ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : About Visaphone CDs

AEZ_Best
11-12-2008, 11:16
آیا شما از نرم افزار های آموزش انگلیسی ویزافون Visaphone استفاده کرده اید

آیا مقرون به صرفه است که 190 هزار تومان بابت آن پرداخت کرد؟

آیا نرم افزارشون کرک دارد؟

ادرس سایتشون هم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

seymour
11-12-2008, 13:10
به نظر من گرونه ... باید یه عددی خرج کنی که اگه دیدی بدردت نمی خوره یا پیشرفتت مطلوب نیست (که متاسفانه بخصوص در مورد روش های خودآموزی - با cd و نوار و اینا احتمالش کم نیست) احساس زیان نکنی ...

AEZ_Best
13-12-2008, 02:19
اونوقت اینا کرک ندارن؟

vahid1
03-01-2009, 13:01
من از طريق محل كارم تهيه كردم. روش آموزشي خيلي آرام و خوبي داره. خيلي هم متنوع و از ابتدائي تا پيشزفته رو پوشش مي‌ده البته تكيه‌اش ور مكالمه و درك مطلبه كه براي من خوبه چون خوندن و نوشتن را به اندازه كافي تو مدرسه و دانشگاه باد مي‌گيريم.
نسبت به انواع خارجي و cdهاي كپي گرونه ولي چون پشتيباني داره به نظر من مي ارزه

Mehran NZ
08-01-2009, 00:16
190 تومن؟مگه چه خبره برادر جان ؟ اصلا این چی هست چرا فارسی نوشته یعنی یک شرکت ایرانی درستش کرده؟
چرا از همین اموزشیهایی که تو بازار ریخته و معتبر تر هم هستند مثل tell me more یا روزتا استون استقاده نمی کنید؟
من الان خودم روزتا استون level 2 هستم یکم کند پیش میره ولی در کل راضیم

seymour
08-01-2009, 21:09
190 تومن؟مگه چه خبره برادر جان ؟ اصلا این چی هست چرا فارسی نوشته یعنی یک شرکت ایرانی درستش کرده؟
چرا از همین اموزشیهایی که تو بازار ریخته و معتبر تر هم هستند مثل tell me more یا روزتا استون استقاده نمی کنید؟
من الان خودم روزتا استون level 2 هستم یکم کند پیش میره ولی در کل راضیم
آره - گرون به نظر میاد .. اما اگه مثلا به خود من باشه ، ویزافون رو ترجیح میدم به خیلی از این کارای جدید که مثل قارچ هم دارن تکثیر میشن ...

البته بحثم کاملا سلیقه ایی و عنصر نوستالژی رو هم نمیشه دست کم گرفت ...

Mehran NZ
08-01-2009, 21:25
آره - گرون به نظر میاد .. اما اگه مثلا به خود من باشه ، ویزافون رو ترجیح میدم به خیلی از این کارای جدید که مثل قارچ هم دارن تکثیر میشن ...

البته بحثم کاملا سلیقه ایی و عنصر نوستالژی رو هم نمیشه دست کم گرفت ...
درسته حق با شماست ولی باید دید که کدوم محصول رو دارید باهاش مقایسه می کنید
بنظر من که یه برنامه مثل tell me more جایی برای حرف زدن اینجور برنامه ها نمی ذاره
البته بد نیست که یک بارخونده بشن - به عنوان یه چیز اضافی- همون طور که من نصرت رو خوندم
ولی نه اینکه 190 تومن بالاش پول بدین و اخرشم هیچی به هیچی

به هر حال شما استادین و ما شاگرد اگه بگید ارزش داره و از رزتا استونی که دارم
استفاده می کنم بهتره بدون تعارف خود من میرم می خرمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AEZ_Best
11-02-2009, 14:44
tell me more رو میشه توضیحی بدین براش

Mehran NZ
11-02-2009, 16:42
tell me more رو میشه توضیحی بدین براش
توضیحش اینجا هست ( ولی یه dvd رو داره میده 5000 تومن !!! شما از همون بازارچه های دیکساس یا pt بخرید بنظرم بهترهتو دیسکاس دیسکی حداکثر 500 تومنه ادامه این بحث دیگه اینجا صلاح نیست ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]