مشاهده نسخه کامل
: سوال
REZA_FARAHANI
08-12-2008, 07:54
سلام
لطفاً هر كسي مي تونه جواب سوال هاي من بده دريغ نكنه.
من يك برنامه مي خواهم بنويسم كه ديتابيسم sql server است
1.ديتابيسها و تيبلهامو كجا ذخيره كنم و چطوري تو كامپيوتر ديگري جدولهايي كه درست كردم به sql server بشناسونم.آيا بايد تو كامپيوتر اون دوباره جداول درست كنم يا خير
2.در مورد مقايسه پسورد و كلمه عبور با كلمه عبور و پسورد aql server چه كدي را بنويسم
مرسي
golabi2000
08-12-2008, 12:45
سلام
لطفاً هر كسي مي تونه جواب سوال هاي من بده دريغ نكنه.
من يك برنامه مي خواهم بنويسم كه ديتابيسم sql server است
1.ديتابيسها و تيبلهامو كجا ذخيره كنم و چطوري تو كامپيوتر ديگري جدولهايي كه درست كردم به sql server بشناسونم.آيا بايد تو كامپيوتر اون دوباره جداول درست كنم يا خير
2.در مورد مقايسه پسورد و كلمه عبور با كلمه عبور و پسورد aql server چه كدي را بنويسم
مرسي
در زمانی که شما از Sqlserver میخواهید استفاده کنید، شما این امکان را دارید که از هر رایانه ای از طریق برنامه ای که نوشته اید به بانک وصل شده و کارهای تعریف شده در برنامه را انجام دهید.
برای این کار پیشنهاد من این است که از Sdac استفاده کنید، چون کار شما را فوق العاده راحت میکند. لازم به ذکر است کار را شروع کنید و در حین کار سئوالات پیش آمده را بپرسید تامسائل برای شما جا بیافتد.
REZA_FARAHANI
08-12-2008, 12:58
ممنون از اينكه جواب دادين.
اما سوال من اينست كه من تيبلها رو تو سيستم خودم درست كردم حالا مي خوام اين جدولها رو تو يك شبكه كه سرورش هم كامپيوتر من نيست اجرا كنم چطور جداول از سيستم خودم به سرور منتقل كنم.
در ضمن براي تنظيمات اتصال از ado استفاده كردم و نام سرور و نام كامپيوتر رو هم توي كد خودم تنظيم مي كنم و براي ذخيره نام سرور و نام كامپيوتر از رجيستري استفاده ميكنم . باز ممنون مي شم كمكم كنيد.
Hadi_0261
08-12-2008, 13:33
ممنون از اينكه جواب دادين.
اما سوال من اينست كه من تيبلها رو تو سيستم خودم درست كردم حالا مي خوام اين جدولها رو تو يك شبكه كه سرورش هم كامپيوتر من نيست اجرا كنم چطور جداول از سيستم خودم به سرور منتقل كنم.
در ضمن براي تنظيمات اتصال از ado استفاده كردم و نام سرور و نام كامپيوتر رو هم توي كد خودم تنظيم مي كنم و براي ذخيره نام سرور و نام كامپيوتر از رجيستري استفاده ميكنم . باز ممنون مي شم كمكم كنيد.
شما بايد رو Sql Servere سرورتون يه DataBase به اسم همين DataBase که الان داريد درست کنيد و بعد يه Backup از بانکتون بگيريد و روي بانکي که تو سرور درست کرديد Restore کنيد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.