مشاهده نسخه کامل
: در خواست پیشنهاد سیستم برای شبیه سازی پرواز
با سلام و عرض ادب
بنده در صدد خرید سیستمی برای شبیه سازی پرواز می باشم البته برای شرکت
البته لازم به ذکر است قبلا همکارانم در شرکت سیستمی با مشخصات ذیل را خریداری کرده اند اما به نظر می رسد که کارت گرافیک زیاد جالب نیست.
MB:Asus Maximus Formula
CPU:C2Q Q6600
RAM:Crucial Ballistix 2GB البته الان به 4گیگابایت افزایش پیدا کرده که باعث افزایش کارای سیستم گردید.
VGA:Asus EAX1950PRO 256M
این سیستم در برنامه FlightGear افت فریم دارد که به نظر می رسد بیشتر به خاطر برنامه باشد تا چیز دیگر چون در برنامه Flight Simulator X مشکلی وجود ندارد
به هر حال هم اکنون نیاز به خرید سیستم جدید است که از دوستان درخواست همکاری دارم.
با تشکر فراوان
با سلام و عرض ادب
البته لازم به ذکر است قبلا همکارانم در شرکت سیستمی با مشخصات ذیل را خریداری کرده اند اما به نظر می رسد که کارت گرافیک زیاد جالب نیست.
Mb:asus maximus formula
cpu:c2q q6600
ram:crucial ballistix 2gb البته الان به 4گیگابایت افزایش پیدا کرده که باعث افزایش کارای سیستم گردید.
Vga:asus eax1950pro 256m
این سیستم در برنامه flightgear افت فریم دارد که به نظر می رسد بیشتر به خاطر برنامه باشد تا چیز دیگر چون در برنامه flight simulator x مشکلی وجود ندارد
به هر حال هم اکنون نیاز به خرید سیستم جدید است که از دوستان درخواست همکاری دارم.
با تشکر فراوان
کسی نظری نداره......
Ship Storm
10-12-2008, 13:41
مشخصات سیستم که خوبه
به نظر من ایراد شاید از همون گرافیکتون باشه که کم بیاره
این نرم افزاری که استفاده میکنید مشخصات Minimum System رو داره؟
alborz_k
10-12-2008, 13:49
با سلام و عرض ادب
Mb:asus maximus formula
cpu:c2q q6600
ram:crucial ballistix 2gb البته الان به 4گیگابایت افزایش پیدا کرده که باعث افزایش کارای سیستم گردید.
Vga:asus eax1950pro 256m
این سیستم در برنامه flightgear افت فریم دارد که به نظر می رسد بیشتر به خاطر برنامه باشد تا چیز دیگر چون در برنامه flight simulator x مشکلی وجود ندارد
با تشکر فراوان
سلام . مادربرد شما نیرومند و رم هاتون هم بسیار پایدار و سریع هستند.
کارت گرافیکتون ضعیفه و بهتره که از یک کارت نیرومن مثل رادون 4870 استفاده کنید.
اگه نرم افزاری که استفاده می کنید ، نتونه از هر 4 هسته ی پردازنده استفاده کنه ، کارایی خیلی کم می شه چون فرکانس پردازنده ی شما پایینه .
moderntalk
12-12-2008, 14:30
لازم به ذکر است که اگر برای شبیه ساز پرواز می خواین به هیچ وجه از گرافیک برند ati تهیه نکنید زیرا شبیه ساز پرواز سازگاری بسیاز کمی با کارت های ati دارد.من اینو خودم تو سایت toms hardware دیدم. که بنچمارک کارت های مختلف رو برای باز ی شبیه ساز پرواز با رزلوشن های مختلف گذاشته .اگه لینکشو پیدا کنم براتون می ذارم.در ضمن شبیه ساز پرواز بهترین کارایی رو با کارت های سری 8 انویدیا و به خصوص 8800ultra دارد.
moderntalk
12-12-2008, 14:44
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ganje nahofte
13-12-2008, 08:50
گرافیک که 100 درصد ضعیفه ولی خوب پاورتون چیه؟
مشخصات سیستم که خوبه
به نظر من ایراد شاید از همون گرافیکتون باشه که کم بیاره
این نرم افزاری که استفاده میکنید مشخصات Minimum System رو داره؟
با سلام
عرض کنم خدمتتون که اینجا تو سایت خودش یه چیزای گفته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر سیستم قوی نمی خواد،یا شاید من مطلبو بد گرفتم!
البته طبق گفته این دوستومن که فرمودن
لازم به ذکر است که اگر برای شبیه ساز پرواز می خواین به هیچ وجه از گرافیک برند ati تهیه نکنید زیرا شبیه ساز پرواز سازگاری بسیاز کمی با کارت های ati دارد.من اینو خودم تو سایت toms hardware دیدم. که بنچمارک کارت های مختلف رو برای باز ی شبیه ساز پرواز با رزلوشن های مختلف گذاشته .اگه لینکشو پیدا کنم براتون می ذارم.در ضمن شبیه ساز پرواز بهترین کارایی رو با کارت های سری 8 انویدیا و به خصوص 8800ultra دارد.
