نمیکنن و تمام محصولات از خارج میاد اما با مردم کشورشون هم اینطوری برخورد نمیکنن.اونا اصلا سرعت پایین ندارن
ببین به حرف باشه اینقدر حرف دارم بزنم واست که مطمئنم کم میاری.پس اگه تاحالا جلوی خودمو گرفتم دلیل نمیشه چیزی ندارم که بگم.
دیگه هم دوست ندارم به کسی توهین بشه.هر کسی واسه خودش احترام داره

راستی بچه ها باز اینترنت من سرعتش کم شده.مال شما چطوره؟

برای من تازه خوب شده :31:
خواهشا چشم نزن این فایلو دانلود کنم بعد چشم بزن :20:
تازه دارم از اینترنت لذت میبرم !! :21:

EDITED by POP

StormWielder
23-12-2008, 20:06
سلام
عنوانتون که کاربر فعاله !! :27: در جایی که نمیتونی فرصت ایجاد کنی ، شما چیجوری فرصت ایجاد میکنی ؟!!
میگم بچه ها ، این اقائه بسیجیه ها :19: نه ؟

نه بابا من فکر کنم این دوستمون داره شوخی میکنه .

rootnt
23-12-2008, 20:19
دوست عزیز beny-nvidia
طرز فکرت کاملا اشتباهه
و بنظر تا حد زیادی هم تعصبی به موردی که نمی دونم چیه
اگر بخواییم به همین که داریم قانع باشیم هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم

از اینترنت هم به نظر من هر کس هر جور بخواد باید بتونه استفاده کنه بجز مواردی که از لحاظ قانونی خلافه مثل قتل و قاچاق و غیره
دیدن سایتهای پو+ر-نو هم از لحاظ قانون ما فکر کنم خلاف باشه (که درست بودن یا نبودنش بحث دیگه ایه)
خلاصه بگم آقاجون اصلا من می خوام بازی اینترنتی کنم به سرعت خیلی بالا احتیاج دارم ۱-به کسی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟ ۲- پولشو می دم

پ.ن-: منظور از پولشو میدم این باجی که از ما بابت اینترنت می گیرن نیست منظورم قیمت واقعیشه

ir-dgm
23-12-2008, 21:41
تایید میشه.........
باز شما هایی که از adsl استفاده میکنید از سرعت ناراضی هستید ماهایی که از دایل آپ استفاده میکنیم چی میکشیم؟؟؟؟

sms11
23-12-2008, 22:11

برای من تازه خوب شده :31:
خواهشا چشم نزن این فایلو دانلود کنم بعد چشم بزن :20:
تازه دارم از اینترنت لذت میبرم !! :21:

edited by pop

خدا رو شکر که شما هم بعد مدتی طعم سرعت رو چشیدی
داداش چرا باید چشم بزنم.ماکه بخیل نیستیم ایشالا سرعتت برسه به 1 مگ.خوبه؟
خدا رو شکر که شما هم داری حالشو میبری.
حالا سرعت دانلود من از رپید شده در حد 2 کیلو.بعد از چند روز که خوب بود.باز مال من خراب شد

ir-dgm
23-12-2008, 22:20
حالا سرعت دانلود من از رپید شده در حد 2 کیلو.بعد از چند روز که خوب بود.باز مال من خراب شد
2 کیلوبایت هم خوبه برای من آخرین سرعت 2.8 هست البته کیلوبایتاز هر سایتی........

sms11
24-12-2008, 11:17
دوست عزیز
الان مال من همون دو کیلو بایت هم نمیگیره.الان همین صفحه رو هم بزور باز میکنه

shahi-007
24-12-2008, 12:32
بابا يكي تو اين كشور نمي خواد جواب ماهارو بده
ديشب برام به زور پي سي ورلد بالا اومد (من اينترنت اي دي اس ال 256 دارم مثلا)
الان لپتاپمو آوردم دانشگاه تا خير سرم بشينم آنتي ويروس رو آپديت كنم از خونم بدتره.
بابا خداييش ديگه خسته شدم ديگه. آخه اين چه وضعشه

S A M
24-12-2008, 14:13
خدا رو شکر که شما هم بعد مدتی طعم سرعت رو چشیدی
داداش چرا باید چشم بزنم.ماکه بخیل نیستیم ایشالا سرعتت برسه به 1 مگ.خوبه؟
خدا رو شکر که شما هم داری حالشو میبری.

ایشالا برای همه خوب میشه و حالشو میبریم :40:

2 کیلوبایت هم خوبه برای من آخرین سرعت 2.8 هست البته کیلوبایتاز هر سایتی........

برای من دیشب به 10 کیلو بایت در ثانیه رسیده بود که یهو برق رفت !! :41:

دوست عزیز beny-nvidia
طرز فکرت کاملا اشتباهه
و بنظر تا حد زیادی هم تعصبی به موردی که نمی دونم چیه

از اینترنت هم به نظر من هر کس هر جور بخواد باید بتونه استفاده کنه بجز مواردی که از لحاظ قانونی خلافه مثل قتل و قاچاق و غیره
دیدن سایتهای پو+ر-نو هم از لحاظ قانون ما فکر کنم خلاف باشه (که درست بودن یا نبودنش بحث دیگه ایه)
خلاصه بگم آقاجون اصلا من می خوام بازی اینترنتی کنم به سرعت خیلی بالا احتیاج دارم ۱-به کسی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟ ۲- پولشو می دم

پ.ن-: منظور از پولشو میدم این باجی که از ما بابت اینترنت می گیرن نیست منظورم قیمت واقعیشه

ما هم همینو میخوام ، ولی همین که میگیم سرعت 56 برای خونگی کمه ، یه راست میگن میخواین برین چیز دانلود کنین ...
فکر میکنن با چند تا بچه طرفن :41:

نه بابا من فکر کنم این دوستمون داره شوخی میکنه .

