PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همه چیز درباره ی میزکار Kde

sudotux
09-12-2008, 10:45
هدف از ایجاد این تاپیک , بحث و تبادل نظر راجع به نسخه های مختلف میزکار KDE , انتشار جدیدترین اخبار مربوط به این دسکتاپ , معرفی امکانات و ابزارهای KDE و در نهایت جواب دادن به سوالات و مشکلات احتمالی کاربران این دسکتاپ با کمک همدیگر است. لیست مطالب و راهنماهای مربوطه به مرور زمان در پست اول این تاپیک قرار خواهد گرفت. در ابتدا لازم میدانم که مقدمه ای برای معرفی دسکتاپ KDE داشته باشم.

مقدمه:

KDE که مخفف K Desktop Environment است یکی از قوی ترین میزکارهای دنیای لینوکس و متن باز است که هدف آن ارائه یک میزکار زیبا , راحت و در عین حال قدرتمند میباشد. از ویژگی بارز این دسکتاپ , عرضه ی نرم افزارهای خیلی زیاد و قوی به صورت یکپارچه با این دسکتاپ است. از دیگر ویژگی های میزکار KDE , تنظیمات و ابزارهای زیاد در بخش های مختلف دسکتاپ و برنامه های جانبی آن است که نیاز کاربر را تا حدود زیادی از محیط ترمینال برطرف می کند. همچنین این میزکار شامل مجموعه آفیس قدرتمند و یکپارچه با نام KOffice است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همزمان با انتشار KDE4 در تاریخ 11/1/2008 نسل جدیدی از این میزکار عرضه شد, به طوری که تغییر و تحولات بسیاری در بخش های مختلف دسکتاپ و برنامه های آن به وجود آمد. و البته این تغییرات همچنان در حال تکمیل است و با انتشار KDE 4.2 در تاریخ 27/1/2009 , KDE4 به طور کامل قابل استفاده توسط تمامی کاربران می باشد, هرچند که نسخه ی 4.1 این دسکتاپ , این امر را تا حدودی محقق کرده بود! زیبایی بی حد و حصر KDE4 تا حدی است که خیلی ها آن را زیباتر از محیط ویندوز ویستا و حتی ویندوز ۷ میدانند! در حال حاضر KDE 4.3.0 , آخرین نسخه ی پایدار این میزکار میباشد که در تاریخ 4/8/2009 منتشر شده که تکمیل کننده ویژگی ها و قابلیت های بسیار دیگر است. با انتشار KDE 4.3 میتوان پایان عمر KDE 3.5 را پیش بینی کرد. زیرا نسخه ی 4.3 تمام قابلیت های سری 3.5 را تحت پوشش خود قرار داده و تمام نیازهای کاربران را برآورده می کند.

همزمان با KDE4 , مجموعه آفیس قدرتمند KOffice 2.0 نیز توسعه داده شد تا پس از 2 سال اولین نسخه ی پایدار آن منتشر شود. در این تاپیک سعی داریم که اخبار و مسائل مربوط به این ابزار را هم که جز پروژه ی میزکار KDE محسوب میشود, بیان کنیم.

لینک های مفید:

در اینجا تعدادی از لینک های مفید برای آشنایی هر بیشتر با میزکار KDE و ابزارهای آن را معرفی می کنم:

- سایت رسمی میزکارKDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- سایت خبری KDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- مستندات میزکار KDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- معرفی برنامه ها , امکانات و بخش های مختلف KDE به همراه مستندات و راهنماهای آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- معرفی تعدادی از برنامه های KDE به همراه مستندات آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- صفحه ی نکات انتشار نسخه های مختلف میزکار KDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- کی دی ای در Wikipedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- برنامه زمان بندی و ویژگی های نسخه های آینده KDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- سایت غیر رسمی نرم افزارهای سازگار با KDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- سایت غیر رسمی تصاویر , تم ها , وایدگت ها و ... برای KDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- سایت رسمی مجموعه آفیس KOffice ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

P A R M I S
10-12-2008, 16:53
سلام
عصربخیر
چه تفاوتی بین open office با kofficeهستش؟؟
ایا اپن هم برای محیط کادی ای کاربرد داره یانه؟؟؟
ایا تیم توسعه ی این دوتاباهم فرق دارند یانه؟؟؟(احتمالا اره؟؟؟؟)

H_E_A
10-12-2008, 17:51
سلام
OpenOffice.org محصول شرکت سان میکروسیستمز هست که براساس staroffice نوشته شده و وابسته به میز کار خاصی نیست
در مورد تفاوت هاش با KOffice چیزی نمی دونم چون اصلا باهاش کار نکردم
(امیدوارم به دردت بخوره)

sudotux
10-12-2008, 18:02
سلام
عصربخیر
چه تفاوتی بین open office با kofficeهستش؟؟
ایا اپن هم برای محیط کادی ای کاربرد داره یانه؟؟؟
ایا تیم توسعه ی این دوتاباهم فرق دارند یانه؟؟؟(احتمالا اره؟؟؟؟)

به دلیل اینکه آخرین نسخه KOffice حدود ۱ و نیم سال پیش منتشر شده و به نسبت OpenOffice امکانات و قابلیت های کمتری داره , در حال حاضر در اکثر توزیع ها از OpenOffice استفاده میشه. حتی در تمام توزیع هایی که از میزکار KDE استفاده می کنند از OpenOffice استفاده شده و به خوبی هم در این محیط کار می کنه. ولی KOffice 2.0 که توسعه ی اون از حدود 2 سال پیش آغاز شده و به زودی منتشر خواهد شد , فوق العاده قوی هست و محیط بسیار راحتتر و حرفه ای تری به نسبت OpenOffice داره! پیش بینی من اینه که در سال 2009 , اکثر توزیع هایی که از KDE استفاده می کنند از KOffice 2.0 به جای OpenOffice در توزیع های خودشون بهره ببرن! KOffice 2 به نسبت OpenOffice سازگاری بهتر و سرعت بیشتری رو در محیط KDE4 داره. مجموعه KOffice شامل 11 برنامه ولی OpenOffice فقط 5 برنامه است ! KOffice 2.0 به نسبت OpenOffice سبکتر هست و منابع سیستمی کمتری رو اشغال می کنه. برای مقایسه دقیق تر و بهتر باید تا زمان انتشار نسخه ی نهایی KOffice 2.0 صبر کنیم.

KOffice 2.0 شامل برنامه های KWord ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , KSpread ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , KPresenter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , KPlato ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , Karbon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Krita ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است و بقیه برنامه ها مانند KChart ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , Kexi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , Kivio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , KFormula ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Kugar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای نسخه ی 2.1 آماده و منتشر میشن.

sudotux
10-12-2008, 21:09
همانطور که می دانید KDE 4.2 نسخه ی آینده میزکار KDE است که در تاریخ 27/1/2009 منتشر خواهد شد. این نسخه , همانند نسخه های قبلی , تغییر و تحولات زیادی داشته و امکانات زیادی را برای کاربران فراهم می کند. به همین منظور و برای استقبال از روز انتشار KDE 4.2 , کاربران ایرانی اوبونتو در طی صحبت های چند ساعته در کانال IRC و انجمن اوبونتو, بنرهای روزشمار انتشار میزکار KDE 4.2 را ساختند. این بنرها در دو طرح مشکی و آبی و در دو قالب انگلیسی و فارسی تهیه شده است. می توانید از این بنرها در وبلاگ یا وب سایت خود استفاده کنید و به استقبال KDE 4.2 بروید!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------

متن کامل خبر ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sudotux
12-12-2008, 01:56
شب بخیر
یه سوال:
هنوزکا دی ای اون Qt رونتونسته حذف کنه؟؟؟؟؟

اگرکا دی ای هنوز کاملا ازادنیست پس چرابراش دارند روز شماری میکنند؟؟؟
ایناروباید درکادی ای میپرسیدم ولی اونجا طرفداران متعصب داره ولی اینجافکرکنم نه!!!!!!!!:5:

اگر جستجویی در اینترنت بکنید به جواب میرسید ! ولی من جواب رو میگم تا همه چیز روشن بشه ! کتابخانه های Qt که توسط شرکت trolltech ساخته شدند دارای دو مجوز ( Dual Licensing ) هستند. ۱- نسخه ی رایگان و اپن سورس ۲- نسخه ی تجاری

در گزینه ی اول , شما به سورس کدهای Qt دسترسی دارید و می توانید به رایگان از آن استفاده کنید ولی اجازه ندارید که با نسخه ی رایگان و اپن سورس Qt , برنامه های تجاری , پولی و کد بسته بنویسید و از این راه درآمد کسب کنید !

اگر قصد نوشتن برنامه ی تجاری و پولی با استفاده از کتابخانه های Qt را دارید ( مانند Photoshop ) باید نسخه ی تجاری Qt را خریداری کنید !

این دو نسخه از نظر قابلیت های فنی هیچ تفاوتی باهم ندارند. یعنی نسخه ی رایگان Qt هیچ کمبودی از نظر امکانات و قابلیت ها با نسخه ی تجاری ندارد و تنها تفاوت آنها همانطور که گفتم قابلیت استفاده آنها در نرم افزار های تجاری یا غیر تجاری هست !

با توجه به این که دسکتاپ KDE , یک دسکتاپ کاملا رایگان و بدون اهداف تجاری هست , بنابراین از نسخه ی رایگان و اپن سورس Qt در آن استفاده شده است ! بنابراین دسکتاپ KDE , صد در صد خالص , اپن سورس و رایگان است !

امیدوارم تونسته باشم که خوب توضیح بدم ! برای درک بهتر این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید ...

sudotux
12-12-2008, 02:11
چهارمین نسخه ی بتا و آزمایشی KOffice 2.0 منتشر شد. تغییرات این نسخه نسبت به نسخه ی Beta 3 , رفع ایرادها و اشکالات مهم , افزایش سرعت , پایداری و کارایی در برنامه های مختلف این مجموعه آفیس می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

iphone3g
16-12-2008, 18:09
به نظر من KDE داره خودشو خراب میکنه با این نسخه های سوسول بازی که داره می ده.من اولین بار KDE سری 4 رو روی Fedora 9 امتحان کردم به نظر من زیبایی نباید جای Stability رو بگیره مثلا نسخه های دیگه لینوکس به همو سری 3 چسبیدن مثل Slackware

sudotux
16-12-2008, 19:06
همونطور که میدونید هر ۶ ماه یکبار نسخه ی جدیدی از میزکار KDE4 منتشر می شود و نسخه ی بعدی این دسکتاپ KDE 4.2 خواهد بود که در تاریخ 27/1/2009 منتشر خواهد شد. برای آشنایی هر چه بیشتر , در چند قسمت برخی از ویژگی های جدید این نسخه رو شرح خواهم داد.

از ویژگی های جدید KDE 4.2 , ساختار جدید و بهبود یافته System Tray است. از قابلیت های جدید این قسمت , Kuiserver است که باعث می شود تمام عملیاتی که در پس زمینه ( background ) سیستم در حال انجام است ( مانند کپی , پیغام ها , اخطارها و ... ) به جای Taskbar در System Tray نمایش داده شود. این ویژگی باعث میشه تا فضای کمتری از دسکتاپ اشغال شده و کارایی دسکتاپ افزایش پیدا کند. در تصویر زیر نمونه ابتدایی این عمل را مشاهده می کنید که احتمالا تا زمان انتشار نسخه نهایی KDE 4.2 , اصلاحاتی از نظر ظاهری در آن ایجاد خواهد شد.

از دیگر قابلیت های اضافه شده در System Tray , امکان مخفی کردن آیکن هایی هست که کمتر مورد استفاده قرار می گیرند. همانطور که در تصویر زیر می بینید , آیکن های مخفی از طریق دکمه باز شو مثلثی شکل قابل رویت هستند.

