مشاهده نسخه کامل
: خارج کردن سیستم از شبکه
djsystem
08-12-2008, 20:34
اقا چه طور میشه سیستمی رو از داخل شبکه محو کرد به طوری که سرور نتونه کنترلش کنه ؟ایا با disable کردن connection میشه این کارو کرد؟
اگه اره راه بهتر بگید چون اینطوری من خودمم اینترنت رو از دست میدم(فرض رو بر این بزارید که شما رو سیستمتون ذسترسی ادمین دارید)
ممنون
paranoid_android
08-12-2008, 23:25
محو که نمیشه! کلاینت اگه به domain جوین شده باشه باید از دومین dis join بشه که برای اینکار نیاز به پسورد ادمین domain دارید و ادمین بودن خود کامپیوتر بدردتون نمیخوره.
برای اینکه از کامپیوترت بصورت local استفاده کنی موقع log on کردن به domain لاگ آن نکن و localy لاگ آن کن.
حالا هدفت از خارج کردن کلاینت از دومین چیه نمیدونم!
djsystem
09-12-2008, 18:36
حالا هدفت از خارج کردن کلاینت از دومین چیه نمیدونم!
فکر نکنم user من روی doman باشه local هست
میخام فقطاینترنت ذاشته باسش اون کنترلی نداشته باشه
paranoid_android
09-12-2008, 21:45
وقتی می فرمائین سرور کنترلتون میکنه یعنی اینکه شبکتون دومین هستش و کامپیوتر شما هم عضوی از دومین. پس راهی جز دستیابی به سرور و یوزر و پسورد ادمین دومین ندارید.
djsystem
11-12-2008, 20:47
وقتی می فرمائین سرور کنترلتون میکنه یعنی اینکه شبکتون دومین هستش و کامپیوتر شما هم عضوی از دومین. پس راهی جز دستیابی به سرور و یوزر و پسورد ادمین دومین ندارید.
نه با نرم افزارهای کافی نت میشه این کارا رو کرد نیاز به ساخت user روی domain نیست
djsystem
14-12-2008, 18:40
این همه حرفه ای کسی چیزی نمیدونه باور نمی کنم شاید کسی چیزی نمی خاد بگه
خوب شما انگار بهتر میدونید با نرم افزارهای کافی نت باز میشه یا نه بهترخودتون اول یه چیزهایی که میدونید بگید
اما تا اونجایی که من میدونم و دوستان اشاره کردن فقط دسترسی در حد ادمین میخواد تا اینکار رو بکنه
حالا این موضوع چی هست که کسی نمخواد بگه
iman_n21
15-12-2008, 12:34
فكر كنم كامپيوتر ايشون با NetOp يا NetSupport كنترل ميشه
مثلا تو يك كلاس درس
دومينى در كار نيست
djsystem
15-12-2008, 19:35
فقط دسترسی در حد ادمین میخواد تا اینکار رو بکنه
من که خودم اینو گفتم دارم
حالا این موضوع چی هست که کسی نمخواد بگه برا من عجیبه که یه فروم به این حرفه ای سوالهای این چنینی بی جواب بمونه
فكر كنم كامپيوتر ايشون با netop يا netsupport كنترل ميشه
مثلا تو يك كلاس درس
دومينى در كار نيست خودشه
iman_n21
15-12-2008, 20:52
خب اينجورى فقط كافيه كانكشنتون رو disable كنيد
كه البته معمولا با GP دسترسى به كانكشنها رو محدود ميكنن
بعد از قطع شدن هم بلافاصله سرور تصوير شما رو از دست ميده كه خب اونى كه پشت سرور نشسته خيلى راحت به شما ميگه كه كانكشن رو Enable كنيد !!
چنين سيستمهايى معمولا فريز هم هستن، پس هر كارى هم بكنيد با يه ريستارت از بين ميره
در كل شما بايد به سرور(مظور سرور Netsupprt) دسترسى داشته باشيد
mohsen_2070
24-01-2011, 12:28
سلام به همگی
وقتی میخوام از دامین سیستم رو خارج کنم نام کاربری و کلمه عبور میخواد. منم هرچی وارد کنم (هر چی) مثلا چیزای الکی سیستم از دامین خارج میشه و به ورک گروپی که زدم تغییر مسیر میده.
میخواستم ببینم علت چیه؟ یعنی مشکل از دامین کنترلره یا چیزه دیگه ای ؟ ممنون
Amir Varasteh
24-01-2011, 15:42
اقا چه طور میشه سیستمی رو از داخل شبکه محو کرد به طوری که سرور نتونه کنترلش کنه ؟ایا با disable کردن connection میشه این کارو کرد؟
اگه اره راه بهتر بگید چون اینطوری من خودمم اینترنت رو از دست میدم(فرض رو بر این بزارید که شما رو سیستمتون ذسترسی ادمین دارید)
ممنون
سلام.
همونطور که خودتون گفتین با Disable کردن کارت شبکه کاری حل نمیشه چون اینترنت از دست میره.
شما به تنظیمات کارت شبکه برین و تیک Client for Microsoft Networks و File & Printer Sharing رو بردارین.
ببینین درست شد؟
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
سلام به همگی
وقتی میخوام از دامین سیستم رو خارج کنم نام کاربری و کلمه عبور میخواد. منم هرچی وارد کنم (هر چی) مثلا چیزای الکی سیستم از دامین خارج میشه و به ورک گروپی که زدم تغییر مسیر میده.
میخواستم ببینم علت چیه؟ یعنی مشکل از دامین کنترلره یا چیزه دیگه ای ؟ ممنون
سلام.
سوالتون رو توی بخش مربوطه با تاپیک جدا بپرسین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.