ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حساسیت طولانی مدت

pariye mehrabon
09-12-2008, 18:51
تا اونجا که یادم میاد تقریبا 7 ساله بودم که گوشها و گلوم شروع به خارش کردن ومخصوصا بهار و تابستون بدتر میشد تا الان که 23 سالم شده همونطور ادامه داره ولی با گذشت این همه سال گوش و گلوم دیگه چندان حساسیتی ندارن ولی عوضش دماغم تموم مدت تو حالتیه که میخام عطسه کنم ولی عطسم در نمیاد اگرم بیاد بعد کلی خارش و بعد اینکه دماغم باد میکنه و اندازه ی توپ فوتبال میشه یه عطسه میکنم ولی اصلا کمتر نمیشه این حالت موقع شب وقت خواب بدتر میشه طوری که اصلا نمیتونم نفس بکشم و مجبور به نفس کشیدن با دهنم میشم که این شرایط سختی میشه که باعث ایجاد اختلالات شدید خواب میشم که اصلا هم فصلی نیست یعنی اینکه تموم فصول این عارضه را دارم در ضمن گاهی علاوه بر اینها دماغم به شدت میخاره.ضمنا آلرژی ما فامیلی هم هست. لطفا راهنماییم کنید اگر پولیپ بینی دارم درمانش چگونه و چه شرایطی داره؟

eMer@lD
10-12-2008, 11:10
سلام
اینطور که بیان کردید نشون میده در کودکی مداوا نشدید ولی میشه با پیگیری درمان کرد و تا حدودی از بین برد.
با پزشک مربوط مشورت کنید ،ممکن هست ایشون به شما داروی های تزریقی تجویز کنند .. که با پیگیری حساسیت شما بر طرف میشه

برای کم کردن این حالت: داروهای ضد احتقان و آنتی هیستامین باید مصرف کنید و زیر نظر پزشک
حساسیت شما در تمام فصول سال پیدا میشه.که اغلب به نام تب یونجه ازش یاد میشه که به خاطر حساسیت به ماده ای هیستامین خون آزاد میشه و باعث باز شدن عروق خونی در چشمها و مجاری تنفسی میشه و در نتیجه عطسه و خارش بینی و آبریزش چشمها رو در پی داره..

شما تا حد ممکن از گرد و غبار خانه و همچنین لوازم آرایشی ، و موادی مانند پشم و پر حیوانات دوری کنید