Ahmad-Ra
16-12-2008, 20:41
به نظر من kde داره خودشو خراب میکنه با این نسخه های سوسول بازی که داره می ده.من اولین بار kde سری 4 رو روی fedora 9 امتحان کردم به نظر من زیبایی نباید جای stability رو بگیره مثلا نسخه های دیگه لینوکس به همو سری 3 چسبیدن مثل slackware

دوست خوبم زود قضاوت نکن.
فدورا همیشه از اخرین تکنولوژی ها استفاده میکنه. در نسخه9 هم از این میزکار ناپایدار استفاده کرد!
دلیل نمیشه که این میز کار زیبا خودش بد باشه!
در ثانی کاربر تاره کار با همین ظواهر به لینوکس جذب میشه!
مرسی:11:

sudotux
16-12-2008, 21:30
به نظر من KDE داره خودشو خراب میکنه با این نسخه های سوسول بازی که داره می ده.من اولین بار KDE سری 4 رو روی Fedora 9 امتحان کردم به نظر من زیبایی نباید جای Stability رو بگیره مثلا نسخه های دیگه لینوکس به همو سری 3 چسبیدن مثل Slackware

فدورا ۹ از KDE 4.0.3 استفاده می کنه. نسخه های سری 4.0 بسیار ناقص و ناپایدار بودن تا حدی که خیلی ها , از جمله طرفداران KDE هم بسیار ناراحت شدند. نسخه 4.0 در واقع یک نسخه پیش نمایش از KDE4 است. شش ماه بعد از انتشار KDE 4.0 , نسخه 4.1 منتشر شد که همگان را شگفت زده کرد ! هیچ کس باور نمی کرد که KDE 4.1 نسبت به 4.0 بسیار پایدارتر و کاملتر باشه ! KDE 4.1 نه تنها امکانات بیشتر بلکه پایداری بسیار بیشتری نسبت به KDE 4.0 داره و همین مساله باعث شده تا خیلی از کاربران به طور کامل از KDE 3.5 به KDE 4.1 مهاجرت کنند. این روند توسعه بعد از انتشار KDE 4.1 به همین ترتیب ادامه داشته و تاکنون که نسخه آزمایشی KDE 4.2 ( نسخه ی بتا ۱ ) منتشر شده امکانات زیادی نسبت به 4.1 اضافه شده و باگ ها و ایرادات بسیاری ( بیش از ۱۰۰۰ bug تاکنون ! ) برطرف شده و از الان میشه پیش بینی کرد که KDE 4.2 نسبت به KDE 4.1 یک گام بسیار بزرگی خواهد بود.

حالا که شما KDE 4.0.3 رو در فدورا ۹ امتحان کردید میتونید یکی از توزیع های فدورا ۱۰ ( با دسکتاپ KDE 4.1.3 ) , کوبونتو ۸.۱۰ ( با دسکتاپ KDE 4.1.2 ) و یا سوزه ۱۱.۱ ( با دسکتاپ KDE 4.1.3 ) رو امتحان کنید تا تفاوت رو به وضوح مشاهده کنید.

iphone3g
17-12-2008, 13:46
من KDE 4.1 رو هنوز امتحان نکردم ولی همین روزا دانلودش میکنم و روی Slackware نصبش میکنم (الان روی Slackware نسخه 3.5 نصبه ) ببینم چه تغییر هایی کرده.

sudotux
19-12-2008, 00:25
KDE 4.2 Beta 2 منتشر شد !

پس از انتشار اولین نسخه ی آزمایشی KDE 4.2.0 در کمتر از 4 هفته پیش ( که خبرش رو میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونید ) , امروز 18/12/2008 , دومین نسخه ی بتا ( آزمایشی ) این دسکتاپ منتشر شد.

از زمان انتشار نسخه ی beta 1 تا این نسخه ( beta 2 ) , تعداد 1665 ایراد ( Bug ) گزارش شده و تعداد 2243 ایراد ( Bug ) برطرف شده ! و نکته ی بسیار جالب که در متن انتشار KDE 4.2 Beta 2 به آن اشاره شده , برطرف شدن بیش از 10000 ( ده هزار ) ایراد از زمان انتشار KDE 4.1.0 می باشد که بسیار شگفت انگیز است !!!

تغییرات مهم صورت گرفته در این نسخه به شرح زیر است:

- پیشرفت قابل توجه در پایداری , تکمیل امکانات و افزایش سرعت در دسکتاپ پلاسما , مدیر پنجره ها ( KWin ) و کل برنامه های منتشر شده همراه KDE
- امکان نوشتن راحتتر برنامه های KDE و افزونه های آن با زبان های اسکریپتی مانند پایتون ( Python ) و رابی ( Ruby )
- پیشرفت های قابل توجه در پلتفرم توسعه KDE در سیستم عامل های دیگر مانند BSD , Windows و Mac OSX

با توجه به اینکه هدف از این نسخه بیشتر رفع ایرادات , افزایش سرعت و پایداری بوده , برای مشاهده ی امکانات جدید و تغییرات صورت گرفته در KDE 4.2 , به متن خبر انتشار KDE 4.2 Beta 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

برای مشاهده ی متن انتشار KDE 4.2 Beta 2 و کسب اطلاعات بیشتر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

sudotux
19-12-2008, 14:55
نسخه ی 4.5 بتا ( آزمایشی ) کتابخانه های Qt و نسخه ی آزمایشی جدیدی از ابزار توسعه ی Qt Creator منتشر شده و سورس کد آنها تحت مجوز GPL قابل دانلود است. از تغییرات مهم صورت گرفته در این نسخه افزایش سرعت و راندمان برنامه های مبتنی بر کتابخانه های Qt است. لازم به ذکر است که میزکار KDE و برنامه های آن براساس کتابخانه های Qt ایجاد شده اند و انتقال ( Port ) کامل این میزکار به Qt 4.5 از اهداف آینده ی تیم توسعه ی KDE می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

sudotux
20-12-2008, 20:59
این کلیپ یک دقیقه ای نحوه ی نمایش عمل کپی در System Tray و اضافه شدن اون به دسکتاپ Plasma رو در KDE 4.2 نشون میده.

از طریق سایت keepvid.com میتونید این کلیپ تصویری رو دانلود کنید.

لینک دانلود:

Ahmad-Ra
20-12-2008, 22:25
حسین جان من در فدورا 10 پلاسما رو دارم ولی یه جوری نامفهومه واسم .. میشه یه بار در موردش بگی و نحوه کار باهاش رو ؟؟

sudotux
21-12-2008, 00:32
حسین جان من در فدورا 10 پلاسما رو دارم ولی یه جوری نامفهومه واسم .. میشه یه بار در موردش بگی و نحوه کار باهاش رو ؟؟

نمیشه که نداشته باشی ! :31: Plasma یه تکنولوژی جدید هست که دسکتاپ KDE4 براساس اون بنا نهاده شده ! در واقع هر چیزی که شما در دسکتاپ می بینید مانند widgets ( ابزارک ها ) , پنل , منوی استارت ( application launcher ) و ... به خاطر همین پلاسما هست. با وجود Plasma , دیگه معنی یک دسکتاپ چیزی مانند تعدادی آیکون بروی یک صفحه نیست ! بلکه شما با استفاده از ابزارک ها ( widgets ) میتونید از میزکارتون استفاده های بیشتر و بهینه تری داشته باشید. به عنوان مثال با استفاده از ابزارک Folder view میتوانید هر فولدری ( به عنوان مثال فولدر Desktop که در پوشه ی Home قرار داره ) رو به صورت یک پنجره بروی میزکارتون داشته باشید و با قابلیتی که در KDE 4.2 اضافه شده اون دایرکتوری رو همانند دسکتاپ های سنتی ( مانند KDE 3.5 ) به صورت تمام صفحه و آیکن های موجود در آن در بیارید. حتی با قابلیت جدیدی که در KDE 4.2 اضافه شده میتونید چندین دسکتاپ بسازید که هرکدوم تنظیمات مجزای خودشون رو داشته باشند , به عنوان مثال بکگراند , ابزارک ها و پنل های متفاوت را در هر کدام از دسکتاپ ها داشته ها داشته باشید , طوری که با عوض کردن هر دسکتاپ احساس کنید که پشت یک کامپیوتر دیگر نشسته اید !

معرفی تمام ابزارها و قسمت های مختلف KDE4 و دسکتاپ پلاسما نیاز به زمان داره که اگر وقت کنم در آینده چند راهنما در این زمینه می نویسم. امیدوارم تونسته باشم تا حدودی دسکتاپ KDE4 و Plasma رو توضیح بدم.

Ahmad-Ra
21-12-2008, 16:55
آهان..
اخه در قسمتی از فدورا یه آیکون اضافه میشه به نام plasma launcher ... که وقتی روش میزنم و اجراش میکنم کلا system tray به حالت Hide در میاد که اگر دوباره رو صفحه کلیک کنم میاد.. واسم یه مقدار جای سوال شد! :دی

sudotux
11-01-2009, 18:18
در آستانه ی انتشار KDE 4.2 , خواندن این مقاله نسبتا کامل درباره ی این نسخه خالی از لطف نیست. بخش اول:

sudotux
14-01-2009, 20:27
آخرین نسخه ی آزمایشی ( Release Candidate ) میزکار KDE 4.2 منتشر شد. این نسخه شامل رفع هزاران ایراد ( Bug ) و ویژگی های جدید است. نسخه ی نهایی KDE 4.2 در تاریخ 27/1/2009 منتشر خواهد شد. برای مشاهده ی صفحه ی نکات انتشار این نسخه , به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

همچنین میزکار KDE 4.1.4 که آخرین نسخه ی بروز رسانی میزکار KDE 4.1 می باشد منتشر شد. این نسخه شامل رفع بسیاری از ایرادها و بهبود میزکار میباشد. برای مشاهده ی صفحه ی نکات انتشار به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sudotux
14-01-2009, 20:31
همانطور که میدانید کمپانی Nokia چندی قبل شرکت Trolltech ( سازنده ابزار Qt ) را خریداری کرد و در حال حاضر توسعه ی ابزار و کتابخانه های Qt را به عهده دارد. Nokia امروز اعلام کرد که مجوز LGPL را به عنوان یک انتخاب به محصول خود یعنی Qt اضافه می کند. از نسخه ی 4.5 ابزار و کتابخانه های Qt که در حال توسعه بوده و در ماه March سال ۲۰۰۹ منتشر میشود , این مجوز اضافه خواهد شد ! این مجوز انعطاف پذیری و آزادی عمل بیشتری را برای توسعه دهندگان فراهم می کند‌‌ ! در تکمیل این خبر آمده است که یک گروه مهندسی از نوکیا , میزکار در حال توسعه KDE 4.2 را به صورت آزمایشی با Qt 4.5 آزمایش و اجرا کرده اند و در نتایج حاصله شاهد تغییر و تحولات چشمگیر و برطرف شدن بسیاری از مشکلات در این میزکار بوده اند ! در همین راستا تیم توسعه ی KDE قصد دارد در ادامه روند توسعه ی میزکار KDE4 از Qt 4.5 استفاده کند.

پ.ن: اساس و زیربنای میزکار KDE و برنامه های آن کتابخانه های Qt می باشد.

منبع : linux30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقل از dot.kde.org

sudotux
15-01-2009, 23:47
پنجمین نسخه ی بتا ( آزمایشی ) KOffice 2.0 منتشر شد. مهمترین نکات این نسخه به شرح زیر است:

- رفع بسیاری از ایرادات مهم
- ذخیره سازی ( save ) و بارگذاری ( load ) بهتر و کاملتر فرمت OpenDocument
- سازگاری بهتر با مجموعه آفیس OpenOffice.org
- رفع بسیاری از ایرادات برنامه ی KWord

برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

esyo
18-01-2009, 11:41
ُلام دوستان
ببخشید .نمیدونم اینجا که مطرح می کنم درسته یا نه؟
من دقیقا متوجه نمی شم که kde چیه؟

برم از این سایت دانلودش کنم

یا ازاین سایت؟

یا اصلا هیچ کدوم؟!
اینکه می گید فذورا از kde استفاده می کنه یهنی چی؟

من الان ابونتو نصب دارم می تونم به kde تغییرش بدم؟
چه تفاوت هایی با هم دارند؟
منظور از رابط گرافیکی چی هست؟

ممنون
با تشکر از دوستان زحمت کش

Ahmad-Ra
18-01-2009, 11:47
Kde یه میز کار هست... مثل gnome. منتهی گرافیکی تر و گسترده تر و قدیمی تر.

sudotux
18-01-2009, 22:01
ُلام دوستان
ببخشید .نمیدونم اینجا که مطرح می کنم درسته یا نه؟
من دقیقا متوجه نمی شم که kde چیه؟

برم از این سایت دانلودش کنم

یا ازاین سایت؟

یا اصلا هیچ کدوم؟!
اینکه می گید فذورا از kde استفاده می کنه یهنی چی؟

من الان ابونتو نصب دارم می تونم به kde تغییرش بدم؟
چه تفاوت هایی با هم دارند؟
منظور از رابط گرافیکی چی هست؟

ممنون

ببین دوست من , هر سیستم عاملی ( ویندوز , لینوکس و ... ) از یک هسته تشکیل شده. این هسته به تنهایی قابل استفاده نیست و باید یک رابط گرافیکی ( دسکتاپ ) وجود داشته باشه تا کاربر بتونه از این سیستم عامل و در نتیجه کامپیوتر استفاده کنه ! به عنوان مثال برای درک بهتر , عملکرد موتور یک ماشین رو میتونیم شبیه هسته ی یک سیستم عامل بدونیم. بدیهی است که نمیتوان از موتور یک ماشین به تنهایی استفاده کرد , بلکه حتما باید بدنه ای نیز وجود داشته باشد تا سوار آن ماشین شد و از آن استفاده کرد ! بنابراین اینجا مفهوم دسکتاپ یا میزکار مطرح میشه که معادل بدنه ی یک ماشین در این مثال هست ! بر خلاف سیستم عامل ویندوز که شما فقط با یک نوع دسکتاپ یا میزکار روبرو هستید , در لینوکس تعداد زیادی دسکتاپ وجود داره که مهمترین و معروفترین آنها میزکارهای KDE , Gnome و XFCE هستند. هر کدام ازتوزیع های لینوکس ( مانند اوبونتو , کوبونتو , فدورا , سوزه و ... ) از یک میزکار استفاده می کنند. همچنین میتونید در یک توزیع خاص به عنوان مثال , فدورا چندین دسکتاپ رو به طور همزمان در کنار هم داشته باشید و هر وقت خواستید از دسکتاپ دلخواهتون استفاده کنید. بعضی از توزیع ها مانند فدورا و سوزه دارای چند نسخه هستند که هر کدام از نسخه ها به یک میزکار اختصاص داره ! مثلا در هنگام دانلود توزیع فدورا باید ببینید از کدام دسکتاپ می خواهید استفاده کنید ! فدورا با میزکار KDE یا فدورا با میزکار Gnome و ...

