ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان این Spyware gaurd 2008 دیگه چیه ؟؟؟ پدرم رو درآورده.

reza,n
10-12-2008, 08:51
با سلام:
دوستان این Spyware guard 2008 رو چه جوری باید از شرش خلاص شم؟؟؟ ظاهرا" یه اسپاس هستش .بصورت Fake سیستم رو چک میکنه و میگه ویروسیه .توی سایتهای خارجی سرچ کردم و فهمیدم که یه اسپایویر تقلبی هستش حالا هر چی Uninstall میکنم بازم خودش نصب میشه لطفا" راهنمایی کنید چه جوری از شرش خلاص بشم؟؟؟. در ضمن من از Eset S Smart Security استفاده میکنم که آپدیت هم هست .
ممنونم

reza,n
10-12-2008, 11:56
دوستان لطفا" راهنمایی کنید.
ممنون

mahdi7610
10-12-2008, 12:15
با سلام:
دوستان این Spyware guard 2008 رو چه جوری باید از شرش خلاص شم؟؟؟ ظاهرا" یه اسپاس هستش .بصورت Fake سیستم رو چک میکنه و میگه ویروسیه .توی سایتهای خارجی سرچ کردم و فهمیدم که یه اسپایویر تقلبی هستش حالا هر چی Uninstall میکنم بازم خودش نصب میشه لطفا" راهنمایی کنید چه جوری از شرش خلاص بشم؟؟؟. در ضمن من از Eset S Smart Security استفاده میکنم که آپدیت هم هست .
ممنونم
سلام

برنامه ای که توی پست زیر معرفی کردم را دانلود کنید و اپدیت کنید و سیسم را کامل اسکن کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی تاپیک زیر هم گفته بودم

نحوه از بین بردن Antivirus XP 2008 و Vista Antivirus 2008 و Spyware guard 2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید .

reza,n
10-12-2008, 15:11
دوست عزیزم از هر دو نرم افزار Malwarebytes Anti-Malware 1.31 و roguefix_2.190.bat استفاده کردم ولی افسوس فایده ای نداشت !!!!!! حالا چکار باید بکنم؟؟؟؟ خواهشا" راهکار دیگه ای بدید.
ممنون