ولی من برعکس فکر میکنم :31:

بابا يكي تو اين كشور نمي خواد جواب ماهارو بده
ديشب برام به زور پي سي ورلد بالا اومد (من اينترنت اي دي اس ال 256 دارم مثلا)
الان لپتاپمو آوردم دانشگاه تا خير سرم بشينم آنتي ويروس رو آپديت كنم از خونم بدتره.
بابا خداييش ديگه خسته شدم ديگه. آخه اين چه وضعشه

درست میشه ...

rezasat
24-12-2008, 15:26
اوضاء اینترنت در این ماه به 50% رسیده

symk
24-12-2008, 17:23
من فکر کنم پایین تر هم برسه

S A M
24-12-2008, 17:27
اقا هنوز سرعت شما هم پایینه ؟
برای من دوباره افت شدیدی کرده !!

reb
24-12-2008, 17:32
با این که توی بوق و کرنا کردن ولی پارس آنلاین و شاتل هر دوتاشون فقط چند روز رپید رو محدود کرده بودند که اونهم با ف--ی--لتر--شک--ن حل میشد النهم هیچ مشگلی نیست نه محدودیت نه سرعت.
بعضی از سرویس دهنده ها دارن سو استفاده میکنن از این قضیه.
مشگل هم باشه بالای نیم ساعت نمیشه.

sms11
24-12-2008, 18:25
اقا هنوز سرعت شما هم پایینه ؟
برای من دوباره افت شدیدی کرده !!

ای بابا مال شمام که هی میره بالا و هی میاد پایین
اینترنت شما مثل برق نوسان داره

ir-dgm
24-12-2008, 18:40
خدا کریمه انشاالله برای همه ی ما درست میشه.......

S A M
24-12-2008, 19:02

واقعا اعصاب ادم خورد میشه ... برای دانلود یه فایل 60 مگی باید 3 ساعت صبر کنم !! ولی قبلا یک ساعت کافی بود :41::41::41::41:

خدا از دهنت بشنوه

ir-dgm
24-12-2008, 19:22
واقعا اعصاب ادم خورد میشه ... برای دانلود یه فایل 60 مگی باید 3 ساعت صبر کنم !! ولی قبلا یک ساعت کافی بود
من برای دانلود یک فایل 96 مگی باید 13 ساعت صبر کنم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

StormWielder
24-12-2008, 19:23
ایشالا برای همه خوب میشه و حالشو میبریم :40:
درست میشه ...

با ایشالا و ماشالا که چیزی درست نمیشه !

با این که توی بوق و کرنا کردن ولی پارس آنلاین و شاتل هر دوتاشون فقط چند روز رپید رو محدود کرده بودند که اونهم با ف--ی--لتر--شک--ن حل میشد النهم هیچ مشگلی نیست نه محدودیت نه سرعت.
بعضی از سرویس دهنده ها دارن سو استفاده میکنن از این قضیه.
مشگل هم باشه بالای نیم ساعت نمیشه.

من هم قبول دارم ، البته الان دیگه فکر نکنم برای هیچ isp هنوز rs رو محدود کرده باشه ، ولی اون دو سه روز قبل از چهارشنبه رو میگفتن مخابرات محدود کرده که اینطور نبود ، چون اگر مخابرات محدود کرده بود باید برای تمام isp ها این مشکل وجود داشت .

مگه گفته نشده که "خداوند سرنوشت هيچ قوم (و ملتي) را تغيير نمي‌دهد مگر آنكه آن‌ها خود تغيير دهند" خوب پس خدا کریمه یعنی چی ؟

Gamemaster
24-12-2008, 19:31
اول گفتن 1 هفته اي درست ميشه بعد شد 2 هفته الانم كه رفتيم تو هفته ي 3 .
حتما تا عيد همينجوري كش ميدن

alios
24-12-2008, 19:35
اول گفتن 1 هفته اي درست ميشه بعد شد 2 هفته الانم كه رفتيم تو هفته ي 3 .
حتما تا عيد همينجوري كش ميدن

حالا این سرعت کم هیچی
شبا اصلا نمیتونم به سایت هایی مثل همین فروم و خیلی از فروم ها و سایت ها برم ....
ولی با ف ی ل ت ر ش ک ن میتونم
نکنه میخوان اینترنت ملی راه بندازن