ظاهرا این نرم افزار هم همینطوری است و خودش گفته بهتره از کارتهای انویدیا استفاده بشه.
از جناب moderntalk کمال تشکر را دارم که با این مطلبشون کمک زیادی به بنده کردن.
خوب با این توجه به این حرفها بنده کارت NVIDIA Geforce 9800 GTX را انتخاب کردم که در بنچمارک Microsoft Flight Simulator X SP2 نسبتا خوبه.
ایا با توجه به پیشینه کارتهای سری 8800 مخصوصا کارت NVIDIA Geforce 8800 Ultra ، این کارت NVIDIA Geforce 9800 GTX انتخاب مناسبی است ؟
برای دیگر قطعات هم لطفا کمکم نمایید.
اگر بخوام سیستم مبتنی بر Core i7 جمع کنم چقدر باید هزینه کنم و ایا به طور کلی الان وقت مناسبی برای خرید این سری است؟
گرافیک که 100 درصد ضعیفه ولی خوب پاورتون چیه؟
َAcbel 700W
با تشکر فراوان
با سلام
ظاهرا این نرم افزار هم همینطوری است و خودش گفته بهتره از کارتهای انویدیا استفاده بشه.
خوب با این توجه به این حرفها بنده کارت nvidia geforce 9800 gtx را انتخاب کردم که در بنچمارک microsoft flight simulator x sp2 نسبتا خوبه.
ایا با توجه به پیشینه کارتهای سری 8800 مخصوصا کارت nvidia geforce 8800 ultra ، این کارت nvidia geforce 9800 gtx انتخاب مناسبی است ؟
اگر بخوام سیستم مبتنی بر core i7 جمع کنم چقدر باید هزینه کنم و ایا به طور کلی الان وقت مناسبی برای خرید این سری است؟
َacbel 700w
با تشکر فراوان
دوستان یه راهنمایی بفرمایید لطفا.....
Kianoosh
15-12-2008, 15:10
با سلام
خوب با این توجه به این حرفها بنده کارت NVIDIA Geforce 9800 GTX را انتخاب کردم که در بنچمارک Microsoft Flight Simulator X SP2 نسبتا خوبه.
ایا با توجه به پیشینه کارتهای سری 8800 مخصوصا کارت NVIDIA Geforce 8800 Ultra ، این کارت NVIDIA Geforce 9800 GTX انتخاب مناسبی است ؟
اگر بخوام سیستم مبتنی بر Core i7 جمع کنم چقدر باید هزینه کنم و ایا به طور کلی الان وقت مناسبی برای خرید این سری است؟
َAcbel 700W
با تشکر فراوان
سلام
در مورد کارت گرافیک اگه با ATI سازگاری نداره مدل های GTX260-9800GTX+-9800GX2 ,GTX 280 ....خیلی مناسبن شما چقدر می خواید خرج کنید!؟
برای یه سیستم ci7 با مدل 920 شما بین 1 تا 1.5 میلیون بودجه نیاز دارید!:20:
زیاد منتظر کاهش قیمت تو بازار ما نباشید!ضمن اینکه طرح مالیاتی هم دوباره اجرا میشه!(به زودی!):46:
پاور هم می تونی مدل های بالاتری از سیلورستون یا گرین بخری
:11:
Kianoosh
15-12-2008, 15:12
راستی یادم رفت 8800ultra با 9800GTX , 9800GTX+ تقریبا در یک سطح هست اینجا قیمت مهمه!
سلام
در مورد کارت گرافیک اگه با ATI سازگاری نداره مدل های GTX260-9800GTX+-9800GX2 ,GTX 280 ....خیلی مناسبن شما چقدر می خواید خرج کنید!؟
برای یه سیستم ci7 با مدل 920 شما بین 1 تا 1.5 میلیون بودجه نیاز دارید!:20:
زیاد منتظر کاهش قیمت تو بازار ما نباشید!ضمن اینکه طرح مالیاتی هم دوباره اجرا میشه!(به زودی!):46:
پاور هم می تونی مدل های بالاتری از سیلورستون یا گرین بخری
با سلام
خیلی ممنون.
می شه یک سیستم مبتنی بر ci7 و یکی هم از همین الانی ها پیشنهاد بدهید؟
راستی یادم رفت 8800ultra با 9800GTX , 9800GTX+ تقریبا در یک سطح هست اینجا قیمت مهمه!
قیمتاشون چنده؟ودر نهایت کدام را پیشنهاد می دهید؟
با تشکر
Kianoosh
15-12-2008, 16:42
با سلام
خیلی ممنون.
می شه یک سیستم مبتنی بر ci7 و یکی هم از همین الانی ها پیشنهاد بدهید؟
قیمتاشون چنده؟ودر نهایت کدام را پیشنهاد می دهید؟
با تشکر
سلام
Intel Core i7 920
Asus P6T Deluxe
Corsair 4G 2*2G DDR3 1333
HIS 4870x2
Sapphire 4850X2
Sapphire 4780
.
