مشاهده نسخه کامل
: یادگیری sql
Web designer
04-12-2008, 21:35
سلام به همه دوستان
منبع آنلاینی را می شناسید که به صورت رایگان sql را آموزش دهد؟
mummified
05-12-2008, 00:21
تا چقدر و چه حدي ميخواي ياد بگيري؟
Web designer
05-12-2008, 08:41
تا حدی که برای راه اندازی یک وب سایت شخصی کافی باشه.
mummified
05-12-2008, 10:23
دوست من راه اندازي يك سايت نيازي آن چناني به داشتن دانش در رابطه با sql نميخواد.
چون اكثر سيستم هاي مديريت محتوا داراي سيستم عيب يابي و تعمير هستند و نيازي نيست كه شما كدش رو باز كني و دستكاري كني.
ولي اگه فقط براي راه اندازي سايت ميخواي به اين نكات زير توجه كن:
ما در ايران انواع مختلفي از سيتم عامل و كنترل پنل اونها رو براي راه اندازي يك هاست داريم.
مهمترينها و رايج ترينهاشون اينها هستند.
سيستم عامل ويندوز==» كنترل پنل هاي پلسك و هلم
سيستم عامل لينوكس===» كنترل پنل هاي cpanel و vpanel
خوب شما اول بگو نيازت كدومه يعني نوع هاستي كه داري كار ميزني چيه تا ما راهنمائيت كنيم و يا اينكه شما رو به قسمت مربوطه ارجاع بديم.
حالا اگه ميخواي براي لوكال ياد بگيري اونم خيلي آسونه ميتوني با انواع برنامه ها مثب wamp و يا easy php هم سايتت رو راه اندازي كني.
من يادمه توي همين انجمن اموزش راه اندازي سايت با استفاده از easy php رو گذاشته بودم.
اگه پيدا كردي كه بهتر و اگر نه بگو تا دوباره برات بزارم.
موفق باشي
يا حق![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Web designer
05-12-2008, 12:39
سلام
ممنون از پاسخ و کمک شما دوست عزیز
راستش من الان برنامه wamp5 رو روی سیستمم نصب کردم.اما نمی دونم چطوری با Phpmyadmin کار کنم.یعنی همون پایگاه داده ها و جداول و این حرفها.اگر امکان دارد در این مورد من رو راهنمایی کنید.
سپاسگذارم.
neopersia
05-12-2008, 16:20
برای اینکه بتونید با دیتابیسهای مبتنی بر SQL کار کنید باید اول با زبان sql آشنایی داشته باشید. میتونید از اینجا شروع کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیشتر قسمتها توی همه dbms های موجود مشترک هست پس اگر کلیات رو یاد داشته باشید در مراحل بعدی میتونید خودتون رو راحت با سیستمهای مدیریت دیتابیس مختلف هماهنگ کنید!
برای اینکه بتونید با دیتابیسهای مبتنی بر sql کار کنید باید اول با زبان sql آشنایی داشته باشید. میتونید از اینجا شروع کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیشتر قسمتها توی همه dbms های موجود مشترک هست پس اگر کلیات رو یاد داشته باشید در مراحل بعدی میتونید خودتون رو راحت با سیستمهای مدیریت دیتابیس مختلف هماهنگ کنید!
منبع فارسی سراغ ندارید؟
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.