mohamad23
24-12-2008, 20:29
تعمير سومين كابل زيردريايي آسيب‌ديده‌ي خاورميانه آغاز شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعمير سومين كابل زيردريايي كه روز جمعه قطع شده و موجب شد خدمات تلفن و اينترنت در خاورميانه و آسيا مختل شود شروع شد.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كشتي تعمير فرانسوي متعلق به فرانس تلكام روز يكشنبه كار برروي دو كابل SEA-ME-WE3 و SEA-ME-WE4 را آغاز كرد و كشتي ايتاليايي ديگري روز بعد از آن از راه رسيد تا برروي كابل Flag Europe Asia فعاليت كند.
اين سه كابل در حدود 140 كيلومتري ساحل سيسيل به فاصله 40 دقيقه از يكديگر و احتمالا به وسيله تور يك كشتي ماهيگيري يا لنگر يك كشتي قطع شده‌اند.
طبق اعلام Flag Europe Asia، انتظار مي‌رود كابل زير دريايي فلگ تا 26 ماه دسامبر تعمير شود اگر چه اين امر به وضعيت جوي و شدت آسيب‌ديدگي كابل بستگي دارد.
بر اساس اين گزارش SEA-ME-WE4 جديدترين خط است و با توجه به اين كه بالاترين ظرفيت را دارد و احتمالا حياتي ترين خط محسوب مي‌شود به‌محض تعمير شدن از فشاري كه كابل باقي مانده متحمل است خواهد كاست.
مصر اعلام كرده با هدايت ترافيك ارتباطات از مسيرهاي ديگر موفق شده بيش‌تر ارتباطاتش را بازگرداند اما بخش‌هاي ديگر خاورميانه به شدت از اين قطعي متاثر مانده‌اند.
اين دومين بار است كه در سال جاري ميلادي كابل‌هاي مديترانه به اروپا قطع شده و دسترسي به وب و تلفن براي بسياري در خاورميانه مختل مي‌شود. نخستين قطعي كه در اواخر ماه ژانويه روي داد ظاهرا بر اثر برخورد لنگر كشتي بوده است.

ir-dgm
24-12-2008, 20:36
تازه شروع کردن؟؟؟؟
تا الان داشتن چیکار می کردند؟؟؟؟

befermatooo
24-12-2008, 20:40
تازه شروع کردن؟؟؟؟
تا الان داشتن چیکار می کردند؟؟؟؟

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كشتي تعمير فرانسوي متعلق به فرانس تلكام روز يكشنبه كار برروي دو كابل SEA-ME-WE3 و SEA-ME-WE4 را آغاز كرد و كشتي ايتاليايي ديگري روز بعد از آن از راه رسيد تا برروي كابل Flag Europe Asia فعاليت كند.
اين سه كابل در حدود 140 كيلومتري ساحل سيسيل به فاصله 40 دقيقه از يكديگر و احتمالا به وسيله تور يك كشتي ماهيگيري يا لنگر يك كشتي قطع شده‌اند.
طبق اعلام Flag Europe Asia، انتظار مي‌رود كابل زير دريايي فلگ تا 26 ماه دسامبر تعمير شود اگر چه اين امر به وضعيت جوي و شدت آسيب‌ديدگي كابل بستگي دارد.

mhv_kntu
25-12-2008, 09:27
مگه کل اینترنت ایران به همون یه کابل وابسته ست.!
البته بعیدم نیست!!؟

r4pbr4p
25-12-2008, 12:12
مگه کل اینترنت ایران به همون یه کابل وابسته ست.!
البته بعیدم نیست!!؟

متاسفانه هست

ابران لینک پشتیبان نداره!:19:

sina1415
25-12-2008, 12:18
من تازه اینو فهمیدم که اینترنت سرعتش کم شده منو بگو فک می کردم سیستم مشکل پیدا کرده . کلی با سیستم ور رفتم و اعصاب خودمو خرد کردم ...................به هر حال ایرانه دیگه. خدا رو شکر کنین که قطع نشد

Libra
25-12-2008, 14:49
هیچ وقت مثل پریشب نبود ، من سرعت دانلودم به بایت رسید

الان هنوز درست نشده ؛ روی 14 - 15 هست

جالب اینه که زنگ زدم و سر و صدا کردم ؛ میگه کابل قطع شده ؛ میگم با پشت کوهی که صحبت نمیکنی ، از اون روزی که قطع بود چرا اینجوری نشده ؟

خلاصه جوابی نگرفتم ؛ همین الان دوباره زنگ میزنم

هم اکنون من :41:

Gamemaster
25-12-2008, 14:51
كسي نقشه ي اين سيمارو نداره كه از كجا ها رد شدن؟

r4pbr4p
25-12-2008, 16:08

symk
25-12-2008, 16:41
اينترنت- همشهری‌آنلاین:
معاون نگهداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: شبکه‌های ایران تحت‌تاثیر اختلال در خطوط اینترنت اروپا و آسیا نیست.

به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد طاهر شمس افزود:‌ این فیبرهای نوری، تامین کننده ترانسمیشن پهنای باند اینترنت بین‌الملل هستند که بخش D از ارتباطات کشور نیز از آن مسیر تامین می‌شود.

وی با اشاره به این که این اختلال همه ارتباطات اینترنتی مصر، یمن و سودان را با مشکل روبرو کرده است، ‌گفت‌: اینترنت و ترافیک بین‌الملل تلفن ایران به دلیل عضو نبودن در ارتباطات این کابل، برقرار است.

شمس افزود:‌ وضع ارتباطات اینترنت کشور همانند هفته گذشته است و خدمات اینترنت با استفاده از مسیرهای پشتیبانی تامین خواهد شد.

معاون نگهداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیر ساخت اضافه کرد:‌ بر اساس برخی اطلاعات تا دو روز آینده یک کشتی برای رفع نقص به منطقه خواهد رسید.

