مشاهده نسخه کامل
: حرفه ای ها بیان توو --> کارت گرافیک قلابی!
avecina.ir
04-12-2008, 21:22
سلامم.بعد از مدتها مکافات :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و عوض کردن مادربورد فهمیدم که اون کارت گرافیکی که درایور جیفورس 5500 به هیچ وجه روی اون نصب نمیشه به احتمال زیاد قلابیه مخصوصن چون مارک سازنده نداره و فقط نوشته ساخت چین و یک جاش هم نوشته جیفورس 5500
توی این یکی دو هفته از هر جا تونستم سی دی درایور گیر آوردم تا درایورش رو نصب کنم اما افسوس....
به احتمال زیاد سازنده رفته توی رجیسترش دست برده و یک چیپ گرافیکی آشغال رو بجای 5500 معرفی کرده و....
حالا موندم که اولن سازندش کیه دومن چیپش چیه سومن چه درایوری روی اون نصب کنم
GPU-z هم که هنگ میکنه و یا در بهترین حالت فقط چیپ آنبورد رو نشون میده نه کارت گرافیک رو
هر راهنمایی که بشه پیشاپیش سپاسگذاری میشه
avecina.ir
05-12-2008, 20:04
یک کشفی امروز کردم! هیتسینک کارت رو باز کردم دیدم به! اینکه روی بخش بالایی چیپ نوشته Ati Mobility Radeon 9000!!!!!!! عکسهای زیر رو ببینین.این در حالیه که روی لیبل کاغذی که توی تصویر دیده میشه ولی خوانا نمیبینین نوشته جیفورس 5500 !!!!
البته رفتم درایورهای Radeon 9000 و Mobility Radeon 9000 رو هم دانلود کردم که سرجمع شد حدود 70 مگابایت!!!ولی اونا هم موقع نصب error میدن که سخت افزار گرافیکی شناسایی نشد و از این حرفا
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تقریبا منم مشکل شما رو دارم با این تفاوت که گرافیک من Geforce 8600 GT هست و مارکش Silkway .
تو این تاپیکها در این مورد بحث شده ولی هیچ کدوم نتیجه نگرفته:
و
متاسفانه این گرافیکها نه سایت دارن و نه درایورهای استاندارد براش کار میکنن.
امیدوارم تو این تاپیک جواب بگیریم.
alireza2099
05-12-2008, 20:21
منم 1سال پیش همین 5500اشغال رو داشتم ماله منم تقلبی بود سوخت بعدشم بردم جای کسی که کارت رو ازش خریدم زنگ زد گفت همچین گارانتی وجود نداره .
فقط بندازش دور
avecina.ir
05-12-2008, 20:42
منم 1سال پیش همین 5500اشغال رو داشتم ماله منم تقلبی بود سوخت بعدشم بردم جای کسی که کارت رو ازش خریدم زنگ زد گفت همچین گارانتی وجود نداره .
فقط بندازش دور
آخه عزیز ماله من نیستش.ماله یک سیستم شرکتی هست که سیستم رو داده برای تعمیر و... .این شرکتهای دولتی اونقدر وضع مالیشون به برکت این دولت خدمتگذار خرابه که پیچ مهره های مازاد سیستم رو هم از کنار خیابون حاضرن جمع کنن دیگه اگه بگم بندازه دور که نمیشه
ببین میتونی درایور اون کارتت رو یکجا آپلود کنی.فکر کنم مدل همینیه که منم گیرشم
mhv_kntu
06-12-2008, 14:04
خوب برو از سایت ati آخرین درایور مربوط به این کارت رو دانلود کن.
shahramcat
07-12-2008, 02:02
با برنامه gpuz تست بگیر ببین چیپ کارت رو میزنه برات !
avecina.ir
07-12-2008, 16:59
خوب برو از سایت ati آخرین درایور مربوط به این کارت رو دانلود کن.
با برنامه gpuz تست بگیر ببین چیپ کارت رو میزنه برات !
توی پست اول و دوم که گفتم اینکارها رو کردم دیگه:19:
milky way
07-12-2008, 17:22
:31::31::31: این دیگه آخرشه آخه Mobility که برای نوتبوکه؟؟!! :31::31::31: من خودم یه نوتبوکه HP تعطیل داشتم قبلا کارت گرافیکش Radeon 9200 Mobility بود . نمیدونم چطوری اصلا چطوری چیپست Radeon Mobility رو اینطوری تو کارت گرافیک کامپیوتر دسکتاپ چپوندن ولی خیلی جالبه تا حالا این مدلش رو ندیده بودم. ببنیم در حالت استاندارد کارت گرافیکه کار میکنه دیگه نمیکنه ؟؟ بزار همونطوری باشه نمیخواد درایور بریزی بریچی میخوای بریزی تو شرکت دولتی بچه دردشون میخوره بازی که نمیخوان بکنن ؟؟!! نمیدونم شاید میخوان بکنن :31::31: البته با این کارت گرافیک فقط Dave میشه بازی کرد .
avecina.ir
07-12-2008, 17:47
آره وقتی خودمم دیدم چیپش موبایله حسابی شاخ دراوردم!!! این چینی ها هر کاری حاضرن بکنن.مثلا اسمارت میسازن ظاهرش شبیه اسمارت مرسدس بنز ولی حتمن توی مجله ماشین خوندی وقتی چند بار دستگیره درش رو باز و بسته کنی دستگیره ی درش کنده میشه میوفته زمین
مشکل نصب نبودن خود درایور کارت اینه که وقتی پنجره رو میخوای حرکت بدی یا توی یک سند داری اسکرول میکنی با پرش حرکت میکنه که خیلی بد حالتیه.هر وقت گرافیک رو نصب نکرده باشی این ریختیه همه باهاش آشنا هستیم ضمنا چون رم گرافیکی 256 نوشته داره(شک دارم 64 هم باشه) از نوع سامسونگ هم نوشته که توی همه ی این مدل قلابیا که توی بازاره حتی توی این مدل قلابی هایی که به اسم 8600gt دارن الانه میفروشن هم از همین رمها استفاده شده.ولی اگه آنبورده رو استفاده کنم از رم سیستم میخوره
وقتی یک بی سواد میشه مسوول فروش این دستگا های دولتی..... دیگه جنس اینجوری میخرن دیگه واسشون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.