ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره ی مانیتور lcd

davoodf
08-12-2008, 21:18
سلام
من امروز یه مانیتور LG گرفتم که lcd هست و البته flatron و مدلش هم اینه:
W1952TQ
حالا کیفیتش که خوبه ولی نمی دونم چرا احساس می کنم تصویرش یه جوریه.توی بازی هم که خوبه ولی یه جواریی احساس می کنم توی بازی وقتی دور و بر رو نگاه می کنم تصویر کشیده میشه یا یه جورایی اهسته هست این رو هم بگم تعداد فریم ها بالای 60 هست.البته توی محیط ویندوز هم وقتی با موس پنجره ها رو درگ می کنم احساس می کنم اون پنجره داره کشیده میشه موقع درگ شدن.
نمی دونم خوب تونستم توضیح بدم یا نه.
اولش که مانیتور رو اوردم کیفیت تصویر خوب نبود ولی یه خورده با تنظیمات ور رفتم بهتر شد ولی بازم به اون کیفیتی که می خواستم نرسیدم و تصویر یه جوریه.حالا می خواستم بدونم هیچ نرم افزاری وجود داره که بتونه تصویر رو جوری که تنظیم کنه کیفیت خوبی داشته باشه.خودش یه نرم افزار باهاش بود ولی مدل مانیتور رو تشخیص نمیده فکر کنم باید یه بار ویندوز رو عوض کنم.
:11:

Stream
08-12-2008, 21:31
احتمالا رزولوشن رو درست تنظیم نکردید.

رزولوشن باید روی 1440x900 @ 75 Hz باشه.

davoodf
08-12-2008, 22:29
نه رزولوشن درسته ولی موقع درگ کردن پنجرها توی ویندوز تصویر یه جورایی کشیده میشه یا trail میشه.توی بازی هم وقتی دور و بر رو نگاه می کنم همین حالت وجود داره.این مشکل می تونه از چی باشه؟
هیچ نرم افزاری وجود داره که بتونه تصویر مانیتور و رنگ و این چیزهاش رو تنظیم کنه؟
اگر رزولوشن مانیتور رو بزارم روی 900*1440 ممکنه تاثیری توی تعداد فریم توی بازی ها داشته باشه؟

Stream
08-12-2008, 22:35
نه رزولوشن درسته ولی موقع درگ کردن پنجرها توی ویندوز تصویر یه جورایی کشیده میشه یا trail میشه.توی بازی هم وقتی دور و بر رو نگاه می کنم همین حالت وجود داره.این مشکل می تونه از چی باشه؟
هیچ نرم افزاری وجود داره که بتونه تصویر مانیتور و رنگ و این چیزهاش رو تنظیم کنه؟
اگر رزولوشن مانیتور رو بزارم روی 900*1440 ممکنه تاثیری توی تعداد فریم توی بازی ها داشته باشه؟

خب این یعنی الان رزولوشن روی 1440x900 نیست! (یعنی رزولوشن درست تنظیم نشده)
رزولوشن هر بازی هم باید در خود بازی تنظیم بشه، اگه درست تنظیم شده باشه کشیده شدن تصویر معنی نداره.

Trail شدن به تنظیم نبودن Refresh Rate برمی گرده، در رزولوشن 1440x900 باید روی 75 هرتز تنظیم بشه.

رفتار سیستم ها (فریم دادن، ...) در رزولوشن 1440x900 خیلی شبیه به 1280x1024 است.

davoodf
09-12-2008, 01:23
خیلی ممنونم از پاسخ شما من رزولوشن رو بردم بالا و الان کیفیت خیلی بهتری نسبت به قبل دارم ولی باز هم مشکل trail شدن هم توی بازی و هم توی خود ویندوز دارم.
یه چند تا سوال هست که خیلی وقته هیچ جوابی براشون پیدا نکردم خیلی ممنون میشم جواب بدین.
این Vsync چیه و به چه دردی می خورهکه توی اپشن بازی ها وجود دار؟هیچ تاثیری توی کیفیت داره؟تا اونجایی که من دیدم فقط فریم ریت رو با رفریش ریت ماینتور یکی می کنه.(توی بعضی از بازی ها)
این رفریش ریت چیه و چه تاثیری توی کیفیت داره؟

Stream
09-12-2008, 01:30
خیلی ممنونم از پاسخ شما من رزولوشن رو بردم بالا و الان کیفیت خیلی بهتری نسبت به قبل دارم ولی باز هم مشکل trail شدن هم توی بازی و هم توی خود ویندوز دارم.
یه چند تا سوال هست که خیلی وقته هیچ جوابی براشون پیدا نکردم خیلی ممنون میشم جواب بدین.
این Vsync چیه و به چه دردی می خورهکه توی اپشن بازی ها وجود دار؟هیچ تاثیری توی کیفیت داره؟تا اونجایی که من دیدم فقط فریم ریت رو با رفریش ریت ماینتور یکی می کنه.(توی بعضی از بازی ها)
این رفریش ریت چیه و چه تاثیری توی کیفیت داره؟
v-sync یعنی یکی کردن Frame Rate با VBLANK. بیشترین تاثیرش در صفحه های LCD از بین بردن یک سری از Lag هایی هست که به خاطر اختلاف هایی که بین Response Time و Refresh Rate و ... بوجود میاد.

درباره اکثر این مشخصه ها قبلا خیلی دقیق توی انجمن توضیح داده بودم، کمی جست و جو کنید!