فیبر نوری بین‌المللی، SMW3 ، SMW4 و Flag 29 آذر به دلیل نامعلومی در آب‌های بین‌المللی قطع شد.

منبع :

Fusi0n
25-12-2008, 19:21
مگه از ترکیه نگفته بودن پشتیبانی داریم و میخوانم با اون ور اقدام کن پس چی شد ؟ :19:

این روبات هم که خراب کرد بدتر پاش رفته روسیم :27: :31:

ir-dgm
25-12-2008, 19:27
مگه از ترکیه نگفته بودن پشتیبانی داریم و میخوانم با اون ور اقدام کن پس چی شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
هنوز تکمیل نشد....

S A M
25-12-2008, 19:54
سرعت دانلودم به 1 مگ در 8 دقیقه رسیدش !!
ساعت 5 تا 7 هم قطع بود !!
اینا چیکار میکنن ؟ بهتر میکنن یا بد تر ؟!!

symk
25-12-2008, 21:24
من قبلا" 100 مگ رو 15 دقيقه اي دانلود ميكردم الان نزديك به 50 دقيقه طول ميكشه . بدبخت شدم به خدا . اعصابم نميكشه ديگه

S A M
25-12-2008, 21:31
واقعا اینا هنوز نفهمیدن که وقت طلاست !!
خب با خودشون میگن صبر میکنن دیگه ، ولی نمیدونن که همین 10 دقیقه 10 دقیقه که به خاطر سرعت اینترنت الاف هستیم چقدر روی کارمون اثر میزاره ...

StormWielder
25-12-2008, 21:48
سرعت دانلودم به 1 مگ در 8 دقیقه رسیدش !!
ساعت 5 تا 7 هم قطع بود !!
اینا چیکار میکنن ؟ بهتر میکنن یا بد تر ؟!!

sam از کدوم isp داری اشتراک میگیری ؟ منطقه مخابراتی شما چیه ؟ آخه مشکل تو دیگه خیلی غیر طبیعیه !
اکثر ماها دیگه از 4 شنبه هفته گذشته به بعد حداقل در ساعات غیر اداری وضعیت عادی داشتیم ، برای شما قضیه یه چیز دیگه هست .

چند وقته داری از این isp سرویس میگیری ؟ در این مدت قبل از این مسائل ، وضعیت به چه شکل بوده ؟ یه مقدار توضیح بده شاید دوستان بتونن کمکی کنن .

واقعا اینا هنوز نفهمیدن که وقت طلاست !!
خب با خودشون میگن صبر میکنن دیگه ، ولی نمیدونن که همین 10 دقیقه 10 دقیقه که به خاطر سرعت اینترنت الاف هستیم چقدر روی کارمون اثر میزاره ...

نه بابا وقت ما که برای اینا چغندر هم نیست چه برسه به طلا ؟ در حقیقت برای اینا خود ما هم چغندر نیستیم چه برسه به وقتمون !

S A M
25-12-2008, 21:52
sam از کدوم isp داری اشتراک میگیری ؟ منطقه مخابراتی شما چیه ؟ آخه مشکل تو دیگه خیلی غیر طبیعیه !
اکثر ماها دیگه از 4 شنبه هفته گذشته به بعد حداقل در ساعات غیر اداری وضعیت عادی داشتیم ، برای شما قضیه یه چیز دیگه هست .

چند وقته داری از این isp سرویس میگیری ؟ در این مدت قبل از این مسائل ، وضعیت به چه شکل بوده ؟ یه مقدار توضیح بده شاید دوستان بتونن کمکی کنن .

نه بابا وقت ما که برای اینا چغندر هم نیست چه برسه به طلا ؟ در حقیقت برای اینا خود ما هم چغندر نیستیم چه برسه به وقتمون !

توی شهرمون فقط این شرکت adsl میده و متاسفانه رقابتی بینشون نیست
در واقع سرعت من خیلی نوسان داره !! :41:

r4pbr4p
25-12-2008, 23:07
بیشتر شهرها همینطور هستن...

مثل اهواز!

رقابت که نباشه همیشه هزینه بالاس

ir-dgm
26-12-2008, 09:52
بیشتر شهرها همینطور هستن...

مثل اهواز!

رقابت که نباشه همیشه هزینه بالاس
شهر ما یکی هست ولی قیمت هاش خیلی پایینه و منصفانه حساب میکنند....

S A M
26-12-2008, 10:26

خب ، شما برو بگیر دیگه :31:

نمیدونم چرا صفحه p30 به زور وا میشه !! :41:

symk
26-12-2008, 11:38
خب ، شما برو بگیر دیگه :31:

نمیدونم چرا صفحه p30 به زور وا میشه !! :41:

من الان كه اومدم خوب باز شد ولي بعضي وقتها اينطوري ميشه فكر كنم از سرعت اينترنته . زمانهايي كه واقعا" افتضاح ميشه من هم نميتونم خوب تو پي سي بيام:41:

r4pbr4p
26-12-2008, 13:32

جالب بود و کمی هم غیر قابل باور!

یه همچین چیزی اونم تو ایران...:27:

sms11
26-12-2008, 14:22
اگه خدمات دهی مزخرف باشه و یه ایراد دیگه ای معلومه که ارزونم هم هست دیگه
هیچ ارزونی بی حکمت نیست

ir-dgm
26-12-2008, 15:19
جالب بود و کمی هم غیر قابل باور!

