فاطمه وطن دوست
05-12-2008, 12:12
سلام
1- برنامه های تحت شبکه ، میتونند دو تا برنامه باشند برنامه سمت سرور و برنامه سمت کلاینت .
معمولی ترینش همین مرورگر تو pc خودمون هست و برنامه ........ در سمت سرور اسمش یادم نیست.
در شبکه های محلی هم میتونه به همین شکل باشه ! ( یعنی برنامه سمت سرورو سمت کلاینت داشته باشیم )
تو برنامه آزمونگیر هم همین طوره برنامه سمت سرور کارش
1- انتخاب رکورد از بانک 2- محاسبه زمان امتحان 3- اعلام پایان امتحان
ولی در کلاینت برنامه کارش اینه
1- پیمایش بین سوالات 2- محاسبه نتیجه 3- ارسال نتایج به سرور ، که نتایج قراره تو یه جدول که شامل فیلدهای
1- نام PC 2- نام و نام خانوادگی هنرجو 3- نمره میباشد .
حالا سوال من چیه :
1- چطوری بگم رکوردهای انتخابی از سمت سرور به سمت کلاینت ها فرستاده بشه ؟
2- چطوری بگم نتایج از سمت کلاینت به سرور فرستاده بشه !
در مورد قسمت 2 میدونم که کافیه ADO رو تنظیم کنم و به بانکم که QSL و روی سرور قرار داره ارتباط برقرار کنم!
لطفا در مورد قسمت 1 بیشتر توضیح بدبد !ممنونم
در ضمن من برای ثبت نتایج سوالات از آرایه استفاده کردم ! برای امنیت حالا یعنی چی ؟
اگه قرار باشه من سوالات رو هم در کلاینت ها قرار بدم امنیت پائین میاد درسته ؟
به من فقط جواب سوال 1 رو بگید ممنون میشم ! :20: :11:
1- برنامه های تحت شبکه ، میتونند دو تا برنامه باشند برنامه سمت سرور و برنامه سمت کلاینت .
معمولی ترینش همین مرورگر تو pc خودمون هست و برنامه ........ در سمت سرور اسمش یادم نیست.
در شبکه های محلی هم میتونه به همین شکل باشه ! ( یعنی برنامه سمت سرورو سمت کلاینت داشته باشیم )
تو برنامه آزمونگیر هم همین طوره برنامه سمت سرور کارش
1- انتخاب رکورد از بانک 2- محاسبه زمان امتحان 3- اعلام پایان امتحان
ولی در کلاینت برنامه کارش اینه
1- پیمایش بین سوالات 2- محاسبه نتیجه 3- ارسال نتایج به سرور ، که نتایج قراره تو یه جدول که شامل فیلدهای
1- نام PC 2- نام و نام خانوادگی هنرجو 3- نمره میباشد .
حالا سوال من چیه :
1- چطوری بگم رکوردهای انتخابی از سمت سرور به سمت کلاینت ها فرستاده بشه ؟
2- چطوری بگم نتایج از سمت کلاینت به سرور فرستاده بشه !
در مورد قسمت 2 میدونم که کافیه ADO رو تنظیم کنم و به بانکم که QSL و روی سرور قرار داره ارتباط برقرار کنم!
لطفا در مورد قسمت 1 بیشتر توضیح بدبد !ممنونم
در ضمن من برای ثبت نتایج سوالات از آرایه استفاده کردم ! برای امنیت حالا یعنی چی ؟
اگه قرار باشه من سوالات رو هم در کلاینت ها قرار بدم امنیت پائین میاد درسته ؟
به من فقط جواب سوال 1 رو بگید ممنون میشم ! :20: :11: