ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت نشدن اف ام پلیر ؟؟

hojjat2005
05-12-2008, 11:28
با سلام من یک اف ام پلیر گرفتم چند روز پیش قاطی کرد الان به کامپیوتر وصلش می کنم فرمت می زنم فرمت نمشه و این پیغام رو میده لطفا راهنمایی کنید با چه نرم افزاری چطوری فرمت کنم : windows was unable to complete the format

iphone3g
05-12-2008, 15:54
ممکنه ویروسی باشه...برای فرمت کردن چیزایی که تو ویندوز فرمت نمیشن راه های زیادی هست که مثلا یکیش استفاده از لینوکسه...اگه هم نمی خوای لینوکس نصب کنی میتونی از سی دی های Live استفاده کنی...یا با سی دی بوت ویندوز سیستم رو راه اندازی کنی و همونجا که درایوا رو نشون میده فرمتش کنی البته برای اینکه از این طریق بخوای فرمتش کنی باید باید پلیر رو از اول که سیستم می خواد بوت بشه نصب کرده باشی وگرنه بعدش دیگه نمی شناستش...

hojjat2005
05-12-2008, 16:37
?????????????????????????

Irangooshi
05-12-2008, 16:46
خیلی عجیبه!تکرار کن تا بشه

seymour
06-12-2008, 13:55
مدل دقیق دستگاهت چیه ؟ .. اف.ام پلیر ؟ ... منظورت TX FM ه ؟ ...

بهرحال این یه مشکل مرسوم در مورد مدلهای حافظه فلش هستش ... بدتر اینکه چون دلایل مختلفی می تونن باعث این مشکل بشن ، راه حل ها هم ثابت نیست ...

1. برو توی properties مربوط به درایو دستگاهت و از تولز ، error checking رو انتخاب کن ... شاید حل شد ...

2. روی یه PC دیگه تستش کن ...

3. اگه مدل دقیق دستگاهت مشخص بشه شاید بتونیم از طریق firmware مشکل رو حل کنیم ...

4. یه راه که مقداری ریسک داره هم اینه که از برنامه هایی استفاده کنیم که فرمت های عمقی تر انجام میدن یا جدول پارتیشتن ها رو چک می کنن استفاده کنیم ...