یه همچین چیزی اونم تو ایران...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

اگه خدمات دهی مزخرف باشه و یه ایراد دیگه ای معلومه که ارزونم هم هست دیگه
هیچ ارزونی بی حکمت نیست
اینم سایتش بهتره خودتون نگاه کنید:

SuB
26-12-2008, 15:49
سلام

این افت شدید سرعت علاوه بر کاهش سرعت، نتایج دیگه‌ای هم داشته و اون اینکه که من هنگام لاگین کردن در دانشگاه، با مشکل مواجه می‌شم و با اینترنت معمولی نمی‌تونم توی سایت‌هایی مثل P30World یا PersianTools لاگین کنم!!!!!
جالب اینجاست که وقتی از ----- شکن استفاده می‌کنم، این مشکل حل میشه!!!!!!!

StormWielder
26-12-2008, 16:03

:31::31::31::31::31:

این دیگه چیه گذاشتی ؟!!!

sms11
26-12-2008, 17:04

مطمئنی سایتش اینه؟
این سایتی که تو دادی در مورد ساخت در و پنجره های الومینیومی واسه ساختمونا هستش که:31::31::31::31:
به هر حال از سایت یه شرکت چیزی مشخص نمیشه.
باید ازش خدمات بگیری ببینی چند مرده حلاجه

S A M
26-12-2008, 17:06
اقا بلاخره این کابل هارو دوختن ؟ : دی

franch
26-12-2008, 17:15
من روزها سرعتم خوبه ولي شبها از ساعت يك به اون طرف سايت پي سي ورد رو اصلا نميتونه باز كنه.

XMAN9
26-12-2008, 17:29
سرعت adsl من همچنان كمه. نميدنم تا كي بايد اين وضع رو تحمل كنم.

Gamemaster
26-12-2008, 18:06
من 100 مگو زير 8 دقيقه ميگرفتم يادش بخير
از يه منبع نا موصق تا 1 هفته ي ديگه اين كار ادامه دارد

sms11
26-12-2008, 19:03
مگه سرعتت چند بود که 100 مگو زیر 8 دقیقه میگرفتی؟

M i L @ D
26-12-2008, 19:13
اااااااااااا ... چرا من این تاپیک رو ندیدم ... واقعا تو تمام کشور اینجور شده ؟

بابا من 2 هفته هست سرعتم از 6کیلوبایت بالاتر نمیره ! :-w

S A M
26-12-2008, 19:28
همینه دیگه ، از پست منم تشکر کن حالا که بهت اطلاع دادم : دی

armia
26-12-2008, 19:28
من اینترنت پرسرعتم صبح ها تا 12 که قطعه بعد از ظهر ها هم همش در حال قطع و وصله . 39 هزار تومان هم برای 128 کیلو بایت ازم میگیرن . زنگم که میزنم میگه چرا صبح ها قطعه میگه همینیه که هست

S A M
26-12-2008, 19:34
من اینترنت پرسرعتم صبح ها تا 12 که قطعه بعد از ظهر ها هم همش در حال قطع و وصله . 39 هزار تومان هم برای 128 کیلو بایت ازم میگیرن . زنگم که میزنم میگه چرا صبح ها قطعه میگه همینیه که هست

کدوم شهری شما ؟

Gamemaster
26-12-2008, 20:37
مگه سرعتت چند بود که 100 مگو زیر 8 دقیقه میگرفتی؟
بين 128 تا 200 بوده ولي الان:2:

M i L @ D
26-12-2008, 20:50

ها ؟ یعنی با سرعت 128 kb میتونی 100 mg رو زیر 8 دقیقه دانلود کنی ؟ :18:

همینه دیگه ، از پست منم تشکر کن حالا که بهت اطلاع دادم : دی

تشکر زدم ... میسی ! :31:

Gamemaster
26-12-2008, 20:51
ها ؟ یعنی با سرعت 128 kb میتونی 100 mg رو زیر 8 دقیقه دانلود کنی ؟ :18:

تشکر زدم ... میسی ! :31:
كي گفت 128 :18:
با 1 مگ عزيز

S A M
26-12-2008, 20:59
با 1 مگ عزيز

ایشون فکر کردند سرعت 128 هست :31:
فکر کنم مظنورتون سرعت دانلود 200 کیلو بایت هست ، نه ؟ :10:

aRThaS_08
26-12-2008, 21:01
اره دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت دانلود از 128-230 متغیره برای یه مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Libra
26-12-2008, 21:05
نوشته شده توسط armia [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ببخشید ها ، خودتون هم مقصرید

من اگه جای شما بودم خاک اون isp رو به توبره میکشیدم

شما داری 4 برابر پول میدی ، زبون اونا هم بلنده ؟؟

کدوم شهری ؟ isp انحصاریه adsl هست اینکه میگی ؟

S A M
26-12-2008, 21:35
دوستان سرعت من خیلی افت کرده
برای شما هم اینجوری شده ؟!!

Gamemaster
26-12-2008, 21:55
برلي من قطوقصل ميشه اسلا نميشه تحمل كرد

StormWielder
26-12-2008, 22:44

با 1 مگ عزيز

اره دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت دانلود از 128-230 متغیره برای یه مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای 1Mbps سرعت دانلود از 128 تا 230 کیلوبایت متغیره ؟ 230 که میشه سرعت اسمی نزدیک 2Mbps ؟!!!

