PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوشتن برنامه تحت شبکه محلی

فاطمه وطن دوست
05-12-2008, 12:12
سلام
1- برنامه های تحت شبکه ، میتونند دو تا برنامه باشند برنامه سمت سرور و برنامه سمت کلاینت .
معمولی ترینش همین مرورگر تو pc خودمون هست و برنامه ........ در سمت سرور اسمش یادم نیست.
در شبکه های محلی هم میتونه به همین شکل باشه ! ( یعنی برنامه سمت سرورو سمت کلاینت داشته باشیم )
تو برنامه آزمونگیر هم همین طوره برنامه سمت سرور کارش
1- انتخاب رکورد از بانک 2- محاسبه زمان امتحان 3- اعلام پایان امتحان
ولی در کلاینت برنامه کارش اینه
1- پیمایش بین سوالات 2- محاسبه نتیجه 3- ارسال نتایج به سرور ، که نتایج قراره تو یه جدول که شامل فیلدهای
1- نام PC 2- نام و نام خانوادگی هنرجو 3- نمره میباشد .
حالا سوال من چیه :

1- چطوری بگم رکوردهای انتخابی از سمت سرور به سمت کلاینت ها فرستاده بشه ؟
2- چطوری بگم نتایج از سمت کلاینت به سرور فرستاده بشه !
در مورد قسمت 2 میدونم که کافیه ADO رو تنظیم کنم و به بانکم که QSL و روی سرور قرار داره ارتباط برقرار کنم!

لطفا در مورد قسمت 1 بیشتر توضیح بدبد !ممنونم
در ضمن من برای ثبت نتایج سوالات از آرایه استفاده کردم ! برای امنیت حالا یعنی چی ؟
اگه قرار باشه من سوالات رو هم در کلاینت ها قرار بدم امنیت پائین میاد درسته ؟

به من فقط جواب سوال 1 رو بگید ممنون میشم ! :20: :11:

فاطمه وطن دوست
05-12-2008, 20:44
سلام

جدی جدی نمیدونید جواب این سوال رو ؟

1- چطوری بگم رکوردهای انتخابی از سمت سرور به سمت کلاینت ها فرستاده بشه ؟ :41:

_H2_
05-12-2008, 21:19
سلام
در خصوص برنامه نویسی شبکه من یک pdf در تاپیک زیر قرار داده ام، البته تحت vb.net است ولی اکثر مفاهیم مطرح شده در سطح api های سوکت ویندوز هم وجود دارند.
forum.p30world.com/showthread.php?t=276352

ولی در خصوص مشکل شما، برای این کار اصلاً نیازی به برنامه نویسی شبکه نیست!
شما حتماً باید sqlserver را در رایانه سرور نصب و صحیح تنظیم کنید.
در برنامه کلاینت هم فقط باید connectionstring برنامه تان را تغییر دهید و مثل زمانی که بان در رایانه خودتان قرار دارد دستورات عاید کار با دیتابیس را استفاده کنید.

یعنی کافی است یک login و user و pass در sqlserver بسازید و فایروال را برای جلوگیری ممانعت نکردن از فعالیت sqlserver تنظیم کنید...
شما هر مشکلی با تنظیم sqlserver2005/2008 داشته باشید، حتماً در یکی از سه تاپیک زیر راه حل را خواهید یافت:
forum.p30world.com/showthread.php?t=256769
forum.p30world.com/showthread.php?t=244429
forum.p30world.com/showthread.php?t=249133

موفق باشید.

vb_lord_AR
07-12-2008, 20:38
من فکر کنم استفاده از winsock بد نباشه ؟؟؟؟؟

اگه کسی مخالفه به منم یاد بده که چرا مخالفه!؟؟

_H2_
07-12-2008, 22:46
سلام

من فکر کنم استفاده از winsock بد نباشه ؟؟؟؟؟

اگه کسی مخالفه به منم یاد بده که چرا مخالفه!؟؟
استفاده از سوکت خوب است ولی برای زمانی که ذات اطلاعات شما بانک اطلاعاتی نباشد. و موازی کاری با sqlserver نشود و نخواهید چرخ را مجدداً اختراع کنید.!

وقتی شما میخواهید دیتایی را از سرور به جای کلاینت تامین کنید، بهتر است کنترل سوکت را به همان موتور دیتابیس بسپارید.

بانک اطلاعاتی قدرتمندی مثل sqlserver برای کار تحت شبکه طراحی و برای برنامه شما فرق نخواهد کرد، دیتاها از کجا بیاییند، از هارد کلاینت یا صدها کیلومتر آنطرف تر.

شما به سادگی و قدرت تمام میتوانید دستورات sql را اجرا کنید و خروجی ها را مشاهده کنید.
اگر بخواهید خودتان این نقل و انتقالات پیچیده را سازماندهی کنید، هرگز و به هیج وجه نمیتوانند با انعطاف پذیری و امنیت sqlserver این کار را انجام دهید.

میدانید باید چه حجم عظیمی کد نویسی کنید تا بتوانید فقط موارد خاصی از Insert و Update و Delete و Select را شبیه سازی کنید؟؟؟

دقیقاً دقیقاً مثل این است که شما بخواهید حجم عظیمی از اطلاعات خاص رابطه ای و دیتابیسی و حجمی را خودتان به صورت دستی در فایلی ذخیره کنید و بخوانید و مدیریت و سرچ و... کنید.
ماه ها هم که کدنویسی و تست و دیباگ کنید نمیتوانید حتی به سطح قابلیتهای موتور jet نرم افزار access برسید، sqlserver که جای خود دارد.

=====

وگرنه برای موارد دیگر سوکت و wcf بسیار مناسب هستند، حتی خودم هم آموزشی در این خصوص در تاپیک اول گذاشته ام.
موفق باشید

فاطمه وطن دوست
08-12-2008, 19:31
سلام
در مورد این عبارت بیشتر توضیح میدید؟

داخل پرانتز -
a: sql az porte 3210 estefade mikone roo server
a: va
a: firewallha mamoolan 90% portha ro be roorate default mibandan
a: va shoma too in vaziat nemitooni be server sql connect beshi
a: bayad tanzimato dast bezani ta in port baste nashe
a: hamin
a: be hamin sadegi
b ina joda az barnamenevisi hast dige?
a:yes

فایروال را برای جلوگیری ممانعت نکردن از فعالیت sqlserver تنظیم کنید...

_H2_
09-12-2008, 22:02
سلام
در همان تاپیک های معرفی شده این مطلب هم بررسی شده بود.

تنظیم firewall ویندوز برای sqlserver2005:
forum.p30world.com/showthread.php?p=2890804#post2890804

تنظیم firewall ویندوز برای sqlserver2008:
forum.p30world.com/showthread.php?p=3104265#post3104265