PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از فایل های corel draw دز flash

nibble
09-12-2008, 16:26
سلام
من می خوام فایل هایی رو که با corel draw دزست می کنم داخل flash وارد کنم و از اون ها استفاده کنم اما نمی خوام تصویرم به صورت bitmap وارد بشه آیا این امکان هست؟اگر هست توی corelفایل ها رو با چه فرمتی saveیا export کنم ممنون می شم اگر راهنمایی بکنید
و اینکه فلش این امکان رو داره؟

flashman
09-12-2008, 18:08
سلام دوسته من

دوسته عزیز شما فایل هاتونو با پسوند png وارد فلش کنید

موفق باشی .

nibble
10-12-2008, 16:43
سلام ممنون از راهنمایی ولی ببینید من می خوام یه جوری فایل هام رو توی flash وارد کنم که تمامی objectهام توی flashهم شناخته بشه نه یه تصویر که نشه توی flash هیچ کاریش کرد

zidane
10-12-2008, 18:29
از داخل corel draw مستقیما توی فلش drag کن

nibble
11-12-2008, 20:25
سلام من فایل corel رو با پسوند cdrذخسره کردم اما نتونستم توی flash فایلم رو impoertکنم بهم خطا داد؟
خواهش می کنم اگر کسی بلده کمک کنه این موضوع خیلی برای من مهمه

flashman
12-12-2008, 08:29
سلام دوسته من
دوسه عزیز من Corel کار نکردم ولی پسوند Cdr فکر کنم مربوط به خود برنامه هست شما باید با یکی از پسوند های مرتبط با عکس Save کنید .

موفق باشید

nibble
12-12-2008, 19:41
سلام flash man جان
اگر با پسوند هایی که شما می گید فایلم رو save کنم دیگه در فلش object ها و ... شناخته نمی شن و تصویر من می شه یه عکس معمولی

blackfox
12-12-2008, 19:53
دوست عزیز شما باید فایل هاتون رو با پسوند AI ذخیره کنید . این پسوند مخصوص فایل های وکتور هست و میان برنامه های طراحی وکتور مشترکه .
فقط موقع ایمپورت کردن این فایل به فلش یه صفحه ظاهر میشه که سوال برای جایگزینی تو لایه ها و غیره می پرسه مثل شکل زیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزینه ها به این ترتیبه :
گزینه اول ( place ... ) رو اگه تیک بزنی تمام اجزای وکتور در محل اصلی قرار میگیرن ( همون طور که مثلا تو کورل طراحی کردید )
گزینه دوم اندازه فلشتون رو برابر با اندازه فایل کتور ورودی قرار میده
گزینه سوم ( نکته : در فایل های وکتور ممکنه بعضی سمبل ها طراحی شده باشن ولی در طرح نهایی اثری ازشون دیده نشه که کاربرد خاص خودشون رو دارند ، مثلا یک طراح به جای این که تو طرح اسمش رو بنویسه سمبلش رو طراحی می کنه و در فایل وکتور قرار میده ولی در تصویر نهایی اثری از اسمش نیست که در واقع یه جور حرفه ای گریه بینه طراحان وکتور برای اعلام مالکیت بر طرح ) . خوب گزینه سوم کارش اینه که اگه تیک زده شده باشه اون سمبل های که در تصویر نهایی معلوم نیستند رو هم وارد برنامه می کنه .
گزینه چهارم رو هم اگه تیک بزنید طرح وکتور به صورت بیت مپ وارد فلش میشه .

سوالی بود در خدمتم ...

zidane
13-12-2008, 10:15
چرا save کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من که گفتم مستقیم از کورل بکشش توی فلش (Drag and drop)
من یه عمریه دارم اینجوری کار می کنم

nibble
13-12-2008, 19:27
سلام
blackfoxعزیز من وقتی می خوام فایل رو در فلشimport کنم قبل از اینکه صفحه ای که شما گفتید رو نشون بده پیغام می ده که :
one or more files were not imported becuase there were problems reading them

blackfox
14-12-2008, 19:50
سلام
blackfoxعزیز من وقتی می خوام فایل رو در فلشimport کنم قبل از اینکه صفحه ای که شما گفتید رو نشون بده پیغام می ده که :
One or more files were not imported becuase there were problems reading them

مطمئنید پسوند فایله شما ai هست و ارور میده ؟!
Ai بینه تمام برنامه های طراحی وکتور مشترکه و این ارور ممکنه ناشی از مشکل در فلش شما باشه . فلش رو دوباره نصب کنید و همه کامپاننت های پیش فرض رو دست نزده باقی بذارید .

nibble
16-12-2008, 10:10
بله پسوند فایلم aiهست فلش رو هم دوباره نصب کردم ولی مشکلم حل نشد

blackfox
16-12-2008, 17:04
ورژن فلش شما چی هست ؟

nibble
16-01-2009, 16:48
ورژن فلش من 6 هست

blackfox
16-01-2009, 23:13
الآن فلش 10 اومده که همون CS4 هست . فلش 6 همون MX هست که یه سری مشکلات داشت . ولی فکر نکنم با ایمپورت کردنه AI مشکل داشته باشه .
به هر حال شما نسخه ی جدید تر رو تهیه کنید . من پیشنهاد می کنم cs4 رو بگیرید .