میشه شماها بگین از چه شرکت و چه نوع سرویسی میگیرین ؟

sms11
26-12-2008, 23:32

دوست عزیز از چه شرکتی اینترنت میگی؟
چقد میدی بابت یک مگ؟

seppeehr
26-12-2008, 23:41
من كه از سپنتا ميگيرم. 256. از وقتي اين مشكل پيش اومده در بهترين حالت 20 كيلوبايت بر ثانيه بودم سرعتم. معمولاً هم روي 12-14 :(

befermatooo
27-12-2008, 01:49
البته فکر کنم افت سرعت تنها در فروم باشه . جای دیگه ای من افتی ندیدم !!

lofboys
27-12-2008, 03:09
مگه مشکل نت حل نشد ؟
برا من که 2 هفتس برگشته به حالت عادی :21:

StormWielder
27-12-2008, 14:09
من امروز با رئیس بخش روابط عمومی شرکت زیرساخت تماس گرفتم ، گفتم از وقتی که مشکل قطعی فیبر نوری پیش اومده ،بخش پشتیبانی isp هر دفعه یه چیزی به ما میگن و سرویس درستی ارائه ندادن و میگن هنوز مشکل حل نشده .

جوابی که به من داده شد این بود که مشکل تقریبا از طریق مسیرهای پشتیبان حل شده ، و قطعی فیبر نوری بعدی که رخ داد و ارتباط چندین کشور آسیایی رو با اروپا و مناطق دیگه با مشکل مواجه کرد ، بر کشور ما تاثیر چندانی نداشته چون ما از اون کانال ها استفاده نمیکنیم . و دقیقا گفت isp ها در حقیقت دارن " کم لطفی میکنن " .

حالا شما خودتون قضاوت کنید . میتونید با بخش روابط عمومی شرکت زیرساخت تماس بگیرید و دلایلی رو که isp شما برای عدم ارائه سرویس خوب عنوان میکنه بهشون بگید ، تا ببینید چه جوابی میدن .

S A M
27-12-2008, 14:35
من امروز با رئیس بخش روابط عمومی شرکت زیرساخت تماس گرفتم ، گفتم از وقتی که مشکل قطعی فیبر نوری پیش اومده ،بخش پشتیبانی isp هر دفعه یه چیزی به ما میگن و سرویس درستی ارائه ندادن و میگن هنوز مشکل حل نشده .

جوابی که به من داده شد این بود که مشکل تقریبا از طریق مسیرهای پشتیبان حل شده ، و قطعی فیبر نوری بعدی که رخ داد و ارتباط چندین کشور آسیایی رو با اروپا و مناطق دیگه با مشکل مواجه کرد ، بر کشور ما تاثیر چندانی نداشته چون ما از اون کانال ها استفاده نمیکنیم . و دقیقا گفت isp ها در حقیقت دارن " کم لطفی میکنن " .

حالا شما خودتون قضاوت کنید . میتونید با بخش روابط عمومی شرکت زیرساخت تماس بگیرید و دلایلی رو که isp شما برای عدم ارائه سرویس خوب عنوان میکنه بهشون بگید ، تا ببینید چه جوابی میدن .

شمارشون چنده ؟ :40:

r4pbr4p
27-12-2008, 16:17
شمارشون چنده ؟ :40:

شما دیگه چرا آخه؟ : دی

شما که اگه اون یه آی اس پی هم قطع بشه که کارت تمومه :13:

شما زنگ نزن!

S A M
27-12-2008, 16:21
شما دیگه چرا آخه؟ : دی

شما که اگه اون یه آی اس پی هم قطع بشه که کارت تمومه :13:

شما زنگ نزن!

راست میگی

اگه 2 تا شرکت بود میتونستم حالشو بگیرم :13:

StormWielder
27-12-2008, 16:21
روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت

88113426

Fusi0n
27-12-2008, 16:36
سلام

اخه نمیشه حرف 2 دوتاشونم جدی گرفت معلوم نیست کی راست میگه کی دروغ :13: :19::2:

تا beny نیامده جیم شیم :21:

S A M
27-12-2008, 16:43
سلام

اخه نمیشه حرف 2 دوتاشونم جدی گرفت معلوم نیست کی راست میگه کی دروغ :13: :19::2:

تا beny نیامده جیم شیم :21:

بزار بیاد ببینم حرف حسابش چیه :5:

Fusi0n
27-12-2008, 16:47
بزار بیاد ببینم حرف حسابش چیه

البته من منظورم یکی روابط عمومی بود و دیگری isp ها :27:

Gamemaster
27-12-2008, 17:43
دوست عزیز از چه شرکتی اینترنت میگی؟
چقد میدی بابت یک مگ؟
از پارس ماهي 500 نامحدود

sms11
27-12-2008, 19:01
از پارس ماهي 500 نامحدود

ماهی 500 تومن؟
داداش احتمالا شما یا پدرتون سوپر تیلیاردر هستید؟:31::31:
زیاد نیست این همه بابت اینترنت؟مگه میخوای چی کار کنی؟

S A M
27-12-2008, 19:19
ماهی 500 تومن؟

خب توی کافی نت صد برابرش در میاد دیگه جیگر :21:

