ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کتاب c برای...

Red Pheonix
09-12-2008, 06:01
با عرض سلام خدمت دوستان
می دونم این سوال هزاران بار تو این بخش مطرح شده ولی من می دونم که کتاب های دیتل رو می خوام ولی نمی دونم از کدام انتشارات تهیه اش کنم (یعنی مال کدوم انتشاراته) راستی می خوام بگ من منظورم c بوده نه c++ یه چیز دیگه می خوام ببینم این کتاب بحث سوکت ها رو در بر داره یا نه اصلا مفصل توضیح داده.
اگه نظر خاصی دارید خوشحال می شم(من cدارم کار میکنم ماله قمی نژاده ولی متاسقانه اصلا جالب نیست یعنی از همه چیز بدون توضیح مفصل می گذره).خیلی ممنون می شم راهنماییم کنید راستی اون بحث سوکتش هم یادتون نره.
موفق باشید
متشکر

hoax3r
09-12-2008, 23:27
سلام

تا جایی که من میدونم و شنیدم از دیتل کتابی برای زبان C ترجمه نشده بیشتر همون ++C هست. حالا ممکنه جدیدا چاپ کرده باشن
اگه کتاب درست حسابی برای C می خوای که تا حد ممکن جدید و استاندارد باشه اینا رو پیشنهاد مکینم البته انگلیسی هستن

این کتاب میشه گفت بهترین و کاملترین کتاب در مورد C هست و از بعضیا شنیدم ترجمشم هست، البته خودم ندیدم
کتاب توسط دنیس ریچی نوشته شده همین شخص زبان C رو درست کرده

C Programming Language, 2nd Ed

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

C: A Reference Manual 5th Edition

اینم یه سایت هست که آموزش بسیار خوبی داره
The C Book

سوکت ها جزء امکانات C نیستن برای همین باید تو کتابایی که در مورد شبکه و ... هست دنبالشون گشت
یه کتاب فارسی هست که من قبلا آپلود کرده بودم میزارم شاید بدردتون بخوره
یه سایتی هم قبلا دیده بودم آموزش خوبی در این مورد گزاشته بود. عبارت madwizard رو جستجو کنید سایتشو پیدا میکنید

شاد باشید

Red Pheonix
11-12-2008, 01:49
سلام
دوست عزیز خیلی ممنونم ازتون بابت همه چی خیلی خوب راهنمایی کردید بله سوکت جزئ امکانات C نیست تو یه کتاب شبکه دیدم برای همین خواستم تخصصی یاد بگیرم فقط می خواستم ببینم کتابی هست که تخصصی باشه یا نه البته یه E-book داشتم مال احسان ملکیان که الته از دستش دادم برای همین گفتم کتاب که این دردسر ها رو نداشته باشه.
خیلی ممنون بابت راهنماییتون دوست عزیز.
ممنون موفق باشی

hoax3r
12-12-2008, 16:40
سلام
در مورد شبکه من زیاد کار نکردم و منابع فراسی رو هم زیاد نمی شناسم، اون e-book که لینک دادم مال احسان ملکیان که گفتین داشتینش
در مورد کتابها فارسی دیگر دوستان که تو این کارن بهتره بیان نظر بدن

شاد باشید