امیدوارم متوجه موضوع شده باشید ! پیشنهاد میشه این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونید تا اطلاعات پایه ای رو به طور کامل فرا بگیرید.

F@$hist
18-01-2009, 23:35
یه سوال ! این میزکار 4.2 به طور تقریبی حجمش چقدر می تونه باشه ؟

sudotux
19-01-2009, 00:35
یه سوال ! این میزکار 4.2 به طور تقریبی حجمش چقدر می تونه باشه ؟

سورس کد نسخه 4.2 به طور کامل ( به همراه تمام برنامه ها ) حدود 290 مگابایت هست ! ولی از طریق مخازن و بسته های باینری ( rpm , deb و ... ) و با توجه به اینکه همه ی برنامه ها به صورت پیش فرض نصب نمیشه و در هر توزیعی یک سری از برنامه ها به طور پیش فرض انتخاب میشه , حداکثر حدود ۲۰۰ مگابایت حجم لازم داره !

esyo
19-01-2009, 13:29
با تشکر از دوستان
الان من قصد دارم KDE رو در کنار gnome در آبونتو نصب کنم
باید چکار کنم؟
یک جا خوندم باید دیسک Alternate داشته باشم تا بتونم این کار رو بکنم
یک جای دیگه خوندم که دیسک هما هم برای همین کار هستوالبته KDE 4.1 رو نصب می کنه

ای دی اس ال دارم و از لحاظ دانلود مشکلی ندارم
فقط نمی دونم که دقیقا باید چکار کنم و چی رو باید دانلود کنم؟صبر کنمKDE 4.2 بیاد بعد اون موقع می تونم دانلودش کنم و نصبش کنم؟
لطفا راهنمایی کنید دوستان

F@$hist
19-01-2009, 16:14
سورس کد نسخه 4.2 به طور کامل ( به همراه تمام برنامه ها ) حدود 290 مگابایت هست ! ولی از طریق مخازن و بسته های باینری ( rpm , deb و ... ) و با توجه به اینکه همه ی برنامه ها به صورت پیش فرض نصب نمیشه و در هر توزیعی یک سری از برنامه ها به طور پیش فرض انتخاب میشه , حداکثر حدود ۲۰۰ مگابایت حجم لازم داره !

چقدر کم !!! Lol !!! راستش یه چیزی ! بنده این کوبنتو 4.1 رو گرفتم ! ولی به صورت لایو نمایش داده نمیشه ! نصبش هم نکردم ! وقتی می خواد بیاد بالا یه صفحه ی صورتی می اد .. به مدیر سایت سی تو که گفتم گفت مال ناقص بودن ورژن 4.1 هست ! ....

دو تا سوال داشتم !

1.آیا میشه فایل های مربوط به دسکتاپ رو از روی کوبنتو برداریم و بعد روی یه توزیع دیگه مثل سوپر اوبنتو و یا پارسیکس بریزیم ؟

2.اگه بخوایم این ورژن 4.1 رو آپدیت کنیم چقدر حجمش می شه ؟

sudotux
19-01-2009, 16:21
چقدر کم !!! Lol !!! راستش یه چیزی ! بنده این کوبنتو 4.1 رو گرفتم ! ولی به صورت لایو نمایش داده نمیشه ! نصبش هم نکردم ! وقتی می خواد بیاد بالا یه صفحه ی صورتی می اد .. به مدیر سایت سی تو که گفتم گفت مال ناقص بودن ورژن 4.1 هست ! ....

دو تا سوال داشتم !

1.آیا میشه فایل های مربوط به دسکتاپ رو از روی کوبنتو برداریم و بعد روی یه توزیع دیگه مثل سوپر اوبنتو و یا پارسیکس بریزیم ؟

2.اگه بخوایم این ورژن 4.1 رو آپدیت کنیم چقدر حجمش می شه ؟

اولا , کوبونتو 4.1 نداریم ! احتمالا منظور شما کوبونتو 8.10 با میزکار kde 4.1 هست !

ثانیا , این مشکل شما دلایل زیادی میتونه داشته باشه , از جمله خراب بودن سی دی کوبونتو و ... این مشکل رو در تاپیک اوبونتو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید و اونجا موضوع رو پیگیری کنید.

جواب سوال اولتون: خیر نمیشه !
جواب سوال دوم: همونطور که در پست قبلی توضیح دادم , حداکثر ۲۰۰ مگ میشه ...

sudotux
19-01-2009, 16:34
با تشکر از دوستان
الان من قصد دارم KDE رو در کنار gnome در آبونتو نصب کنم
باید چکار کنم؟
یک جا خوندم باید دیسک Alternate داشته باشم تا بتونم این کار رو بکنم
یک جای دیگه خوندم که دیسک هما هم برای همین کار هستوالبته KDE 4.1 رو نصب می کنه

ای دی اس ال دارم و از لحاظ دانلود مشکلی ندارم
فقط نمی دونم که دقیقا باید چکار کنم و چی رو باید دانلود کنم؟صبر کنمKDE 4.2 بیاد بعد اون موقع می تونم دانلودش کنم و نصبش کنم؟
لطفا راهنمایی کنید دوستان

اگر از دیسک Alternate کوبونتو ۸.۱۰ استفاده کنید , میزکار KDE 4.1.2 نصب خواهد شد !
اگر از دیسک هما استفاده کنید , میزکار KDE 4.1.0 نصب خواهد شد !

بنابراین به نظر من بهترین و راحترین روش , دانلود از طریق مخازن است. دقیقا 8 روز تا انتشار نسخه ی نهایی KDE 4.2 مونده و احتمالا یکی دو روز هم طول می کشه تا این نسخه درمخزن مربوطه قرار بگیره ! بنابراین بعد از انتشار نسخه ی نهایی KDE 4.2 و قرار گرفتن در مخازن , برای نصب آن در اوبونتو 8.10 و یا آپدیت دسکتاپ فعلی کوبونتو 8.10 به KDE 4.2 مراحل زیر را انجام دهید:

1- ترمینال را باز کرده و دستور زیر را اجرا کنید تا فایل مربوط به مخازن باز شود:

* کاربران کوبونتو به جای gedit می توانند از برنامه kate در دستور بالا استفاده کنند.

2- خط زیر را به انتهای فایل اضافه کرده و فایل را ذخیره کنید:

3-1 کاربران اوبونتو دستور زیر را در ترمینال اجرا کنند:

3-2 کاربران کوبونتو برای ارتقای دسکتاپ KDE خود به نسخه 4.2 دستور زیر را در ترمینال اجرا کنند:

* کاربران کوبونتو توجه کنند که با اجرای دستور بالا , علاوه بر دانلود و نصب بسته های مربوط به میزکار KDE 4.2 , تمامی آپدیت های مربوط به سیستم نیز دانلود خواهد شد که کمی وقت گیر بوده و میزان دانلود افزایش میابد. برای اینکه از این کار جلو گیری کرده و فقط آپدیت های مربوط به دسکتاپ KDE 4.2 را دریافت کنید , برنامه ی Adept Manager را قسمت Applications و منوی System اجرا کرده و در مسیر زیر در داخل برنامه , تیک کنار تمام گزینه ها را بردارید و سپس پنجره را ببندید.

بعد از بروز رسانی لیست مخازن , دستور مرحله 3-2 را در ترمینال اجرا کنید.

esyo
20-01-2009, 04:54
دیشب ک ر م ها نگذاشتند صبر کنم تا 4.2 بیاد:10::27::18::19::31:

این دستوراتی که فرمودید اجرا کردم

sudo gedit /etc/apt/sources.list
اضافه کردم
deb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید intrepid main
و
sudo apt-get update && sudo aptitude install kubuntu-kde4-desktop
رو هم اجرا کردم
بهد دانلود از من سوال کرد گنوم یا کا دی ای که من کا دی رو زدم
و وقتی که نصب تمام شد سیستم رو ریستارت کردم
ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد:18::2:

1)چکار کنم ؟( یعنی چطور متوجه بشم که کا دی ای نصب شده واز این میز کار استفاده کنم؟)
2)اگر خدایی نکرده یکبار مجبور شم لینوکس رو پاک کنم .باید از اول بشینم دوباره این ها رو از طریق اینترنت دانلود کنم؟ خیلی ستم هست؟ راحی نیست تا من این ها رو به صورت سی دی یا دی وی دی دانلود کنم تا بعدا بتونم یک جای دیگه استفاده کنم یا اگر لینوکس رو پاک کردم با این دی وی دی یا سی دی بتونم دوباره نصبش کنم؟)
اگر میشه لینکش رو معرفی کنید
ممنون

بهزادlinux
20-01-2009, 06:01
دیشب ک ر م ها نگذاشتند صبر کنم تا 4.2 بیاد:10::27::18::19::31:

این دستوراتی که فرمودید اجرا کردم

sudo gedit /etc/apt/sources.list
اضافه کردم
deb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید intrepid main
و
sudo apt-get update && sudo aptitude install kubuntu-kde4-desktop
رو هم اجرا کردم
بهد دانلود از من سوال کرد گنوم یا کا دی ای که من کا دی رو زدم
و وقتی که نصب تمام شد سیستم رو ریستارت کردم
ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد:18::2:

1)چکار کنم ؟( یعنی چطور متوجه بشم که کا دی ای نصب شده واز این میز کار استفاده کنم؟)
2)اگر خدایی نکرده یکبار مجبور شم لینوکس رو پاک کنم .باید از اول بشینم دوباره این ها رو از طریق اینترنت دانلود کنم؟ خیلی ستم هست؟ راحی نیست تا من این ها رو به صورت سی دی یا دی وی دی دانلود کنم تا بعدا بتونم یک جای دیگه استفاده کنم یا اگر لینوکس رو پاک کردم با این دی وی دی یا سی دی بتونم دوباره نصبش کنم؟)
اگر میشه لینکش رو معرفی کنید
ممنون

سلام
شما میتونید log out کنید و روی session type کلیک کنید و kde رو انتخاب کنید و لوگ این کنید
برای ذخیره بسته های دانلد شده و استفاده از اون در یک سیستم دیگه من دوراه میشناسم
۱- ذخیره روی سی دی
۲-ذخیره روی هارد دیسک که همون اطراف روشش رو گفته (لینک بالا)

حسین جان توی یکی از پست ها گفتید که نوکیا یه ..... در ارتباط با لینوکس رو خریده و یک جای دیگه هم خوندم که نوکیا میخواد درایور موبایلشو برای لینوکس بسازه ولی من یک n73 دارم که هنوز نتونستم با usb به سیستم وصل کنم و میخوام ویندوز نصب کنم :41: فقط برای موبایل :19: هرچقدر هم گوگل کردم کاری نتونستم بکنم :20: شما میدونی جریانش چیه :46:

sudotux
20-01-2009, 16:29
حسین جان توی یکی از پست ها گفتید که نوکیا یه ..... در ارتباط با لینوکس رو خریده و یک جای دیگه هم خوندم که نوکیا میخواد درایور موبایلشو برای لینوکس بسازه ولی من یک n73 دارم که هنوز نتونستم با usb به سیستم وصل کنم و میخوام ویندوز نصب کنم :41: فقط برای موبایل :19: هرچقدر هم گوگل کردم کاری نتونستم بکنم :20: شما میدونی جریانش چیه :46:

متاسفانه هنوز در این زمینه برنامه ای از طرف نوکیا منتشر نشده و برنامه معادل خوب و قوی هم موجود نیست ! اگر فقط برای انتقال فایل می خوای گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی , میتونی از این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی !

c0dest0rm
20-01-2009, 16:41
سلام حسین جان،
خبر داری که مشکل Knetwork manager با IP های استاتیک در KDE 4.2 حل شده یا نه؟

sudotux
20-01-2009, 17:54
سلام حسین جان،
خبر داری که مشکل Knetwork manager با IP های استاتیک در KDE 4.2 حل شده یا نه؟

KNetworkManager جز دسکتاپ KDE محسوب نمیشه و یک پروژه ی جداست ! در نسخه های بعدی KDE4 قرار هست که یک برنامه یکپارچه و مختص KDE4 درست بشه.