Libra
27-12-2008, 20:43
هم اکنون من

نسبتا بهتر شده اما هنوز داغونه

starpars
27-12-2008, 20:48
خبرها از مشكل خطوط اينترنت :چهارشنبه - ۴ دي ایرنا: مشكل قطعى ارتباط خط اينترنت جاسك - فجيره برطرف شده است، اما خطوط جايگزين براى افزايش ضريب اطمينان شبكه اينترنت كشور قطع نخواهد شد. «محمد طاهرشمس» معاون نگهدارى و مديريت شبكه شركت ارتباطات زيرساخت افزود: با رفع مشكلى كه در خط ارتباطى بين بندر جاسك در ايران و فجيره در امارات متحده عربى پيش آمده بود، وضعيت شبكه اينترنت كشور به حالت عادى بازگشته است. وى با بيان اينكه حدود ۶۰ درصد از ظرفيت شبكه اينترنت كشور از اين خط تامين مى شود، اظهار داشت: با تلاش شركت زيرساخت مخابرات،در اين مدت با استفاده از مسيرهاى جايگزين تركيه، آذربايجان و فالكون اكثر نياز كشور بر طرف شد.شمس سپس با تاكيد بر اينكه خطوط جايگزين براى افزايش ضريب اطمينان شبكه اينترنت كشور قطع نخواهد شد،تصريح كرد: در حال حاضر در بخشى از اروپا نيز بين مسير كشورهاى مصر و ايتاليا قطعى در خطوط SMW3، SMW4 و Flag رخ داده كه بسيارى از كشورهاى اروپايى و آفريقايى را با مشكل مواجه كرده است. به گفته وى، اين قطعى تاثير محسوسى برشبكه اينترنت ايران ندارد و فقط در زمان پيك ترافيك ممكن است حداكثر تا ۱۰ درصد از ظرفيت شبكه با كندى روبه رو شود. لازم به ذكر است، هفته گذشته به دنبال قطعى كابل دريايى جاسك - فجيره حدود ۶۰ درصد ظرفيت شبكه اينترنت كشور از مدار خارج شد و تا چند روز كاربران با مشكلات زيادى رو به رو بودند.

Gamemaster
27-12-2008, 20:57
هم اکنون من

نسبتا بهتر شده اما هنوز داغونه
زياد به اين اعداد خوش نباش صبا عادتشه

اين مثلا سرعت 1 مگ .حال كنيد اووفففف:31:

Libra
27-12-2008, 21:10
زياد به اين اعداد خوش نباش صبا عادتشه

اين مثلا سرعت 1 مگ .حال كنيد اووفففف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

میدونم ، من معمولا بین 50 - 60 بر ثانیه دانلود میکردم ، اما یه مدته شدیدا افت کرده ( 15 - 20 ) من سرعتم رو با دانلود میسنجم ، به این چیزا اطمینانی نیست

خودمونیم ها عجب پینگ بالایی داری

mehdi30nema
27-12-2008, 21:33
میدونم ، من معمولا بین 50 - 60 بر ثانیه دانلود میکردم ، اما یه مدته شدیدا افت کرده ( 15 - 20 ) من سرعتم رو با دانلود میسنجم ، به این چیزا اطمینانی نیست

خودمونیم ها عجب پینگ بالایی داری

منم از صبا ميگيرم دقيقا منم قبلا با 50 به بالا تايپ ميكردم ولي الان از 30 بالاتر نميره .

sms11
27-12-2008, 23:15
خب توی کافی نت صد برابرش در میاد دیگه جیگر :21:

جیگر اگه تعداد دستگاه ها زیاد باشه که یه مگ به درد نمیخوره جیگر.اگه تعداد زیاد باشه به هر دستگاه در حد دیال اپ میرسه

StormWielder
28-12-2008, 06:22
از پارس ماهي 500 نامحدود

ماهی 500 تومن؟

سپنتا که با ماهی 400 تومان 2Mbps میده !

یا دوتا خط تلفن راحت میشه با ماهی 100 تومان از داتک 1Mbps گرفت (البته برای Browsingهمون 512Kbps میشه ، ولی برای دانلود در مجموع میشه 1Mbps ) .

mhv_kntu
28-12-2008, 07:33
یه قیمت بهتون میدم حالشو ببرین. مال شهرستان قائمشهره که فقط یه ISP خدمات ADSL ارائه میده.
128Kbit با محدودیت 2 گیگ در ماه 120 هزار تومن (در 1 ماه)و به ازای هر گیگ اضافه 8 هزارتومن باید بدیم.!!!!!!!!!!1
512kbit +20GIG در یک ماه حدود 500 هزار تومن.!!!!!!!!!!!!
جالبه رفتم به مسئول isp گفتم چرا اینقدر گرون میدین و بعد قیمت های تهران رو گفتم . منو مشخره کردن وبهم خندیدن و گفتن این قیمت ها امکان نداره و برای من دلیل علمی هم می آوردن و اثبات میکردن .
منم دیدم بحث فایده نداره با اعصاب داغون اومدم بیرون.
قابل ذکر است این شهرستان نزدیک نیم میلیون جمعیت داره.!!1

