ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس اتوران و مشکل Show Hidden

khorh
09-12-2008, 18:27
سلام دوستان عزیز
سیستم من ویروس autorun.info گرفته.فایلهای مخفیمو نشون نمیده!هرکاری میکنم نشونشون نمیده.وقتی تو foolder optoisnمیخوام فایلایمخفیو وسیستمی رو نشون بده اصلا" نمیشه.با برنامه cmd.exe فهمیدم این ویروسو گرفتم.10تا ویروس یابم امتحان کردم بازم نشد.تورو خدا یکی کمکم کنه.در ضمن تمام این کارای که تو سایت دوستان توضیح دادن انجام دادم!

mahdi7610
09-12-2008, 19:26
سلام

برای حل مشکل Hidden مربوط به فایل ها باید از انتی ویروس استفاده کنید . انتی ویروس بیدیفندر تقریبا نسبت به بقیه عملکرد بهتری در این مورد داره .

به شرط این که اخرین نسخه اونا نصب کنید و حتما اونا اپیدیت کنید و سپس در حالت safe mode سیستم را کامل اسکن کنید .

برای رهایی از دست ویروس اتوران هم توی تاپیک زیر روشهای دستی را گفتم و برنامه هایی هم برای این مشکل مطرح کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای حل مشکل ویروس اتوران انتی ویروس نود 32 تقریبا نسبت به بقیه عملکرد بهتری داره . به شرط ان که اخرین نسخه اونا نصب کنید و حتما هم اونا اپدیت کنید .

از برنامه زیر هم می تونید استفاده کنید .
PROGRAMMER X Anti Autorun | آنتی ویروس اتوران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عنوان تاپیک ویرایش شد .

موفق باشید .

khorh
10-12-2008, 12:07
دوست عزیز همه این کارارو انجام دادم ولی نشد.ببین از این عکسها چیزی متوجه میشی(فکر کنم یه ویروس دیگه هم باش باشه!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khorh
10-12-2008, 12:09
دسترسی به اینترنت تو خونه ندارم ویروس یابم آپدیت نمیشه (بصورت دستیم انجام دادم نشد!)

lachin
11-12-2008, 09:41
دوست عزیز شما می تونید بدون دسترسی به اینترنت هم انتی ویروس خودتونو اپدیت کنید
می تونید برید از کافی نت ها انتی ویروس نود32 و به همراه اون اپدیتهاشم بگیری و خودت دستی به صورت افلاین بروز کنی

lachin
11-12-2008, 09:46
دوست عزیز شما می تونید بدون دسترسی به اینترنت هم انتی ویروس خودتونو اپدیت کنید
می تونید برید از کافی نت ها انتی ویروس نود32 و به همراه اون اپدیتهاشم بگیری و خودت دستی به صورت افلاین بروز کنی

mj13
11-12-2008, 10:01
سلام دوستان عزیز
سیستم من ویروس autorun.info گرفته.فایلهای مخفیمو نشون نمیده!هرکاری میکنم نشونشون نمیده.وقتی تو foolder optoisnمیخوام فایلایمخفیو وسیستمی رو نشون بده اصلا" نمیشه.با برنامه cmd.exe فهمیدم این ویروسو گرفتم.10تا ویروس یابم امتحان کردم بازم نشد.تورو خدا یکی کمکم کنه.در ضمن تمام این کارای که تو سایت دوستان توضیح دادن انجام دادم!
kasper sky 2009رو هم امتحان کنی بد نیست

Geshtafo
11-12-2008, 11:26
همین کارم کردن ولی موقع اپدیت ارور میده!

khorh
01-01-2009, 12:26
kasper sky 2009رو هم امتحان کنی بد نیست

هر چی آنتی ویروسه امتحان کردم فایده نداشت!!

damla1368
03-01-2009, 11:15
سلام
من مشکل شما را داشتم که تو یکی از سایت ها که داشتم سرچ می کردم راه حلی را گفته بود که من به آن اشاره می کنم.
اول باید برید درایو c: و سپس یک فایل از نوع تکست بازکنی و نام ان را stop.text بگذارید.
بعد برید از فولدر آپشن می تونی برای نمایش فایل ها اقدام کنی.

با تشکر

picher_s
03-01-2009, 12:13
سلام .
اگه خواستی یه نمونه اش رو برام بسند تا جواب دقیقی بهت بدم.

vahid_civil
03-01-2009, 12:28
من اطلاعاتم کمه ولی چون تا دو روز پیش این مشکل رو داشتم حل شد میگم :
kavo_killer با این برنامه کم حجم میتونی ویروس رو از بین ببری ولی بعد از هر بار ریست کامپیوتر برمیگرده.
و با این برنامه پایین به طور کل نابودش کنی .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی. (من نود32 آپدیت شده هم داشتم که مانع پخش ویروس تو جاهای مختلف میشد ولی از بین نمیبردش)