فکر کنم با آپدیت بسته های network-manager و network-manager-kde از مخازن اوبونتو ۸.۱۰ , مشکلتون حل بشه ! اگر حل نشد , برنامه ی wicd رو نصب کن:

با نصب این برنامه اون دو تا بسته ( network-manager و network-manager-kde ) پاک میشن !

esyo
20-01-2009, 19:30
QUOTE]شما میتونید log out کنید و روی session type کلیک کنید و kde رو انتخاب کنید و لوگ این کنید[/QUOTE]
اصلا به اینجا نرسیدم.(یعنی اصلا چسزی نصب نشده بود که من KDE یا GNOME رو نصب کنم.مجبور شدم دوباره دانلود کنم)

من اول سوپر ابونتو رو نصب داشتم.. وقتی kde رو نصب کردم.چرا دیگه mp3 نمی خونه؟ چرا باید همه چیز از اول نصب بشه؟ چرا اینترنتش کار نمی کنه؟
گزینه هایی مثل administration وpreferences دیگه وجود نداره؟(شاید هم من خوب نگشتم)
یعنی باید از اول همه چیز رو روش نصب کنم؟(یک خورده ستم شد)

آموزش اینکه چطور به اینترنت وصل میشن رو دارید؟ (البته یکی سایت رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد و اصلا نتونستم نصب کنم)
(قبلا مانداریوای 2008 رو نصب کرده بودم و اون هم مثل این وشبیه این برای وصل شدن به اینترنت مشکل داشت.حتی بعضی وقت ها چراغ های ای دی اس ال خاموش می شد!)
(ای دی اس ال aztech )
ولی چیزی که توی ابونتو تعجب کردم این بود که من فقط یوزر و پسورد رو دادم بهش و اون هم مصل شد به همین راحتی!نه درایوری نصب کردم نه دنبال گزینه کانکشن گشتم.خیلی راحت بود
امیدوارم که kde هم همین طور باشه
انصافا محیط زیبایی داره
با تشکر

Ahmad-Ra
20-01-2009, 19:32
دوست عزیز خب حتی تو windoze هم که هستید وقتی یکبار سیستم عامل رو پاک کنید تنظیمات و نصبی های قبلی پاک میشه و مجدد باید تنظیم کنید.

esyo
20-01-2009, 21:24
کمی عجیب هست گرافیک رو شناخته صدا رو نشناخته!
درایو های ان تی اف اس رو باز می کنه ولی فایل تصویری ‍خش نمی کنه!
و...
اگر میشه کمکی راهنمایی کنید بگید چطور به اینترنت وصل بشم؟
ای دی اس ال aztech
من که نتونستم راهی پیدا کنم
با تشکر

Javad_Ed
20-01-2009, 22:19
اولین قدم کانکت شدن ::46:
خیلی ساده :
راحت بود ؟:31:

درایو های ان تی اف اس رو باز می کنه ولی فایل تصویری ‍خش نمی کنه!
کانکت بشین
adapt manager رو باز کنین
نرم افزار هایی مثله mplayer و smplayer ....و هر چی که مربوط به فرمت میشه نصب کنید
مشکل حل میشه

کمی عجیب هست گرافیک رو شناخته صدا رو نشناخته!
alsa mixer
رو تنظیماتش رو تغییر بدین ...احتمالا درست میشه
:11:

c0dest0rm
20-01-2009, 23:58
knetworkmanager جز دسکتاپ kde محسوب نمیشه و یک پروژه ی جداست ! در نسخه های بعدی kde4 قرار هست که یک برنامه یکپارچه و مختص kde4 درست بشه.

فکر کنم با آپدیت بسته های network-manager و network-manager-kde از مخازن اوبونتو ۸.۱۰ , مشکلتون حل بشه ! اگر حل نشد , برنامه ی wicd رو نصب کن:

با نصب این برنامه اون دو تا بسته ( network-manager و network-manager-kde ) پاک میشن !

ممنون.
در حال حاضر از wicd استفاده میکنم.
از کجا میشه فهمید برنامه ای جز kde هست یا نه؟
جایی لیستی چیزی هست؟

esyo
21-01-2009, 01:08
اولین قدم کانکت شدن ::46:
خیلی ساده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F8.04%2Finternet%2FC%2Fmodems-adsl-pppoe.html)
راحت بود ؟:31:

کانکت بشین
adapt manager رو باز کنین
نرم افزار هایی مثله mplayer و smplayer ....و هر چی که مربوط به فرمت میشه نصب کنید
مشکل حل میشه

alsa mixer
رو تنظیماتش رو تغییر بدین ...احتمالا درست میشه
:11:

تقریبا همه چیز حل شد به جز اینترنت
نمی دونم باید چکار کنم(یعنی کفم بریده که آبونتو به اون راحتی و این یکی به این ناراحتی)
این پیغام رو به من داد
│ Sorry, I scanned 4 interfaces, but the Access │
│ Concentrator of your provider did not respond. Please │
│ check your network and modem cables. Another reason │
│ for the scan failure may also be another running pppoe │
│ process which controls the modem.

یک کارت شیکه دی لینک
یک پورت شبکه هم روی خود مادر بورد هست
یک مودم گیگا بایت که فقط برای فکس استفاده می کنم
و یک مودم ای دی اس ال اکسترنال aztech

ساده بگم: کمک
:10::31::11::40:

hoseiniehsan
21-01-2009, 01:24
ممنون از مطلب خوب شما در مورد ...

sudotux
21-01-2009, 17:37
ممنون.
در حال حاضر از wicd استفاده میکنم.
از کجا میشه فهمید برنامه ای جز kde هست یا نه؟
جایی لیستی چیزی هست؟

اگر برنامه هایی مثل Dolphin , Konqueror , Konsole و ... رو که جز دسکتاپ KDE محسوب میشن باز کنید و از منوی Help به صفحه ی About برنامه بروید , لوگوی KDE و جمله زیر را خواهید دید که نشون میده این برنامه جز این دسکتاپ هست‌!

همچنین توی لینک زیر , لیست کامل برنامه های KDE رو میتونید ببینید:

sudotux
21-01-2009, 17:43
تقریبا همه چیز حل شد به جز اینترنت
نمی دونم باید چکار کنم(یعنی کفم بریده که آبونتو به اون راحتی و این یکی به این ناراحتی)
این پیغام رو به من داد
│ Sorry, I scanned 4 interfaces, but the Access │
│ Concentrator of your provider did not respond. Please │
│ check your network and modem cables. Another reason │
│ for the scan failure may also be another running pppoe │
│ process which controls the modem.

یک کارت شیکه دی لینک
یک پورت شبکه هم روی خود مادر بورد هست
یک مودم گیگا بایت که فقط برای فکس استفاده می کنم
و یک مودم ای دی اس ال اکسترنال aztech

ساده بگم: کمک
:10::31::11::40:

از برنامه ی KnetworkManager استفاده کنید ! برای پیدا کردن این برنامه , در داخل قسمت search منوی Kickoff اسم برنامه رو تایپ کنید ! همچنین میتونید از برنامه wicd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که توی این پست معرفی کردم استفاده کنید.

esyo
21-01-2009, 20:57
از برنامه ی KnetworkManager استفاده کنید ! برای پیدا کردن این برنامه , در داخل قسمت search منوی Kickoff اسم برنامه رو تایپ کنید ! همچنین میتونید از برنامه wicd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که توی این پست معرفی کردم استفاده کنید.

با تمام مقاومتی که توی این 2 روز کردم باز هم نشد:41::19:
هیچ کدوم از این روشهایی که شما دوستان عزیز گفتید برای من کار نکرد.بگذارم 4.2 بیاد مشکل حل میشه؟

البته این برنامه رو خودش داشت KnetworkManager
2 تا گزینه داشتم با عنوان های eth0 و eth1 وقتی می خواستم کانکشن درست کنم فقط ip و getway و dns از من می خواست
اصلا جایی نبود که یوزر و پسورد بدم!

در مرود این برنامه هم (wicd) نتونستم کاری بکنم
میشه یک خورده دقیق تر بگید چه دستوراتی رو بنویسم تا نصب بشه؟

با تشکر

Ahmad-Ra
21-01-2009, 22:10
user و Pass رو فکر میکنم باید با ابزار gppp که داخل ترمینال میزنی تو مراحلش بدی...

sudotux
23-01-2009, 22:03
در آستانه ی انتشار KDE 4.2 , خواندن این مقاله نسبتا کامل درباره ی این نسخه خالی از لطف نیست. بخش اول:

بخش دوم:

Benygh
23-01-2009, 23:13
مقاله های پست آخر رو توصیه میکنم ببینید ...
برای من که لینوکس استفاده نکردم خیلی جالب بود ...

خاصیت دسکتاپ های kde 4 اینه که نسبت به ورژن 3 و قبلی خیلی پیشرفت داشته .. و همونطوری که خود نویسنده گفته نه به طور vista و نه مانند mac os ... و فقط با سبکی خاص و جدید ...

پی نوشت :
من هم لینوکسی خواهم شد .

h_starboy
26-01-2009, 10:41
مقاله های بسیار جالبی بود. من با krunner خیلی حال کردم و همچنین دسکتاپ فوق العاده plasma

sudotux
27-01-2009, 01:14
اولا , سایت kde.org هنوز به طور رسمی خبر انتشار رو منتشر نکرده !

ثانیا , معمولا 1 یا 2 روز بعد از انتشار رسمی زمان لازم هست تا بسته های مربوط به نسخه ی نهایی در مخازن قرار بگیره. بنابراین باید یکی دو روز صبر کنید و نسخه ی نهایی KDE 4.2 رو نصب کنید.

ثالثا , پیغام خطای شما ارتباطی به موضوع این تاپیک نداره ! فایل مخازن ( sudo gedit /etc/apt/sources.list ) رو ویرایش کنید و خطوط مربوط به parsix رو از آن حذف کنید. اگر مشکل حل نشد در تاپیک اوبونتو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , این موضوع رو پیگیری کنید.

-----------

به محض انتشار KDE 4.2 , خبرش رو در این تاپیک اعلام می کنم. همچنین هر وقت مخازن K/Ubuntu بروز شد , در این تاپیک اعلام می کنم تا دوستانی که علاقه مند به نصب این نسخه هستند آن را دانلود و نصب کنند. البته خودتان هم می توانید مخازن را بررسی کنید. در حال حاضر نسخه ی 4.1.96 که مربوط به KDE 4.2 RC ( آزمایشی ) هست , در مخازن قرار داره.

sudotux
28-01-2009, 00:03
تیم توسعه KDE با افتخار نسخه نهایی و پایدار میزکار KDE 4.2 را با اسم رمز "The Answer" یا "پاسخ" منتشر کرد.

برای مشاهده ی خلاصه ای از امکانات و پیشرفت های این نسخه به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

برای مشاهده ی شرح کامل تغییرات گسترده ی KDE 4.2 به صفحه ی نکات انتشار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این نسخه مراجعه کنید.

دسکتاپ KDE 4.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راهنمای نصب:

کاربران توزیع های Ubuntu , Kubuntu و Mint برای نصب نسخه ی نهایی KDE 4.2 به این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند.

کاربران توزیع openSUSE 11.1 برای نصب نسخه ی نهایی KDE 4.2 این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) one-click install را دانلود و اجرا کنند. همچنین کاربران openSUSE 11 برای نصب از این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنند.

کاربران توزیع های Debian و Parsix برای نصب نسخه ی نهایی KDE 4.2 می توانند از مخزن معرفی شده در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنند.

کاربران توزیع Fedora 10 , برای نصب نسخه ی نهایی KDE 4.2 به این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند.

- کاربران توزیع های K/Ubuntu 8.10 هم اکنون می توانند از مخزن مورد نظر , نسخه ی نهایی KDE 4.2 را نصب کنند !

esyo
28-01-2009, 00:22
ّبا تشکر آیا روی فدورا هم نصب میشه؟

چه دستوری باید داد؟
با تشکر

Ahmad-Ra
28-01-2009, 19:12
نحوه نصب kde 4.2 بر روی توزیع فدورا 10

برای نصب KDE 4.2 به صورت دستی از لینک زیر استفاده کنید >>

نسخه 32 بیتی

نسخه 64 بیتی

نکته >> برای راحتی کار بهتر هست همه بسته ها متناسب با معماری دستگاه نصب بشوند.