S A M
28-12-2008, 09:12
یه قیمت بهتون میدم حالشو ببرین. مال شهرستان قائمشهره که فقط یه isp خدمات adsl ارائه میده.
128kbit با محدودیت 2 گیگ در ماه 120 هزار تومن (در 1 ماه)و به ازای هر گیگ اضافه 8 هزارتومن باید بدیم.!!!!!!!!!!1
512kbit +20gig در یک ماه حدود 500 هزار تومن.!!!!!!!!!!!!
جالبه رفتم به مسئول isp گفتم چرا اینقدر گرون میدین و بعد قیمت های تهران رو گفتم . منو مشخره کردن وبهم خندیدن و گفتن این قیمت ها امکان نداره و برای من دلیل علمی هم می آوردن و اثبات میکردن .
منم دیدم بحث فایده نداره با اعصاب داغون اومدم بیرون.
قابل ذکر است این شهرستان نزدیک نیم میلیون جمعیت داره.!!1
درسته
غلطه
منو رنگ نکن :21:

جیگر اگه تعداد دستگاه ها زیاد باشه که یه مگ به درد نمیخوره جیگر.اگه تعداد زیاد باشه به هر دستگاه در حد دیال اپ میرسه

خب کم هست دیگه :31:

sepehr_x50
28-12-2008, 09:17
Isp ما اینطوری میگه:

************ ( اطلاعیه ) قابل توجه کاربران گرامی با عرض پوزش ، به اطلاع مشترکین گرامی میرساند، کندی سرعت و اختلالات روزهای اخیر در شبکه اینترنت هیچ ارتباطی به سیستمها و سرویس دهی این شرکت ندارد. این اختلالات سراسری بوده و مربوط به لینکهای بین الملل شرکت مخابرات می باشد و احتمالا تا چند روز آینده ادامه خواهد داشت. ************

S A M
28-12-2008, 10:11
isp ما اینطوری میگه:

************ ( اطلاعیه ) قابل توجه کاربران گرامی با عرض پوزش ، به اطلاع مشترکین گرامی میرساند، کندی سرعت و اختلالات روزهای اخیر در شبکه اینترنت هیچ ارتباطی به سیستمها و سرویس دهی این شرکت ندارد. این اختلالات سراسری بوده و مربوط به لینکهای بین الملل شرکت مخابرات می باشد و احتمالا تا چند روز آینده ادامه خواهد داشت. ************

مگه تا الان درست نشده ؟!! :13:

StormWielder
28-12-2008, 15:28
Isp ما اینطوری میگه:

مگه تا الان درست نشده ؟!! :13:

من که نمیدونم ، در خبرها اعلام شده که این مشکل حل شده :

البته در این تاپیک هم گفتم ، ولی ظاهرا دوستان توجهی نکردند .

r4pbr4p
28-12-2008, 16:24
درست شده

ولی بعضی شرکت ها کندی سرعتشون رو میندازن گردن اون فیبر بنده خدا! : دی

S A M
28-12-2008, 18:41
درست شده

ولی بعضی شرکت ها کندی سرعتشون رو میندازن گردن اون فیبر بنده خدا! : دی

اگه مثل ادم توی تلویزیون و رسانه ها اعلام میکردن که مشکل رفع شده ، اینحوری نمیشد :13:

sms11
28-12-2008, 21:00
اگه مثل ادم توی تلویزیون و رسانه ها اعلام میکردن که مشکل رفع شده ، اینحوری نمیشد :13:

چیو اعلام کنند که گند زدن؟
اینا به ضرر خودشون کار نمیکنن

S A M
28-12-2008, 21:13
چیو اعلام کنند که گند زدن؟
اینا به ضرر خودشون کار نمیکنن

حد اقل میگفتن مشکل حل شدش که انقدر اینا سو استفاده نکن :13:

ir-dgm
28-12-2008, 21:25
حد اقل میگفتن مشکل حل شدش که انقدر اینا سو استفاده نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
فکر نکنم هنوز حل شده باشه.....

S A M
28-12-2008, 21:32
فکر نکنم هنوز حل شده باشه.....

حد اقل میتونستن یه بوقی ، دوغی ، :31: چیزی ... یه جور بگن که مشکل حل شد !!
اخه بعضیا هنوز دارن بازی در میارن :13:

ir-dgm
28-12-2008, 21:39
اخه بعضیا هنوز دارن بازی در میارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
ایرانی ها همش از آب گل آلود ماهی میگرین....
دیگه این بحث سیاسی :دی را ادامه ندیم وگرنه بن میشیم......

sms11
28-12-2008, 23:33
حد اقل میتونستن یه بوقی ، دوغی ، :31: چیزی ... یه جور بگن که مشکل حل شد !!
اخه بعضیا هنوز دارن بازی در میارن :13:

دوست عزیز اگه بوق ، دوغ، جیق ، داد ، عربده، فریاد، سیخ، و... هم بزنن هم اینا کار خودشونو میکنن.حالا فرض کن که بوق هم زدند.فک میکنی از فردا اینترنت 1 گیگ به ما میدن
الان دور دوره فلسطین و مشکلات برادران فلسطینی هست
ما هم بیایید تغییر موعظه بدیم .بیخیال اینترنت بشید و بگید
مرگ بر اسرائیل
مرگ بر ضد ولایت فقیه
مرگ بر ...
:31::31::31::31:

Libra
28-12-2008, 23:42
مشکل حل شده

من خودم با مخابرات صحلت کردم ، با چند تا از isp ها هم همینطور

مشکلی دیگه نیست ، فعلا isp ها دارن بازی در میارن

franch
28-12-2008, 23:46
اين تاپيك ديگه از حالت عادي خارج شده. الان اين كاهش سرعت تقريبا همه جا درست شده.
در اين تاپيك بايد تخته بشه.