ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش بریدن جسم در فتوشاپ

armin_software
06-12-2008, 21:57
سلام
من می خوام اجسامی رو ببرم و در صفحه ی سفیدی بزارم.
چه جوری می تونم؟

armin_software
06-12-2008, 21:59
می خوام عکس ها لبه نداشته باشه.
و آخر عکس ها هم کشیده باشه.

جادوگر جوان
07-12-2008, 10:22
ابزارهای زیادی هستند
شما باید ببینید کدوم از آنها به کارتون میاد
اگر به صورت مستطیلی میخاهید جدا کنید
باید از: rectangular marquee tool
اگر به صورت دایره ای قصد جدا کردن دارید از ابزار
elliptical marquee tool
استفاده کنید و اگر قصد از بین بردن لبه ها را دارید درحالی که به صورت مستطیلی بریده اید
باید feather را با زدن کلیدهای :آلت و کنترل و دکمه دی درحالی که قسمت مورد نظر شما انتخاب است
و عددی را وارد کنید تا لبه ها از بین برود
اگر منظورتان سوالی دیگه بود بپرسید تا بگوییم

armin_software
07-12-2008, 15:13
شنیدم می گن یک سیستم هوشمند وجود داره که خودش با توجه به رنگ ها جسم مورد نظر رو می بره من اون رو می خوام یاد بگیرم.
مثلا یک انسان رو از عکس اصلی به عکسی که در فضا گرفته شده است تغیر بدی.
متوجه شدی؟

Saeed kmss-D
07-12-2008, 16:09
سلام دوست عزيز....

شنیدم می گن یک سیستم هوشمند وجود داره که خودش با توجه به رنگ ها جسم مورد نظر رو می بره من اون رو می خوام یاد بگیرم.
اول جواب اين قسمت سوالت رو ميدم،

براي اينكه رنگ بخصوصي رو انتخاب كني، كافيه از منوي Select گزينه Color Range رو انتخاب كني و سپس رنگ مورد نظر رو از شكل انتخاب و Ok كني. ( براي اينكه چند رنگ رو انتخاب كني بايد كليد Shift رو نگه داري و روي چند رنگ كليك كني)
قبل از Ok‌كردن لغزنده اي وجود داره كه ميتوني غلظت انتخاب بر اساس رنگ رو تنظيم كني.

---------------------------------------------------------------------------

اما براي اين منظور ميتوني از روش ها و ابزار هاي مختلفي استفاده كني.
من راحت ترين ها و بهترين هاشو ميگم:

-ابزار Magnetic Lasso Tool

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استفاده از اين ابزار خيلي آسون. كافيه اين ابزار رو برداريد و با كليك بر روي يه قسمت از دور شكل ، با حركت ماوس بقيه شكل رو هم انتخاب كني.

- ابزار Quick Selection Tool

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استفاده از اين ابزار راحت تر و جالب تره.فقط كافيه داخل شكل يا تصوير مورد نظر كه ميخواي انتخاب بشه كليك ميكني و اگه به طور كامل انتخاب نشد روي قسمت هايي كه انتخاب نشده دوباره كليك كن.( سايز رو كوچيك كن.

- استفاده از Quick Mask

اين روش كه با زدن كليد Q فعال ميشه، ميتونه به طور دقيق به انتخاب و جدا سازي تصوير بپردازه. بعد از فعال شدن، ابزار Brush ( كليد B ) رو بردار و قسمت مورد نظر رو رنگي كن. وقتي تموم شد دوباره كليد Q رو بزن تا شكل به حالت انتخاب در بياد.

- فيلطر Extract

اين فيلطر كه در منوي Filter قرار داره يك ابزار مفيد و دقيق براي جداسازيه. با اجراي اين گزينه صفحه اي باز ميشه كه شما بايد با قلم موجود و يه اندازه مناسب دور تصوير مورد نظر رو رنگي كني و در آخر نقطه شروع رو به پايان وصل كني ( يه سره باشه ).وقتي خط بسته تكميل شد، ابزار سطل رنگ در زير همون ابزار براش رو بردار و توي ناحيه كليك كن تا پر بشه.( اگه كل عكس رنگي شد يعني خطوط بسته نيست و جاييش بازه كه بايد درستش كني. وقتي تموم شد ok كن و بياد بيرون، ميبيني كه شكل مورد نظر جدا شده.

موفق باشيد♥♥♥