====================

برای نصب از روی مخازن ( YUM ) >>

تیم فدورا در چند روز اخیر سعی در تهیه signature مناسب برای kde 4.2 کرده و برای نصب اعمال زیر را انجام دهید :

- با کاربر ریشه وارد ترمینال شوید و دستور زیر رو وارد کنید >>

- تمامی متون موجود را با متن زیر جایگزین کنید >>

- تغییرات را save کرده و مجددا به ترمینال باز گشته و دستور زیر را بنویسید >>

یا

sudotux
28-01-2009, 19:46
ممنون احمد جان.

البته روش اولی رو که گفتید به نظر میاد ناقص باشه ! چون تعداد بسته های KDE 4.2 خیلی بیشتر از اون لینک هایی هست که گذاشتید.

و اما نکته ی مهم:

کاربرانی که قبل از نصب نسخه ی نهایی KDE 4.2 از نسخه های قدیمی تر این دسکتاپ مانند KDE 3.5 , 4.0 , 4.1 , 4.2 beta استفاده می کردند , بعد از آپدیت به KDE 4.2 , حتما مراحل زیر را انجام دهند:

* کلید های Ctrl + Alt + F1 را بزنید.
* لوگین کنید.
* دستور زیر را اجرا کنید:

یا

با این کار تنظیمات دسکتاپ به حالت پیش فرض و استاندارد نسخه ی نهایی KDE 4.2 تبدیل میشه و مشکلات احتمالی در قسمت های مختلف دسکتاپ مانند تم دسکتاپ ( فونت , تصویر پس زمینه ) و ... که به علت تداخل با تنظیمات نسخه های قبلی KDE به وجود میاد , بر طرف میشه.

h_starboy
28-01-2009, 21:22
خیلی توپ شده. دستتون درد نکنه. کلی از باگ هاش برطرف شده.

Ahmad-Ra
28-01-2009, 21:41
مرسی حسین جان... من در سایت Koji دیدم که بسته ای برای 9 ارائه نشده و تنها بسته های موجود برای فدور10 فقط همین چند بسته بود.

این بسته ها فکر میکنم تنها به روز رسانی بود! چون مثلا دیگه نمیاد kde4 login manager رو بگذاره... بازم نگاه میکنم در صورت تغییرات تصحیح میکنم.

m a j r i x
28-01-2009, 21:59
کاربران توزیع openSUSE 11.1 برای نصب نسخه ی نهایی KDE 4.2 این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) one-click install را دانلود و اجرا کنند. همچنین کاربران openSUSE 11 برای نصب از این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنند.
کاربرانی که از 11.1 استفاده میکنن فقط لینک زیر

کاربرانی که از 11.0 استفاده میکنن فقط لینک زیر

m a j r i x
31-01-2009, 21:31
This installable openSUSE 11.1 based Live-CD was created with KIWI and contains KDE packages from the openSUSE Build Service
KDE-Four-Live.i686 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
KDE-Four-Live.x86_64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Description
The 1.2.0 Live-CD contains KDE 4.2 and development versions of Digikam, K3b, KDevelop, KOffice2, KTorrent - and more
more info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

razi22
05-02-2009, 12:38
با سلام دوستان من از سوزه استفاده مي كنم من مراحل رو تا آخر رفتم يعني فايلها دانلود شد رو سيستم حالا بعد كه مي خواست اجرا بشه اخطار مي آورد كه اين فايلها نصب نميشه بعد كه ريستارت كردم منو و منوي شات دون عوض شده بود بقيه نه الان هم كليه سيستم بهم ريخته موندم چكار كنم راهي هست كه كامل نصب بشه البته تموم اين كارا رو با اينترنت پر سرعت انجام دادم كلي طول كشيد حالا مي شه راهنمايي كنيد چطور نصبش كنم كه اين اطلاعات رو كه دانلود كردم از بين نره

razi22
05-02-2009, 16:40
تو سوزه 11 من فايلهاي مربوطه رو دريافت كردم هنگام نصب اين ايرادها رو آورد مي شه يكي راهنمايي كنه

Ahmad-Ra
05-02-2009, 22:19
دستور sudo rm -r ~/.kde && sudo reboot رو هم زدی در محیط متنی؟ ( قبلش محیط گرافیکی رو متوقف کنی)

mohammad110
08-02-2009, 01:01
سلام
حالا ما که از فدورا ۹ استفاده می کنیم چه کنیم ؟
ما دل نداریم ؟
ما هم دوست می داریم !
ما چاره ای نداریم !

Ahmad-Ra
08-02-2009, 01:17
سلام
حالا ما که از فدورا ۹ استفاده می کنیم چه کنیم ؟
ما دل نداریم ؟
ما هم دوست می داریم !
ما چاره ای نداریم !

عزیزم در صفحه قبل از طریق روش نصب مخزن( yum) میتونی نصبش کنی، البته اگر سرعتت خوبه...

Ahmad-Ra
08-02-2009, 01:19
راستی چر افدورات رو به 10 ارتقاء نمیدی؟؟؟؟
همه تکنولوژیش بالاتره؛ هم سرعت بالاتر؛ هم دیسک جانبی هم در سایت سیتو هست که دیگه نیازی به اینترنت نیتس و 3400 بسته داره...

mohammad110
08-02-2009, 09:57
عزیزم در صفحه قبل از طریق روش نصب مخزن( yum) میتونی نصبش کنی، البته اگر سرعتت خوبه...

در صفحه قبل در مورد فدورا ۱۰ بود گفتم شاید حتما باز این ۹ رو کسی آدم نمیدونه. ...
راستی الآن تو ۹ این kde واقعا مسخره هست و گنوم خیلی بهتره. این مشکلاتش توی این جدیده برطرف شده یا همچنان قات میزنه ؟!

sudotux
08-02-2009, 17:22
در صفحه قبل در مورد فدورا ۱۰ بود گفتم شاید حتما باز این ۹ رو کسی آدم نمیدونه. ...
راستی الآن تو ۹ این kde واقعا مسخره هست و گنوم خیلی بهتره. این مشکلاتش توی این جدیده برطرف شده یا همچنان قات میزنه ؟!

فدورا 9 از نسخه ی بسیار قدیمی و پر از اشکال KDE 4.0.3 استفاده می کنه ! اگر KDE 4.2 رو تجربه کنید , تفاوت رو به کلی احساس خواهید کرد. به جرات میتونم بگم که هیچ کدوم از اشکالات و ایرادات KDE 4.0.x در نسخه ی 4.2 وجود نداره و امکانات و قابلیت های بسیار زیادی نسبت به اون نسخه ( KDE 4.0 ) اضافه شده. البته لذت استفاده از KDE 4.2 به اینه که قبل از استفاده از این نسخه از ابتدا با KDE4 زندگی کرده باشید. یعنی قبلش با KDE 4.0 و KDE 4.1 کار کرده باشید تا روند صعودی و پیشرفت این میزکار رو به وضوح مشاهده کنید.

در مورد استفاده از فدورا 9 یا 10 , جای بحثش توی این تاپیک نیست. هر چند با فدورا کلا مخالفم ولی اگر اصرار دارید که از فدورا استفاده کنید , همونطور که احمد عزیز گفت من هم توصیه می کنم که از فدورا 10 استفاده کنید و سپس به KDE 4.2 ارتقا بدید.

Ahmad-Ra
08-02-2009, 20:43
هر چند با فدورا کلا مخالفم

ها؟؟!! اومدی نسازی حسین جان ها!

esyo
10-02-2009, 00:12
سلام
اگر امکانش هست لینک دانلود این برنامه Wicd رو بگذارید.من اصلا با kde نمی تونم به اینترنت وصل بشم تا بتونم نصبش کنم.اگر امکانش هست لینک دانلود رو بگذارید تا دانلود بکنمش.

اگر آموزش خاصی هم داره ممنون میشم بگذارید

ممنون

Ahmad-Ra
11-02-2009, 18:05
ممنون احمد جان.

البته روش اولی رو که گفتید به نظر میاد ناقص باشه ! چون تعداد بسته های kde 4.2 خیلی بیشتر از اون لینک هایی هست که گذاشتید.

و اما نکته ی مهم:

کاربرانی که قبل از نصب نسخه ی نهایی kde 4.2 از نسخه های قدیمی تر این دسکتاپ مانند kde 3.5 , 4.0 , 4.1 , 4.2 beta استفاده می کردند , بعد از آپدیت به kde 4.2 , حتما مراحل زیر را انجام دهند:

* کلید های ctrl + alt + f1 را بزنید.
* لوگین کنید.

یا

با این کار تنظیمات دسکتاپ به حالت پیش فرض و استاندارد نسخه ی نهایی kde 4.2 تبدیل میشه و مشکلات احتمالی در قسمت های مختلف دسکتاپ مانند تم دسکتاپ ( فونت , تصویر پس زمینه ) و ... که به علت تداخل با تنظیمات نسخه های قبلی kde به وجود میاد , بر طرف میشه.

حسین جان من از محیط گرافیکی خارج شدم دستور بالا رو هر جفتش رو زدم... ولی قبول نمیکنه که تنظیمات قبلی رو پاک کنه...

sudotux
11-02-2009, 23:49
حسین جان من از محیط گرافیکی خارج شدم دستور بالا رو هر جفتش رو زدم... ولی قبول نمیکنه که تنظیمات قبلی رو پاک کنه...

این دستورات رو به ترتیب بزن:

میتونی پیغام خروجی رو اینجا بگذاری ؟

sudotux
11-02-2009, 23:53

دومین جلسه ی تیم توسعه دهندگان پلاسما دسکتاپ KDE4 با نام Tokamak II در شهر پرتو پرتغال برگذار شد. اهداف این نشست , طراحی ویژگی های جدید و تعیین خط و مشی کاری تیم Plasma بروی میزکار KDE4 در سال جاری میلادی بود. در این همایش به طور کلی مباحثی همچون , استفاده از انیمیشن ها و ویژگی های جدید Qt 4.5 , امکان جستجو در دسکتاپ , ساختار جدید و بهبود یافته System Tray , استفاده از دسکتاپ Plasma برای اهداف آموزشی , مدیا سنتر , Widget های جدید و بهبود یافته و … مطرح و بررسی شد.

همچنین درباره امکان استفاده از فریم ورک جدید Qt 4.5 در دسکتاپ KDE 4.2 برای حل یک سری از مشکلات فعلی تبادل نظر شد و قرار بر این شد که در این مورد بررسی و آزمایشات بیشتری صورت گرفته تا تصمیم نهایی اتخاذ گردد. برای مطالعه ی گزارش کامل این همایش بسیار مفید و سودمند تیم پلاسما به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

منبع: Linux30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقل از dot.kde.org

sudotux
12-02-2009, 19:51
راهنمای نصب KDE 4.2 در Fedora 10

برنامه ترمینال یا کنسول را اجرا کرده و دستورات زیر را در آن اجرا کنید:

بعد از اجرای آخرین دستور , برای وارد کردن کلید GPG از شما سوالی پرسیده می شود که با تایپ حرف Y و زدن کلید Enter به آن جواب مثبت دهید.

یک بار سیستم را Logout و Login کنید و سپس دستورات زیر را در ترمینال اجرا کنید:

کاربرانی که قبل از نصب نسخه ی نهایی KDE 4.2 از نسخه های قدیمی تر این دسکتاپ مانند KDE 3.5 , 4.0 , 4.1 , 4.2 beta استفاده می کردند , بعد از آپدیت به KDE 4.2 , حتما مراحل زیر را انجام دهند:

* کلید های Ctrl + Alt + F1 را بزنید.
* لوگین کنید.

منبع:

danial_848
12-02-2009, 21:12
من همینطوری رفتم با yumex \کیجهای kde رو تیک زدم حالا الان GPG Key میخواد... چیکار کنم؟ آخه از yum نمیشه استفاده کرد. چون باید yumex قطع شه و همه چی از اول...(؟)
-------------------------
(ویرایش شد توسط خودم)
الان در kde4.2 هستم همون موقع بله رو زدم و نصب ادامه داده شد.
ولی ظاهرا همون package ی تو ارور GPG key نشونم داد نصب نشد اسمشم یادم نیست plasma و اینا بود. اخه الان تو Desktop setting بخش Desktop Activity فقط Desktop هست و Folder view.

Ahmad-Ra
13-02-2009, 07:10
بدی کار اینجاست که هنوز مخازن رسمی( خود فدورا) برای فدورا نیومده و همه این به روز رسانی ها برای kde4.2 یا از روی مخاز نrawhide هست یا kde testing که امکان unstable بودن زیاده !!

حسین جان من خودم دارم دانلود میگیرم بعد اون دستور ها رو امتحان میکنم اگر موردی پیش اومد میگم.

