PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دامینم را از کدام فروشنده بگیرم بهتر است؟

javad2625
08-12-2008, 01:19
سلام
دو سوال دارم:
1- می خواهم برای اولین بار، دامین ثبت کنم. از کدام سایت ثبت کنم که هم بهتر و هم ارزانتر باشد؟ آیا اصلاً فرقی می کند از کجا ثبت کنم؟

2- من یک دامین کوتاه و جالب در نظر گرفته بودم که ثبت کنم، چند بار هم در سایت های مختلف چک کردم و مطمئن شدم که هنوز گرفته نشده. آخرین بار در سایت IranHost.com چک کردم و آزاد بود، ولی چون پول در حساب سامان نداشتم ثبت نکردم. حالا بعد از دو هفته که پول به حسابم آمده خواستم ثبت کنم و دیدم که گرفته شده. در سایت Whoise هم که چک کردم متوجه شدم خود ایران هاست آن را گرفته. آیا راهی هست که دوباره به دستش بیاورم؟

متشکرم

tabriz-info
08-12-2008, 10:42
دامینی که میخواستی رو برام پیام خصوصی بزن چک کنم اگه آزاد بود من برات ثبتش میکنم

meisam317
11-12-2008, 17:09
با پشتیبانی همون سایتی که میخاستی توش ثبت نام کنی تماس بگیر شاید خاستن واسه تو ثبت کنن . یا دیدن که دامین خوبیه واسه خودشون گرفتن ؟ که اونوقت باید ........

javad2625
11-12-2008, 17:53
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتم که آیا راهی هست این دامین را به من بدهید؟ گفت: نه، آن را برای مشتری گرفته ایم. من هم رفتم و یک دامین دیگر ثبت کردم، اما از یک سایت دیگر که قیمتش هم از آنها ارزانتر بود.

راستی یک سوال: من ارزانتری قیمت دامین (با پسوند Com) که تونستم پیدا کنم 8000 تومان بود (با پسوند Com). آیا جایی هست که از این ارزانتر هم بدهد؟ و آیا جاهایی که دامین مشابه را با قیمت متفاوت می دهند، کیفیت دامین هایشان فرق می کند؟

متشکرم

shamabady
13-12-2008, 13:00
فکر نکنم از 8000 دیگه پایینتر جایی پیدا بشه
منظور از کیفیت چیه
دامین چیزی نداره که بخواد با کیفیت یا بی کیفیت باشه فقط یک آدرس
در کل باید از هرجا که ارزانتر میداد بگیری

Mr.K2
13-12-2008, 13:08
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتم که آیا راهی هست این دامین را به من بدهید؟ گفت: نه، آن را برای مشتری گرفته ایم. من هم رفتم و یک دامین دیگر ثبت کردم، اما از یک سایت دیگر که قیمتش هم از آنها ارزانتر بود.

راستی یک سوال: من ارزانتری قیمت دامین (با پسوند com) که تونستم پیدا کنم 8000 تومان بود (با پسوند com). آیا جایی هست که از این ارزانتر هم بدهد؟ و آیا جاهایی که دامین مشابه را با قیمت متفاوت می دهند، کیفیت دامین هایشان فرق می کند؟

متشکرم

این نامردا زرنگ بازی در میارن ..

وقتی دامین رو سرچ میکنی میرن برای خودشون ثبت میکنند .. اگر اسم خوبی باشه ..

بعد بهشون زنگ میزنی میگن این دامین ثبت شده هست ..

اگر مایل هستید مثلا مبلغ ****** رو بدید تا انتقالش بدیم ..

دامین ای آر مثلا 4500 تومن هست یارو میگه 30 تومن میگیرم منتقلش میکنم . ! :27:

Bill Gates
13-12-2008, 13:12
این نامردا زرنگ بازی در میارن ..

وقتی دامین رو سرچ میکنی میرن برای خودشون ثبت میکنند .. اگر اسم خوبی باشه ..

بعد بهشون زنگ میزنی میگن این دامین ثبت شده هست ..

اگر مایل هستید مثلا مبلغ ****** رو بدید تا انتقالش بدیم ..

دامین ای آر مثلا 4500 تومن هست یارو میگه 30 تومن میگیرم منتقلش میکنم . ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب برو از جای مطمئن بخر از این خبر ها نیستش :31:

ولی خوب یه نکته راجع به آی ار بگم که یک لیست سیاهی دارن پر از دامنه هایی که قابل ثبت نیستش و حالت عادی قادر به ثبت نیستن :31:

تشکر//

Mr.K2
13-12-2008, 15:28
خوب برو از جای مطمئن بخر از این خبر ها نیستش :31:

ولی خوب یه نکته راجع به آی ار بگم که یک لیست سیاهی دارن پر از دامنه هایی که قابل ثبت نیستش و حالت عادی قادر به ثبت نیستن :31:

تشکر//

این مشکل برای من پیش نیومده .. :31:

البته من خودم چندین دامین که اسم خوب و رند داشتن ثبت کردم گذاشتم پشت دستم که در مواثع ضروری .....:27: احتکار میکنیم !

Mohammad King
28-12-2008, 13:57
سلام از شر کت پشتیبان شبکه بخرید هم ارزان میدهد وهم با پسوند com گیرتون میاد

Bill Gates
28-12-2008, 14:23
سلام از شر کت پشتیبان شبکه بخرید هم ارزان میدهد وهم با پسوند com گیرتون میاد

.com مگه کمیابه که تاکید کردید روش ؟ :31:

Mohammad King
28-12-2008, 14:29
نه خوب gavad عزیز میگفت گیرم نیامد خوب منم گفتم