مشاهده نسخه کامل
: يعني منم ياد مي گيرم
zartosht 2008
06-12-2008, 14:50
الان يك مدت هست كه دنبال يك آموزش مي گردم در زمينه اينكه چجوري تو 3d max ميشه قابهايي رو براي فايلهاي avi ايجاد كرد كه اكثرا در كليپهاي آماده هم مورد استفاده قرار مي گيريه .نمي دونم شفاف گفتم يا نه ؟
خيلي از كلاسهايي هم كه ادعاي آموزش حرفه اي مكس رو داشتن تماس گرفتم ولي يا بلد نبودن يا جلسه اي صد هزار تومان مي خواستن كه براي من مقدور نبود :10:
armin_software
06-12-2008, 15:05
دوست عزیز من یک کتاب گرفتم که خیلی خوبه و مشکل شما رو هم حل کرده.
من تازه فهمیدم انمیشن سازی یعنی چی.
اگه خواستی میگم چیه.
SSS_HHH_OOO
06-12-2008, 15:16
دوست عزیز سوال شما خیلی خیلی کلی هست..
این سوال شما یعنی اینکه 3ds max رو از اول به من یاد بدید.......
شما باید با استفاده از منابع خوب شروع به یادگیری اصول کلی مکس کنی بعد سراغ ساخت مدل بری و بعد انیمیت..
zartosht 2008
07-12-2008, 09:03
شايد من منظورم رو بد گفتم من قصد ياد گيري تري دي مكس رو ندارم من فقط مي خوام بدونم كه يك فايل avi كه داراي bluescreen يا green screen هست چطوري توي تري دي مكس بايد تنظيم كنم كه تصاوير داخل اونها قرار بگيرن
كتاب هم اگه دوستان معرفي كنن ممنون مي شم
G LADIATOR
07-12-2008, 09:55
به نظر من که این سوال به Premire مربوط میشه نه مکس.
توی مکس فقط Blue Screen میزاری بقیش به پرمایر مربوطه
zartosht 2008
07-12-2008, 12:52
پريمير براي وقتي هستش كه فايلهات ثابت هستن و حركتي ندارن ولي وقتي مثلا توي قابهايي داخل راهرويي كه در حال چرخيدن هست پريمير به كار نمي آيد و بايد از مكس استفاده بگيري
RezaTayebiJ
07-12-2008, 13:17
دوست عزیز کار روی پرده سبز و آبی توسط نرم افزارهای composite مثل After effect . shake, nuke, combustion و ... انجام می شه. تا اونجایی که من کار کردم بهترین ابزار نرم افزاری keylight هست که برای تمام نرم افزارهای فوق ارائه شده.
و اما در مورد حرکت دوربین... این مسئله هم باز با استفاده از نرم افزارهای composite حل می شه. شما محدوده ای از تصویر را با استفاده از تکنولوژی Tracking مشخص می کنی و نرم افزار جابجایی اون محدوده تصویری را طی گذشت زمان برات مشخص می کنه... در نرم افزارهای سه بعدی تکنولوژی مشابه هست. مثلا Maya Live برخی قابلیت های Tracking را داره اما کارکرد بالای نرم افزارهای composite را نداره.
من پیشنهاد می کنم شما برید سراغ یادگیری After Effect
Farzad.wow
07-12-2008, 22:05
رفیق من می دونم چی می خوای بگی ......... منظورت اینه که اگه یه اتاق ساختیم توش چند تا قاب عکس بود بعدم بخوام تو اون قاب عکسا فیلم پخش شه مث تیزر های تبلیغاتی باید چه کرد (البته فک کنم مثال مسخره شد )...................
خوب باید بری از متریال ادیتور بهش متریال فیلم بدی ............. خوب اگه بخوای ردشو می تونی آبی بذاری بعدم با نرم افزار های کمپوزش کنی...........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.