ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کار افتادن قسمتهای مختلف ویندوز توسط ویروس

sanam.b
09-12-2008, 10:43
با سلام به همه دوستان
در سیستم من
اعمال مدیریتی انجام نمیشه
system restore بخش ,manage که از راست کلیک روی مای کامپیوتر میری و ابزار ادمین در کنترل پانل

برای دو گزینه آخر میگه که فایل مورد نظر پیدا نمیشه حتی وقتی میری رو فایل در پوشه sysytem 32کلیک می کنه بازم میگه که فایل پیدا نمیشه
بعضی از برنامه هم از add remove program پاک نمیشه
از task maneger هم نمی تونم استفاده کنم چون فعال نمیشه.

این یه ویروسه؟

من با مک کافی چیزی پیدا نکردم اگه ویروسه اسمش چیه و چه جوری از بین می ره؟

mahdi7610
09-12-2008, 19:50
با سلام به همه دوستان
در سیستم من
اعمال مدیریتی انجام نمیشه
system restore بخش ,manage که از راست کلیک روی مای کامپیوتر میری و ابزار ادمین در کنترل پانل

برای دو گزینه آخر میگه که فایل مورد نظر پیدا نمیشه حتی وقتی میری رو فایل در پوشه sysytem 32کلیک می کنه بازم میگه که فایل پیدا نمیشه
بعضی از برنامه هم از add remove program پاک نمیشه
از task maneger هم نمی تونم استفاده کنم چون فعال نمیشه.

این یه ویروسه؟

من با مک کافی چیزی پیدا نکردم اگه ویروسه اسمش چیه و چه جوری از بین می ره؟

سلام

مکافی را بی خیال شو .

کسپراسکای ، نود 32 ، بیدیفندر ، Avira نسبتا عملکرد بهتری نسبت به مکافی دارند .

مشکلات ایجاد شده بله می تونه یکی از دلایلش ویروس باشه . برای بازسازی این مشکلات باید ویندوز خودتون را ریپیر کنید .

با انتی ویروس کسپراسکای قبلش سیستم را کامل اسکن کن .

پاک نشدن برنامه ها از add remove program هم فکر نکنم کار ویروس باشه . ممکنه اختلالاتی باشه که توی سیستم ایجاد شده . یا اینکه ویروس فایلهای اصلی این ویروس ها را از بین برده و همین موضوع باعث شده برنامه ها remove نشن .

که با ریپیر کردن ویندوز اون مشکلات هم احتمال زیاد حل بشه . اگه حل نشد از رجیستری استفاده کرده و برنامه ها را حذف کنید .

عنوان تاپیک ویرایش شد .

موفق باشد .

sanam.b
10-12-2008, 00:31
بازم سلام
سیستم من سی دی ویندوز رو تشخیص نمی ده در نتیجه تعمیر هم بی اثر میشه
حتی در خود ویندوز هم اگه با دستور
sfc / scannow می خوام تعمیرش کنم سیدی رو تشخیص نمی ده می گه سی دی اصل رو بزار (من سی دی رو می ذارم که با اون ویندوز رو نصب کردم)
تقصیر سی دی یا سی دی رام نیست همه شون رو امتحان کردم
حالا بگید من باید چه کار دیگه ای رو انجام بدم؟

armintirand
10-12-2008, 01:41
1- دوست عزیز از بوت شروع به ریپیر کن
2- با یک سیستم عامل زنده هاردت رو بررسی کن ببین تو هر درایوت فایل اوتوران کپی شده یا نه چون تو ویندوز خودت نمیتونی اینو گفتم .
3.به folder option رفته و گزینه show hidden file and folder ‌را انتخاب کنید و ok را انتخاب کنید دوباره به folder option ‌رفته و این گزینه را بررسی کنید اگر روی همان گزینه که شما انتخاب کردید قرار داشت به احتمال زیاد سیستم شما با یک ریپیر مشکلش حل خاهد شدولی اگر این گزینه به طور اتوماتیک به روی don't show hidden رفته بود سیستم شما دچار ویروس یا تروجان میباشد .
پس از انجام کارهای گفته شده نتیجه را در اینجا قرار دهید تا در صورت نیاز من و دوستان کمکتان کنیم.

sanam.b
16-12-2008, 10:53
بازم سلام
سیستم من وقت بوت شدن هیچ سی دی رو تشخیص نمی ده حتی سی دی زنده