Ahmad-Ra
13-02-2009, 12:19
مشکل بد...
من kde رو به نسخه جدید ارتقاء دادم... ولی مشکلی دارم..
۱. در پایین قسمت پنل ها ۴ دسکتاپ اصلا شماره نداره....

موقع اضافه کردن widget ها سیستم هنگ میکنه!

البته باید اضافه کنم من همه دستور های بالا رو زدم الا yum -y update .. چون دیدم بسته هایی که میخوان نصب شن اولا خیلی سنگینه دوما نیازی نبود چون اکثرا بسته ها مربوط به گنوم و متفرقه بود!

چیکار باید کرد ؟؟

danial_848
13-02-2009, 12:37
kde همینطوری قاطی بود گنوم هم قاطی کرده!!
من هم همون مشکلات احمد رو دارم!
گنوم دیگه چرا قاطی کرده...
ناتیلوس اجرا نمیشه. دسکتا\ ندارم. یعنی هیچ نرمافزاری اجرا نمیشه..
ای خدااا !

Ahmad-Ra
13-02-2009, 12:43
همون که بالا گفتم. این مخازن در حالت kde-testing... اشتباه محض که نصب کنید چون unstable هست!

Ahmad-Ra
13-02-2009, 12:54
فکر میکنم راه رو فهمیدم...
دانیال این بسته ها رو نصب کن یا آپدیت کن :

kde-settings-kdm
oxygen-icon-theme
cmake
xorg-x11-fonts-ISO8859-1-75dpi
kdelibs-common

sudotux
13-02-2009, 17:54
چند تا نکته در این مورد وجود داره:

۱- تیم توسعه فدورا در ضمینه ی KDE خیلی ضعیف کار کرده و کاربران فدورا حق دارن که از این مسئله شکایت کنند. بعد از گذشت بیش از ۲ هفته از انتشار KDE 4.2 , هنوز بسته های قابل اطمینان و پایدار این نسخه برای فدورا آماده نشده ! کافیه توزیعی مثل Kubuntu 8.10 یا openSUSE 11.1 رو به KDE 4.2 ارتقا بدید و پایداری خوب اون رو مشاهده کنید.

۲- با توجه به عدم پشتیبانی خوب فدورا از KDE , خیلی از کاربران فدورا که قصد استفاده از KDE 4.2 رو دارن از توزیع های دیگه استفاده می کنند.

۳- قبلا هم بارها به این نکته اشاره کردم که نصب دو میزکار KDE و GNOME در کنار هم اصلا راه درست و خوبی نیست. این کار باعث به وجود اومدن مشکلات و ناپایداری های زیاد و غیر عادی در هر دو دسکتاپ میشه که در حالت عادی و نصب جداگانه به هیچ عنوان وجود نداره !

Ahmad-Ra
13-02-2009, 18:29
درسته همونطور که گفتم مخازن kde روی مخازن اصلی fedora نیامده.

مشکل اصلی من اینه که بعضی از widgets ها رو بخوام اضافه کنم سیستم هنگ میکنه! راه حلی هست؟

بهزادlinux
18-02-2009, 12:09
درسته همونطور که گفتم مخازن kde روی مخازن اصلی fedora نیامده.

مشکل اصلی من اینه که بعضی از widgets ها رو بخوام اضافه کنم سیستم هنگ میکنه! راه حلی هست؟
من این مشکلو داشتم که مربوط به اپدیت نبودن بعضی بسته هام بود و الان خیلو خوب کار میکنه :8:

sudotux
05-03-2009, 17:58
KDE 4.2.1 با نام "Cream" در تاریخ March 4th, 2009 منتشر شد. در این نسخه ویژگی جدیدی اضافه نشده ولی رفع ایرادات و بهینه سازی های زیادی در برنامه های مختلف و بخش های مختلف دسکتاپ از جمله Okular , Kopete , KMail , Dolphin و KHTML صورت گرفته است.

صفحه ی نکات انتشار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لیست تغییرات صورات گرفته ( این لیست کامل نیست ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Javad_Ed
06-03-2009, 04:04
سلام
من طبق دستورات توی کوبونتو نصبیدم ....
اون دستور برای ریبووت شدن kde رو هم زدم...
ولی باز kde من 4.1.2 هست !
چرا ؟
تنظیمات دسکتاپ به پیشفرض برگشت بعد از ریست ...
ولی یه نکته اینکه تنها 30 مگ(حدودا )دان شد...

بهزادlinux
06-03-2009, 09:52
سلام
من تا حالا با فونت سر و کله نزدم ولی فونتای kde داره اذیتم میکنه :19: چطور عوضش کنم ؟ :13:

Ahmad-Ra
06-03-2009, 11:37
بهزاد جان شاید مربوط باشه به theme ای که داری استفاده میکنی که با نسخه جدید kde به روز نباشه!
اسم theme میز کار kde ایت چیه ؟

m a j r i x
06-03-2009, 12:02
سلام
چرا ؟

به احتمال خیلی زیاد به خاطر حجم دانلودی کم هستش
یکبار دیگه دستوری که زدی رو چک کن

sudotux
06-03-2009, 12:07
سلام
چرا ؟

مطمئنی که این مخزن رو به همراه کلیدش اضافه کردی ؟

کلید مخزن:

بعد از اضافه کردن مخزن بالا , همه ی آپدیت ها رو غیر فعال کن:

و بعد دستور زیر رو اجرا کن:

sudotux
06-03-2009, 12:10
سلام
من تا حالا با فونت سر و کله نزدم ولی فونتای kde داره اذیتم میکنه :19: چطور عوضش کنم ؟ :13:

از مسیر زیر میتونی فونت همه ی قسمت های دسکتاپ رو عوض کنی:

sudotux
06-03-2009, 16:01
هفتمین نسخه ی بتای مجموعه KOffice 2.0 منتشر شد. این نسخه احتمالا آخرین نسخه ی فاز بتا خواهد بود. در این نسخه بسیاری از ایرادات که منجر به کرش ( CRASH ) , از دست دادن اطلاعات , ذخیره سازی و لود فرمت ODF و ... می شد برطرف شده است. همچنین خیلی از ایرادات به واسطه ی استفاده از Qt 4.5.0 ( که جدیدا منتشر شده ) برطرف شده است. به طور کلی خلاصه ای از تغییرات این نسخه به شرح زیر می باشد:

صفحه ی نکات انتشار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لیست تغییرات صورت گرفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بهزادlinux
06-03-2009, 16:16
بهزاد جان شاید مربوط باشه به theme ای که داری استفاده میکنی که با نسخه جدید kde به روز نباشه!
اسم theme میز کار kde ایت چیه ؟
دیروز اپدیت کردم به ۴.۲.۱ :8: از تم اکسیژن هم استفاده میکنم همون تنظیمهای دیفالتش هم زیاد جالب نیست :41: بیشتر رو فونت فایرفوکس حساسم ولی مثلا اگر دلفین هم یه فونت بهتر داشت خیلی خوب بود :5: فایر فوکسم خیلی فونتش ریزه وقتیم یکم درشتش میکنم خیلی بیریخت میشه :13:

از مسیر زیر میتونی فونت همه ی قسمت های دسکتاپ رو عوض کنی:اینو خیلی دستکاری کردم ولی به جایی نرسیدم :19: اصلا فونت خوشگل توشون نیست :19:

Ahmad-Ra
06-03-2009, 17:26
یادمه منم با فونت مرورگر فایل فوکس مشکل داشتم! ولی با کلنجار رفتن از طریق خود فایر فاکس در قسمت فونتش حلش کردم! شمام بهتر هبیشتر سعی کنی

Javad_Ed
07-03-2009, 00:39
مطمئنی که این مخزن رو به همراه کلیدش اضافه کردی ؟

کلید مخزن:

بعد از اضافه کردن مخزن بالا , همه ی آپدیت ها رو غیر فعال کن:

و بعد دستور زیر رو اجرا کن:

سلام حسین جان
این کلید مخزن رو باید به کجا اضافه کرد ؟
من فقط لینک اولی رو اضافه کرده بودم
ممنون

sudotux
07-03-2009, 00:41
سلام حسین جان
این کلید مخزن رو باید به کجا اضافه کرد ؟
من فقط لینک اولی رو اضافه کرده بودم
ممنون

برای اضافه کردن کلید , اون دستور رو در ترمینال اجرا کن.

Javad_Ed
07-03-2009, 03:47
برای اضافه کردن کلید , اون دستور رو در ترمینال اجرا کن.
سلام
خروجی دستور اپدیت رو ببین:

javaded@javaded-desktop:~$ sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
e: Type 'gpg' is not known on line 46 in source list /etc/apt/sources.list

اون کی رو فعلا \اک کردم
چون هیچ دستوری باهاش اجرا نمیشد

sudotux
07-03-2009, 11:29
سلام
خروجی دستور اپدیت رو ببین:

اون کی رو فعلا \اک کردم
چون هیچ دستوری باهاش اجرا نمیشد

جواد جان فکر کنم شما اشتباهی دستور زیر رو به فایل مخازن ( sources.list ) اضافه کردی ! در حالی که باید دستور زیر رو توی ترمینال ( Konsole ) اجرا کنی:

Javad_Ed
07-03-2009, 16:28
جواد جان فکر کنم شما اشتباهی دستور زیر رو به فایل مخازن ( sources.list ) اضافه کردی ! در حالی که باید دستور زیر رو توی ترمینال ( Konsole ) اجرا کنی:

سلام
عجبسوتی ای دادم:31:
آپدیت شد
ممنون
اومدم توش....دیدم دکمه های بستن +مینی مایز و ماکسی مایز ....از منوی بالا ی هر صفحه ای که باز میکنم حذف
شدند
فقط میشه از منوی فایل بعد qiut بست پنجره ها رو !

بهزادlinux
07-03-2009, 17:36
سلام
تو kde-look میگشتم که چشمم به قسمت فونتش افتاد یکیشو نصب کردم خیلی فونت فایر فوکسم عالی شد حتما امتحان کنید

sudotux
07-03-2009, 22:12
 سلام
عجبسوتی ای دادم:31:
آپدیت شد
ممنون
اومدم توش....دیدم دکمه های بستن +مینی مایز و ماکسی مایز ....از منوی بالا ی هر صفحه ای که باز میکنم حذف
شدند
فقط میشه از منوی فایل بعد qiut بست پنجره ها رو !

این کار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انجام بدید ...

Aram25
09-03-2009, 14:23
سلام دوستان ، من از لينوكسsuse استفاده ميكنم ، موقع نصب به اشتباه ميزكار gnome رو انتخاب كردم حالا سوال من اينه
چطور بدون نصب مجدد ميتونم برم kde
متشكرم

m a j r i x
10-03-2009, 21:51
سلام دوستان ، من از لينوكسsuse استفاده ميكنم ، موقع نصب به اشتباه ميزكار gnome رو انتخاب كردم حالا سوال من اينه
چطور بدون نصب مجدد ميتونم برم kde
متشكرم

YaST / system / sysconfig editor / desktop / display manager / display manger = kde
بازهم اگر سوالی مربوط به سوزه بود در تاپیک اختصاصی خودش مطرح کنید

Javad_Ed
12-03-2009, 15:45
این کار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو انجام بدید ...
 ولین دستور رو اجرا میکنم
ولی تاثیری نداره
....

su -c 'rm -r ~/.kde && reboot'
این بالایی رو نتونستم اجرا کنم ببینم تاثیر داره یا نه ....چون نمیدونم این رو ' با چی مینویسن !!!:31:

Ahmad-Ra
12-03-2009, 16:01
 ولین دستور رو اجرا میکنم
ولی تاثیری نداره
....

این بالایی رو نتونستم اجرا کنم ببینم تاثیر داره یا نه ....چون نمیدونم این رو ' با چی مینویسن !!!:31:

اصلا همون اول su کن و بعد بزن :
rm -r ~/.kde && reboot

Javad_Ed
17-03-2009, 04:03
سلام
نمیشه احمد جان
فکر کنم
دوباره باید لینوکس بنصبم!
و فکر آپدیت رو بیرون کنم از سرم !

Ahmad-Ra
17-03-2009, 09:58
سلام
نمیشه احمد جان
فکر کنم

نه بابا مگه بیکاری دوباره نصب کنی جواد جان؟؟!!
بگو ارورت چی هست؟؟ متن ارور رو بذار خوب...
باید راه حلی باشه...

sudotux
17-03-2009, 11:03
سلام
نمیشه احمد جان
فکر کنم

کارت گرافیکت نصبه ؟ اگر نصبه دوباره نصبش کن ...

