PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا کردن موبایل از طریق gps

dragn
06-12-2008, 13:42
سلام
آقایون دوستان کسی میدونه که مو با موبایل میتونم موبایل دوستم که N95 رو پیدا کنم م موبایلم n82 یا سایتی هست که این کارو بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MohandesMCD
06-12-2008, 20:45
قكر كنم فقط وزارت دفاع آمريكا اين كارو بتونه بكنه چون هيچكسي به جز آمريكا به ماهواره هاي جي پي اس دسترسي نداره.كل دنيا رو با همين ماهواره هاشون زير نظر دارن داداش

Vallio
07-12-2008, 20:02
کاملا درسته ... ؟!

e.khafan!
08-12-2008, 17:41
دوست من شما اگر برنامه ای برای این کار نصب کرده بودید بله ، میتونستید پیداش کنید ...

ولی الان همچین چیزی امکان نداره ، در ضمن gps موبایل فقط ریسیور هستش ، و سند نداره به همین خاطر همین نمی شه پیداش کرد ، منم از سیستم gps های دارای قابلیت ارسال خبر ندارم ، همین قدر میدونم که توی ایران فقط 70 اتوبوس مجهز به این سیستم هستن .

MohandesMCD
08-12-2008, 21:54
يه تكنولوژي كه نوكيا تو نمايشگاه بارسلونا امسال معرفي كرده اينه كه نشون ميده دوستاتون كجا هستن.از طريق جي پي اس كار ميكنه اين سيستم.البته دوستتون بايد اجازه بده وگرنه نميشه.هنوز هم سيستمش راه نيفتاده.البته من شنيدم اين قضيه رو از يكي مطمن نيستم

e.khafan!
09-12-2008, 13:02
يه تكنولوژي كه نوكيا تو نمايشگاه بارسلونا امسال معرفي كرده اينه كه نشون ميده دوستاتون كجا هستن.از طريق جي پي اس كار ميكنه اين سيستم.البته دوستتون بايد اجازه بده وگرنه نميشه.هنوز هم سيستمش راه نيفتاده.البته من شنيدم اين قضيه رو از يكي مطمن نيستم
این سیستم از طریق اینترنت ممکنه ، الان شما که تو فیلما میبینید جی پی اس ماشین میزان ترافیک رو نشون میده و پلیس میتونه بدون اینکه تو خیابونا باشه با جی پی اس ماشین بفهمه شما تخلف کردی و جریمت کنه از طرق اینترنت بیسیمه ...

تو تهرانم گفتن میخوان برا تاکسیا راه بندازن ، من که بعید میدونم این احمقا بتونن همچین بستری درست کنن .

( ممنون از اطلاعتون ، نمیدونستم برا گوشیهم طارحی شده )

Mojtaba N87
09-12-2008, 16:22
قكر كنم فقط وزارت دفاع آمريكا اين كارو بتونه بكنه چون هيچكسي به جز آمريكا به ماهواره هاي جي پي اس دسترسي نداره.كل دنيا رو با همين ماهواره هاشون زير نظر دارن داداش

دوست من شما اگر برنامه ای برای این کار نصب کرده بودید بله ، میتونستید پیداش کنید ...

ولی الان همچین چیزی امکان نداره ، در ضمن gps موبایل فقط ریسیور هستش ، و سند نداره به همین خاطر همین نمی شه پیداش کرد ، منم از سیستم gps های دارای قابلیت ارسال خبر ندارم ، همین قدر میدونم که توی ایران فقط 70 اتوبوس مجهز به این سیستم هستن .

این سیستم از طریق اینترنت ممکنه ، الان شما که تو فیلما میبینید جی پی اس ماشین میزان ترافیک رو نشون میده و پلیس میتونه بدون اینکه تو خیابونا باشه با جی پی اس ماشین بفهمه شما تخلف کردی و جریمت کنه از طرق اینترنت بیسیمه ...

تو تهرانم گفتن میخوان برا تاکسیا راه بندازن ، من که بعید میدونم این احمقا بتونن همچین بستری درست کنن .

( ممنون از اطلاعتون ، نمیدونستم برا گوشیهم طارحی شده )

کاملا تایید می شه

aghaye h
09-12-2008, 16:46
یکی دیگر از خاصیت های این برنامه این است که شما می توانید (در صورتی که دوستتان هم موبایلش جی پی اس داشته باشد و این برنامه هم در آن نصب باشد ) موقعیت خود را به وسیله پیامک برای دوستتان فرستاده و او موقعیت شما را در روی نقشه موبایل خود می بیند (و هی زنگ نمیزند تو کجایی؛ من کجایم ؛بیام این ور یا اون ور؟) و به راحتی پیش شما می آید.
یا می توانید (اگه پولش رو داشته باشید) دو تا موبایل جی پی اس دار بگیرید این برنامه رو روشون نصب کنید درتنظیمات یکیشون ارسال پیامک را بر روی هر پنج دقیقه به طور اتومات تنظیم کرده و اون رو زیر صندلی ماشین دوستتون یا داخل کیفش بندازید(البته یادتون باشه موبایل رو بی صدا کنید تا ضایع نشوید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif)
حالا دوستتون هرجا بره شما می تونید روی گوشیتون ببینید(در صورتی که موبایل آنتن بدهد)
جالبه که اگر شما موقعیت را برای شماره ای به وسیله برنامه بفرستید و آن شماره همان پیامک را دوباره برای شما بفرستند موقعیت شما (چون شما موقعیتتان را ارسال کردید) با نام آن شماره (که در دفتر تلفن ذخیره شده) برای شما بر روی نقشه نشان داده می شود.
البته نامهای فارسی برعکس نشان داده میشود مثل "علی دایی" که "ییاد یلع" نشان داده می شود که ایراد برنامه است.
نرم افزار SmartCom GPS

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aghaye h
09-12-2008, 19:01
دقیقا همین تو اسمارت کام هست
فقط راه ارتباطیش اینترنت نیست بلکه خود خط موبایله از طریق پیامک
برنامه یک درخواست می فرستد به شماره دوستتون
اون اگه موافقت کنه گوشی دوستتون موقعیتی که از gps گرفته به وسیله پیامک ارسال می کند.
برنامه هم موقعیت اون را روی نقشه نشان می دهد به همین راحتی