مشاهده نسخه کامل
: اسلاتهای ddr2 و ddr3 با هم فرق می کنه ؟
من تو تصاویری که از این رمها دیدم با هم فرقی نمی کردن .
تاحالا ddr3 رو از نزدیک ندیدم . اسلاتهای اینها با هم فرق میکنه ؟ یا فقط تو فرکانس کاری با هم فرق می کنن ؟
یعنی با یه مادربرد ddr3 میشه از یه رم ddr2 استفاده کرد ؟ یا برعکس ؟ البته میدونم مین های ddr2 از لحاظ فرکانس جواب نمیدن فقط برای اطلاع می پرسم که بدونم اسلاتهای اینها با هم فرق داره یا نه ؟
من تو تصاویری که از این رمها دیدم با هم فرقی نمی کردن .
تاحالا ddr3 رو از نزدیک ندیدم . اسلاتهای اینها با هم فرق میکنه ؟ یا فقط تو فرکانس کاری با هم فرق می کنن ؟
یعنی با یه مادربرد ddr3 میشه از یه رم ddr2 استفاده کرد ؟ یا برعکس ؟ البته میدونم مین های ddr2 از لحاظ فرکانس جواب نمیدن فقط برای اطلاع می پرسم که بدونم اسلاتهای اینها با هم فرق داره یا نه ؟
id]
هیچ فرقی ندارند
milky way
11-12-2008, 11:23
فرق میکنه بابا اصلا هیچ ربطی به هم ندارن مینبورد باید هر کدوم رو جداگانه پشتیبانی کنه شکاف کلید رم جاهاشون با هم فرق میکنه. به هیچ وجه هم از میبنورد ddr3 ساپورت نمیشه برای ddr2 استفاده کرد یا برعکس. بعضی از مینبوردها هست که فقط هم DDR2 و هم DDR3 پشتیبانی میکنن یعنی اسلات مجزایی برای DDR3 و اسلات مجزایی برای DDR2 رویه مینبورد هست.
مثل این مینبورد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من اینو یه جایی دیده بودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه رم 800 مگاهرتز DDR3 هم داریم؟
این مدربرد روش زده DDR3 800/1066..... حالا من نمی دونم
milky way
13-12-2008, 16:50
سلام من اینو یه جایی دیده بودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه رم 800 مگاهرتز ddr3 هم داریم؟
این مدربرد روش زده ddr3 800/1066..... حالا من نمی دونم
خوب x58 که فقط ddr3 پشتیبانی میکنه مشخصا، شما عکس مینبوردی که تو پست قبل گذاشتم ببین به اسلات رمهاش دقت کن او وقت کاملا تفاوت ظاهری رمهای ddr2 با ddr3 رو متوجه میشی.
فرق میکنن ولی مادر برد هایی هم هستن که دو نوع روساپورت میکنن.
فرق میکنن ولی مادر برد هایی هم هستن که دو نوع روساپورت میکنن.
یه سوال میشه در این حالت هم از ddr2 ddr3 هم زمان استفاده کرد
alidadash
14-12-2008, 00:58
درود
نه نمیشه همزمان استفاده کرد.
Ddr3 و ddr2 هر دو دارای 240 پین میباشن ولی خوب تعداد پین های تقسیم شده در دو قسمت جدا شده از هم نا برابر هست.
یه سوال میشه در این حالت هم از ddr2 ddr3 هم زمان استفاده کرد
همون طور که دوستمون گفت نمیشه اما قیمت رم های ddr3 یواش یواش داره افت میکنه پس بهتره اگه میخواهید سیستمی بگیرید مادر بوردی رو انتخواب کنید که از ddr3 پشتیبانی کنه.
أرسته می بخشید من تقسیر کار نیستم ! یکی از دوستام اینو به من گفته بو و من تا حالا دقت نکره بودم
Main:Abit An78GS
Vga:EN8800GT 256MB
Cpu:Phenom 9550 x4
Ram:2x1GB Patriot Blood Iron 800Mhz
Power:Green Gp480A
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.