Javad_Ed
18-03-2009, 01:51
دوباره لینوکس رو نصب کردم ....
گرافیک نصبه ....یه بار دیگه تست میکنیم ....!!
ممنون

sudotux
02-04-2009, 20:16
تیم توسعه KDE امروز April 2nd, 2009 با افتخار دومین نسخه ی بروز رسانی KDE 4.2 را منتشر کرد. در KDE 4.2.2 بهینه سازی و رفع ایرادات در بخش های مختلف صورت گرفته که عمده ترین آنها مربوط به برنامه های KRunner , KMail و موتور KHTML میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ی نکات انتشار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ChangeLog ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

این نسخه به صورت پیش فرض در Kubuntu 9.04 که در تاریخ 23 April منتشر میشه نصب خواهد بود. همچنین کاربرانی که از K/Ubuntu 8.10 استفاده می کنند می توانند از این راهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای ارتقا به KDE 4.2.2 استفاده کنند.

sudotux
02-04-2009, 20:19
مثل همیشه امکان انعکاس تمام تغییرات صورت گرفته از زمان انتشار KDE 4.2.1 تا KDE 4.2.2 در صفحه ی ChangeLog ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وجود نداره. برای اینکه تمام تغییرات رو مشاهده کنید:

- ابتدا بسته ی subversion را در صورتی که نصب نیست از مخازن نصب کنید:

- دستور زیر را در ترمینال اجرا کنید:

بعد از اتمام دستور بالا , فایلی با نام kde-4.2.1-4.2.2-changelog.txt در پوشه ی خانگی ( home ) ایجاد میشه که شامل تمام تغییرات صورت گرفته برای KDE 4.2.2 هست.

sudotux
11-04-2009, 09:45
در حالی که تیم توسعه KDE در حال کار بروی نسخه ی بعدی این دسکتاپ ( 4.3 ) هستند و اولین نسخه ی آزمایشی آن نیز حدود یک ماه دیگر در تاریخ 12 May ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر خواهد شد , سایت polishlinux.org ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاهی زود هنگام به KDE 4.3 داشته که مطالعه ی آن خالی از لطف نیست.

mohammad.sarmast
13-04-2009, 08:59
سلام . من 2 مشکل برام پیش اومد خواستم راهنماییم کنین.اول برای باز کردن فایلهای zip شده که password دارن نمیدنم کجا باید password رو وارد کنم با ark که نتونستم کاری کنم.سوال دوم راجبه delete کردن فایل های با حجم بالاس که حجمشون از حجمه trash بیشتره می خواستم ببینم راهی داره برای delete مستقیم که دیگه تو trash نره کهerorr نده.ممنون میشم رهنماییم کنین.

sudotux
13-04-2009, 15:44
سلام . من 2 مشکل برام پیش اومد خواستم راهنماییم کنین.اول برای باز کردن فایلهای zip شده که password دارن نمیدنم کجا باید password رو وارد کنم با ark که نتونستم کاری کنم.سوال دوم راجبه delete کردن فایل های با حجم بالاس که حجمشون از حجمه trash بیشتره می خواستم ببینم راهی داره برای delete مستقیم که دیگه تو trash نره کهerorr نده.ممنون میشم رهنماییم کنین.

در مورد سوال اولتون , برنامه ی Ark فعلا همچین قابلیتی نداره. میتونید از PeaZip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.

سوال دوم: فایل ( های ) مورد نظرتون رو انتخاب کنید و سپس از کلید های ترکیبی Shift + Delete استفاده کنید.

mostafakvd
13-04-2009, 19:48
همگی خسته نباشید تاپیک خوبی زدید واقعا دستتون درد نکنه آخه به نظرم یه خورده KDE درحقش ظلم شده و کمتر بهش توجه شده.
یه سوال داشتم چه جوری میشه از طریق Bluetooth یا بهتر بگم از طریق موبایل به اینترنت وصل شد در Kubuntu یا همون KDE .
من Kubuntu 8.10 Intrepid amd64 تصب کردم.
ممنون از توجهتون
:11::11::11::40::40::40::11::11::11:

mohammad.sarmast
13-04-2009, 22:31
خیلی ممنون برنامه عالیی بود

sudotux
13-05-2009, 22:40
KDE 4.3 Beta 1 منتشر شد !

جامعه ی کاربری KDE اولین نسخه ی آزمایشی و پیش نمایش KDE 4.3 , سومین نسخه ی اصلی دسکتاپ KDE , را منتشر کرد. هدف اصلی KDE 4.3 , تکمیل و بهتر کردن تجربه کار با این دسکتاپ مدرن و زیباست. تیم توسعه ی KDE هم اکنون در فاز BugFixing یا رفع ایرادات , برای فراهم کردن یک دسکتاپ پایدار برای کاربران می باشد. نسخه ی نهایی KDE 4.3 در اواخر ماه July سال 2009 منتشر خواهد شد.

و اما برخی از ویژگی های جدید KDE 4.3 به شرح زیر است:

- پیاده سازی تکنولوژی های جدید همچون سرویس های PolicyKit و Geolocation در دسکتاپ

- افکت های انیمیشن جدید

- پنجره ی اجرای دستورات ( Run Command ) با کارایی بیشتر

- تعداد زیادی افزونه ( Widget ) جدید و بهبود قابلیت های افزونه های قبلی در Plasma

- حالت نمایش جدید درختی ( Tree mode ) در System Settings

- قابلیت Spacer در پنل برای جا به جا کردن Widget ها

- قابلیت پیکربندی و تعیین کلیدهای میان بر ( Shortcuts ) برای Plasma

- تم و ظاهر مبتنی بر SVG برای دسکتاپ و پنل

- قابلیت های جدید در System Tray و سیستم اطلاع رسانی فعالیت های در حال اجرا ( Notifications )

- تکمیل امکانات و قابلیت های جدید در برنامه های دیگر دسکتاپ KDE و رفع بسیاری از ایرادات

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات این انتشار به صفحه ی نکات انتشار KDE 4.3 Beta 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

منبع خبر: linux2.wordpress.com

بهزادlinux
17-05-2009, 02:44
سلام
من اپن سوزه رو یکی دو روزه اپدیت کردم
افکتهای جالبی به kwin اضافه شده و هر دسکتاپی رو میشه جدا براش عکس و ویدگت انتخاب کرد ولی حیف چند تا از ویدگتهای قبلیم روی این نسخه کار نمیکنن !
دلفین هم خیلی امکانها بهش اضافه شده مثل نمایش فیلم در اینفرمیشن و دابل کلیک
در کل خیلی خوب شده و کرش هم تا وقتی افکتها فعال نباشن نمیکنه !

moslem.b
04-07-2009, 23:43
راهی هست بشه kde4.3 رو روی اوبونتو 8.10 نصب کرد ؟

sudotux
05-07-2009, 14:52
راهی هست بشه kde4.3 رو روی اوبونتو 8.10 نصب کرد ؟

مطمئن نیستم ولی احتمالا میتونید از مخزن مربوط به ۹.۰۴ استفاده کنید:

Ahmad-Ra
11-07-2009, 00:36
میز کار KDE 4.3 RC2 با اسم Canteras اماده تست

در تاریخ 9 جولای 2009 میلادی تیم KDE نسخه جدید میز کار KDE 4.3 یعنی KDE 4.3 RC2 را معرفی و آماده تست کرد.

بیشتر >>

sudotux
22-07-2009, 23:37
انتشار سومین نسخه ی کاندیدای KDE 4.3

تیم توسعه ی دسکتاپ KDE پس از انتشار KDE 4.3 RC2 در تاریخ 9 July در دومین اقدام خارج از برنامه ی زمان بندی خود , نسخه ی RC3 دسکتاپ KDE 4.3 را با اسم رمز ” Cay ” و با هدف تست و رفع ایرادات بیشتر منتشر کرد. به واسطه ی این انتشار و به منظور انجام تست های بیشتر , تیم توسعه ی KDE زمان انتشار نسخه ی نهایی KDE 4.3 را که قرار بود در تاریخ 28.7.2009 منتشر شود به مدت یک هفته به تاخیر انداخت. بنابراین طبق برنامه ی زمان بندی جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , دسکتاپ KDE 4.3 در تاریخ 4 August منتشر خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ی نکات انتشار KDE 4.3 RC3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایید.

LinuxShare.org ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sudotux
25-07-2009, 11:28
خبر خوب برای جامعه کاربران فارسی زبان میزکار KDE

Persian KDE Kommunity ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... coming soon

sudotux
26-07-2009, 01:14
با افتخار به اطلاع می رسانم که سایت فارسی میزکار KDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با تلاش جمعی از کاربران میزکار KDE و در آستانه ی انتشار نسخه ی 4.3 این دسکتاپ مدرن , فعالیت خود را به طور رسمی از امروز آغاز کرد. هدف از راه اندازی این سایت فراهم کردن محلی برای اجتماع کاربران فارسی زبان میزکار KDE میباشد تا از طریق آن خلع موجود در این زمینه برطرف شده و فعالیت های لازم برای گسترش و کمک به توسعه ی این میزکار مدرن و پیشرفته به صورت متمرکز و با سرعت بیشتری انجام شود. این سایت از قسمت های مختلفی از جمله انجمن های رفع اشکال , ویکی , کانال گفتگو در irc , اخبار و وبلاگ تیم راهبری تشکیل شده است. امیدواریم با حمایت و کمک شما دوستان و کاربران گرامی بتوانیم قدمی کوچک در گسترش میزکار KDE برداریم.

sudotux
05-08-2009, 17:13
KDE 4.3.0 منتشر شد !

بالاخره بعد از ۶ ماه تلاش بی وقفه , جامعه کاربران میزکار KDE نسخه ی 4.3.0 این دسکتاپ را با نام Caizen منتشر کرد. در طول ۶ ماه گذشته و بعد از انتشار KDE 4.2 بیش از ۱۰ هزار ایراد در قسمت های مختلف دسکتاپ برطرف شده و حدود ۲ هزار ویژگی و قابلیت جدید به این نسخه اضافه شده است.

در KDE 4.3 پیشرفت های بسیاری صورت گرفته که به طور خلاصه این موارد را میتوان نام برد:

- افکت های جدید و بهبود یافته در KWin

- تم جدید و بسیار زیبای Plasma با نام Air

- ابزارک ( widget ) های جدید

- بهبود نمایش کارهای در حال انجام و سیستم اطلاع رسانی

- ساختار جدید System Tray و بهبود عملکرد آن

- افکت های جدید و کاربری آسان تر در برنامه مدیریت فایل Dolphin

- بهبود نرم افزار مدیریتی SystemSettings

- پیشرفت های زیاد و ویژگی های جدید در نرم افزارهای مختلف از جمله Ark , KGpg , Okteta و …

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با KDE 4.3.0 و مشاهده ی تصاویر بیشتر به صفحه ی نکات انتشار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این نسخه مراجعه کنید. همچنین برای مشاهده ی راهنمای نصب KDE 4.3 در توزیع های مختلف به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در دانشنامه ی سایت فارسی KDE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

LinuxShare ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farhad_realmadrid
05-08-2009, 17:57
این kde جدیدا منتشر شده؟

من سوالم درمورده همین موضوع هست و دو روزه که جواب نگرفتم اگر میشه راهنمایی کنین؟

sudotux
07-08-2009, 15:39
بعد از گذشت ۴۸ ساعت از نصب KDE 4.3 , هر چقدر تلاش کردم نتونستم کاری کنم که کرش ( crash ) کنه ! بهترین دسکتاپی بوده که توو عمرم دیدم ... واقعا رویاییه ... :40::8:

bersam
08-08-2009, 11:59
پروژه KDE4 و مجموعه نرم افزارهای همراه آن در حال حاضر بر روی سیستم عامل های بر پایه لینوکس ، یونیکس ، مک و ویندوز قابل نصب و اجرا می باشد
يعني جي ؟؟؟ يعني ميشه KDE رو روي ويندوز نصب كرد ؟؟؟ من كه سر در نمي ارم !!! ...

Ahmad-Ra
08-08-2009, 13:18
اره میشه.

sudotux
02-09-2009, 00:30
تیم توسعه ی دسکتاپ KDE اولین نسخه ی بروزرسانی میزکار KDE 4.3 را در تاریخ 1/9/2009 منتشر کرد. اسم رمز این نسخه به Emma Hope Pyne دختر پنج ماهه ی Michael Pyne از توسعه دهندگان KDE اختصاص یافته که هفته ی گذشته به طور ناگهانی درگذشت. در KDE 4.3.1 ایرادات زیادی در قسمت های مختلف دسکتاپ برطرف شده که بیشترین آنها مربوط به KWin و برنامه های KMail و KAlarm می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ی نکات انتشار KDE 4.3.1 و changelog مراجعه کنید.

LinuxShare.org ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

moslem.b
06-09-2009, 22:46
من kde 4.3 رو که بصورت پیش فرض روی زوزه 11.1 هست رو دارم استفاده میکنم ولی نوار ابزار پایین دسکتاپم شیشه ای نیست تمی سراغ دارین که این نوار ابزار کانلا شیشه ای بشه ؟

gamecrazy
07-09-2009, 11:45
يعني جي ؟؟؟ يعني ميشه KDE رو روي ويندوز نصب كرد ؟؟؟ من كه سر در نمي ارم !!! ...

من پیشنهاد می کنم نصب نکنی چون زیاد خوب جواب نمی ده.توی خود سایت Kde تو قسمت دانلود که بری یه فایل 2 مگی هستش اونو که دانلود کنی بعد نصبش که کنی خودش کل kde رو دانلود می کنه و میاد تو Program Files و لی یه کم قاطی داره در کل برای کسی که می خواد امتحان کنه خوبه:13:

moslem.b
07-09-2009, 14:28
من kde 4.3 رو که بصورت پیش فرض روی زوزه 11.1 هست رو دارم استفاده میکنم ولی نوار ابزار پایین دسکتاپم شیشه ای نیست تمی سراغ دارین که این نوار ابزار کانلا شیشه ای بشه ؟

مشکل حل شد :8:

چون درایور کارت گرافیک رو نصب نکرده بودم این مشکل پیش میومد

sudotux
11-09-2009, 18:26
یکی از تغییراتی که در Windows 7 صورت گرفته و در نگاه اول جلب توجه می کنه قابلیت نمایش پنجره ها و برنامه های باز شده به صورت آیکن بروی Taskbar و همچنین امکان کلیک بروی tooltip ( کادر نمایش کوچک ) پنجره ی مورد نظر است. این قابلیت در دسکتاپ KDE 4.3 توسط ابزارکی با نام Smooth Tasks که به همین منظور نوشته شده قابل دستیابی است و تنظیمات بسیار کاملی نیز برای آن وجود دارد که امکان تغییرات مختلف را برای آن فراهم می کند , در حالی که در ویندوز ۷ تنها امکان تغییر این ویژگی جدید به حالت سنتی قبلی ( نمایش تنها اسم پنجره ها در taskbar ) وجود دارد و خبری از تنظیمات تکمیلی دیگر برای شخصی سازی دلخواه آن نیست !

ادامه مطلب ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

beenHere-doneThat
29-10-2009, 14:02
‫kde محشره! من که جدیدا به آخرین نسخش آپگرید کردم و ازش راضی ام.من دلم می خواد بتونم بهش کمک کنم،حتی اگه یه کمک جزیی مثل اضافه کردن what's this باشه،اما یه مشکلی دارم با konqueror که نمی ذاره از یاهو ایمیل بفرستم؛ که در مورد حل این مشکل تو تاپیک مربوطه خواهم پرسید.

farhad_realmadrid
22-11-2009, 23:44
این kde با کدام از توزیعها خیلی مچه؟ البته راحت باشه به جز کوبونتو

Ahmad-Ra
24-11-2009, 21:15
روی توزیع سوزه خوب جواب میده... + سابایون

mahammad_reza
15-10-2010, 15:14
سلام
من نسخه 4.5.2 رو دانلود کردم حالا چطوری نصب کنم؟

محمد حسن بیگی
01-11-2010, 20:42
اقا تو اوبونتو زبان فارسی ساپورت میشه
چه فونتهایی داره
این میز کار که میگید چه کاربردهایی داره و به چه دردی میخوره
میشه تو اوبونتو 10.10 نصب کرد
من میخوام برم سمت این سیستم عامل ولی شک دارم یه کم راهنمایی خوب میخوام

محمد حسن بیگی
04-11-2010, 18:47
اقا چطوری نصب میشه

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

این تاپیک انگار که خوابه یا فراموش شده
اصلا جواب نمیدید

taia
05-11-2010, 09:37
اقا چطوری نصب میشه

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

این تاپیک انگار که خوابه یا فراموش شده
اصلا جواب نمیدید

اگر طریقه ی نصب در اوبونتو 10.10 رو می خواهید به synaptic package manager برید و در اونجا کلمه ی kde رو جستجو کنید و گزینه ی مربوطه به kde-standard یا حالا اگر آپدیت کرده اید minimal و یا full روانتخاب کنید، و apply کنید.

البته اگر می خواهید سیستمی بدون کرش داشته باشید بهتر است از سایت خود اوبونتو، کوبونتو Kubuntu رو دانلود کنید، که به صورت پیش فرض محیط کی دی ایی رو نصب داره.

محمد حسن بیگی
05-11-2010, 12:34
اگر طریقه ی نصب در اوبونتو 10.10 رو می خواهید به synaptic package manager برید و در اونجا کلمه ی kde رو جستجو کنید و گزینه ی مربوطه به kde-standard یا حالا اگر آپدیت کرده اید minimal و یا full روانتخاب کنید، و apply کنید.

البته اگر می خواهید سیستمی بدون کرش داشته باشید بهتر است از سایت خود اوبونتو، کوبونتو Kubuntu رو دانلود کنید، که به صورت پیش فرض محیط کی دی ایی رو نصب داره.

ممنون
اول این که kubuntu یعنی چی
دوم اینکه این synaptic package manager که میگید کجا هست سایت یا تو اوبونتو

taia
06-11-2010, 10:09
ممنون
اول این که kubuntu یعنی چی

دوم اینکه این synaptic package manager که میگید کجا هست سایت یا تو اوبونتو

Menu -> System ->Administrator -> Synaptic

محمد حسن بیگی
06-11-2010, 16:30
Menu -> System ->Administrator -> Synaptic[/QUOTE]

ممنون اما من این قسمت رو پیدا کردم ولی هیچ برنامه ای از توش نصب نمیشه وقتی رو اون گزینه ای که داره که البته اینستال نیست میزنم انگار که سورسش رو باز میکنه اما نصبی در کار نیست
اقا یه سال دیگه کوبونتو 10.04lts با اوبونتو 10.04lts چه فرقی داره

Open-Source
06-11-2010, 20:13
فرقش اینه که کوبونتو از میزکار kde و ابونتو از gnome استفاده میکنه.

در مورد قسمت اول باید بگم که وقتی یه گزینه رو انتخاب کردی باید دکمه install داشته باشه.
ممکنه که شما این دکمه رو نبینی و یه چیزی تو این مایه ها ببینی (use sourcr) ، این به این معنی هستش که update center ، دیتابیسش آپدیت نشده و قبل از اینکه بتونی یه نرم افزار نصب کنی باید دیتابیس آپدیت بشه .
توی synaptic هم همینطوره ، باید صبر کنی وقتی دیتابیسشون آپدیت شد بعدا برنامه مورد نظر رو نصب کنی.

محمد حسن بیگی
07-11-2010, 16:50
فرقش اینه که کوبونتو از میزکار kde و ابونتو از gnome استفاده میکنه.

در مورد قسمت اول باید بگم که وقتی یه گزینه رو انتخاب کردی باید دکمه install داشته باشه.
ممکنه که شما این دکمه رو نبینی و یه چیزی تو این مایه ها ببینی (use sourcr) ، این به این معنی هستش که update center ، دیتابیسش آپدیت نشده و قبل از اینکه بتونی یه نرم افزار نصب کنی باید دیتابیس آپدیت بشه .
توی synaptic هم همینطوره ، باید صبر کنی وقتی دیتابیسشون آپدیت شد بعدا برنامه مورد نظر رو نصب کنی.

خب دوست خوبم چطوری این دیتابیس اپدیت میشه و من میتونم برنامه رو نصب کنم
چقدر طول میکشه

Open-Source
07-11-2010, 18:50
خب دوست خوبم چطوری این دیتابیس اپدیت میشه و من میتونم برنامه رو نصب کنم
چقدر طول میکشه

حجمش حول و هوش 10 مگ هستش.
کار خاصی نمیخواد انجام بدی ، همون موقع نصب نرم افزار، باتن use source رو بزن بعد خودش دیتا بیس رو آپدیت میکنه؛ به همین راحتی.

!Plus
26-11-2010, 11:51
من یه مشکل با این میز کار kde دارم...!؟! :41:

هر بار که login می کنم... اندازه صفحه ام میره رو آخرین اندازه مانیتور...؟!؟!؟! :13:
(اندازه ش خیلی بزرگ میشه...!؟!)

فقط هم تو kde انیجوری میشه... xfce و... بقیه میزکار ها این مشکل رو ندارن...!؟! :27:

لطفا راهنماییم کنید...!؟! :20:

ممنون...!؟! :11:

sudotux
29-11-2010, 11:32
من یه مشکل با این میز کار kde دارم...!؟! :41:

هر بار که login می کنم... اندازه صفحه ام میره رو آخرین اندازه مانیتور...؟!؟!؟! :13:
(اندازه ش خیلی بزرگ میشه...!؟!)

فقط هم تو kde انیجوری میشه... xfce و... بقیه میزکار ها این مشکل رو ندارن...!؟! :27:

لطفا راهنماییم کنید...!؟! :20:

ممنون...!؟! :11:

فکر نمی کنم این مورد به میزکار مربوط باشه. از چه توزیعی استفاده می کنید ؟ برای اطمینان با یه توزیع دیگه هم تست کنید ...

sudotux
29-11-2010, 14:26
اولین نسخه ی آزمایشی KDE 4.6 هم منتشر شد. از جمله تغییرات صورت گرفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به این شرح است:

- قسمت Activities بهبود زیادی پیدا کرده
- بهینه سازی زیادی بروی KWin انجام شده که نتیجه ی اون کیفیت بالاتر و پایداری و سرعت بیشتر در مدیریت پنجره ها و افکت ها است
- برنامه مدیریت فایل Dolphin هم چند ویژیگی جدید داره از جمله قابلیت جستجو در داخل فایل ها و همچنین فیلتر و جستجوی پیشرفته فایل ها و فولدرها با کمک تکنولوژی Nepomuk
- معرفی تکنولوژی Akonadi در برنامه های Kontact 4.6
- امکان نصب و راه اندازی راحتتر KDE بروی دستگاههای موبایل
- پشتیبانی از upower, udev و udisks
- معرفی Powerdevil 2.0 برای پشنیبانی بهتر در مدیریت مصرف انرژی

sudotux
09-12-2010, 09:25
دومین نسخه بتای KDE 4.6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم منتشر شد. از زمان انتشار نسخه ی بتا یک 1318 باگ گزارش شده و 1176 باگ هم برطرف شده است.

sudotux
09-12-2010, 10:01
اخبار دیگه از دنیای KDE این که مجموعه نرم افزار اداری KOffice به Calligra ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تغییر نام خواهد یافت و به عنوان یکی از نرم افزارهای خانواده ی بزرگ KDE توسعه خواهد یافت. این تغییر نام که بعد از انتشار KOffice 2.3 و با آغاز روند توسعه ی نسخه ی 2.4 انجام خواهد شد , فاز جدیدی در توسعه ی این مجموعه نرم افزار اداری خواهد بود. جزئیات بیشتر را در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخوانید ...

sudotux
09-12-2010, 10:08
اولین نسخه آزمایشی Amarok 2.4 منتشر شد. ویژگی های جدید و پیشرفت های زیادی در این نسخه مشاهده می شود که جزئیات آن را می توانید در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخوانید ...

ebse
10-02-2011, 07:21
سلام
من تازه چند ساعته که کلا اوبونتو رو دیدم ونصبش کردم
این KDEو GNU چیه وچه فرقی با هم دارن
البته شاید جواب داده باشین ولی من عجله داشتم گفتم
اگه جواب ندادین جواب بدین
اگه جواب داده شده لینک بزارید
ممنون

jirez
11-02-2011, 20:46
دوست عزیز ممنون از مطالب جالبت.
آقا یه سوال آقا نسخه kde ام رو چطوری میتونم به 4.6 ارتقاع بدم. هر چی ور رفتم چیزی سر در نیووردم.

taia
12-02-2011, 09:02
سلام
من تازه چند ساعته که کلا اوبونتو رو دیدم ونصبش کردم
این KDEو GNU چیه وچه فرقی با هم دارن
البته شاید جواب داده باشین ولی من عجله داشتم گفتم
اگه جواب ندادین جواب بدین
اگه جواب داده شده لینک بزارید
ممنون

اول اینکه GNU نیست، Gnome هست.

برای اینکه با این 2 آشنا بشید، برای اطلاع از KDE به صفحه اول همین تاپیک و برای اطلاع از Gnome به این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید.

دوست عزیز ممنون از مطالب جالبت.
آقا یه سوال آقا نسخه kde ام رو چطوری میتونم به 4.6 ارتقاع بدم. هر چی ور رفتم چیزی سر در نیووردم.

دوست عزیز، لطف کن هنگامی که سوالی مطرح می کنی مشخصات سیستمت رو هم بگو البته در اینجا توزیع و نسخه ی توزیع رو بگی کافی هست.