.
.
.......
و دیگه چی می خواد!؟مینیتور و هارد و ...لوازم جانبی دیگه که با توجه به بودجه نامحدود!مشکلی نیست!:5::31:
در مورد کارت گرافیک شما یه حداکثر بودجه هم بگید!!!!:46:
اینها با برند های مختلف و اور شده و نشده از حدود 350 هست به بالا!!!
نظر منو بخوای بیشتر خرج کن یه 9800GX2 یا GTX280 بخر!
بین اون چند مدل هم 9800GTX+ خوبه چون اهل اور هم نیستی درسته!؟:13:
البته از انویدیا!!!از ATI هم 4870X2 با قیمت بین 640 تا 710!
سلام
Intel Core i7 920
Asus P6T Deluxe
HIS 4870x2
Sapphire 4850X2
Sapphire 4780
.
.
.
.......
و دیگه چی می خواد!؟مینیتور و هارد و ...لوازم جانبی دیگه که با توجه به بودجه نامحدود!مشکلی نیست!:5::31:
در مورد کارت گرافیک شما یه حداکثر بودجه هم بگید!!!!:46:
اینها با برند های مختلف و اور شده و نشده از حدود 350 هست به بالا!!!
نظر منو بخوای بیشتر خرج کن یه 9800GX2 یا GTX280 بخر!
بین اون چند مدل هم 9800GTX+ خوبه چون اهل اور هم نیستی درسته!؟:13:
البته از انویدیا!!!از ATI هم 4870X2 با قیمت بین 640 تا 710!
با سلام
خیلی ممنونم
عرض کنم که چون برای محل کار است نمیشه رفت سمت اور و از طرفی هم برای بودجه فکر کنم برای کل سیستم نهایت 1.5 باشه و در صورت جواب گرفتن از این سیستم تعداد بیشتری قراره خرید کنیم برای همین حساسیت سر انتخاب قطعات زیاده.....
الان نمیدونم دست بزارم رو Core i7 یا نه از همین قدیمیا بگیرم؟
یه سوال دیگه چیپست 45 قویتر یا X38؟
با تشکر
Kianoosh
16-12-2008, 07:53
سلام
خواهش می کنم!
اگه انویادا قرار بخرید من نظرم GTX 280 هست!
خب طبیعیه که X38 بهتره ولی ارزش خرید نداره!شما تو اون رنج به X48 هم می تونید فکر کنید!ولی نظر منو بخوای همون Ci7 بهترین انتخابه بودجه شما هم که تقریبا!جوابگو هست!!!اگه بخواید یه c2q جمع کنید مادربردش بیشتر از 170-200 ارزش خرید نداره!!!اگه احتمال کاهش قیمت برخی قطعات باشه(والا خودمم مطمئن نیستم!)صبر کردن برای ci7 کاملا منطقی هست!در کل ci7 قابل قیاس با c2d ,c2q نیست!در ضمن خبر آمد خبری در راه است!(ci5)!
ببخشید فضولی می کنم!!شما تو چه شرکتی کار می کنید!؟و دقیقن کارتون چیه!؟چون این سیستم ci7 و اون کارتهای گرافیک برای سنگینترین محاسبات و پردازش ها بهینه شدن!!
1.5 برای کل سیستم؟!کیس +مانیتور و ...!؟بیشتر نمیشه!؟
سلام
خواهش می کنم!
اگه انویادا قرار بخرید من نظرم GTX 280 هست!
خب طبیعیه که X38 بهتره ولی ارزش خرید نداره!شما تو اون رنج به X48 هم می تونید فکر کنید!ولی نظر منو بخوای همون Ci7 بهترین انتخابه بودجه شما هم که تقریبا!جوابگو هست!!!اگه بخواید یه c2q جمع کنید مادربردش بیشتر از 170-200 ارزش خرید نداره!!!اگه احتمال کاهش قیمت برخی قطعات باشه(والا خودمم مطمئن نیستم!)صبر کردن برای ci7 کاملا منطقی هست!در کل ci7 قابل قیاس با c2d ,c2q نیست!در ضمن خبر آمد خبری در راه است!(ci5)!
ببخشید فضولی می کنم!!شما تو چه شرکتی کار می کنید!؟و دقیقن کارتون چیه!؟چون این سیستم ci7 و اون کارتهای گرافیک برای سنگینترین محاسبات و پردازش ها بهینه شدن!!
1.5 برای کل سیستم؟!کیس +مانیتور و ...!؟بیشتر نمیشه!؟
با سلام
اسم شرکت و ادرس سایتو براتون پ.خ کردم که تبلیغ نشه.
کار شرکت تولید کننده هواپیماهای فوق سبک است
همانطور که قبلا هم اشاره کردم برای کار شبیه سازی پرواز با نرم افزارهای Flight Simulator X و FlightGear استفاده می شه.
اما فکر نمی کنم که دیگه سیستم خیلی خفن بخواد،البته Multitasking زیادی داره چون همزمان 4 تا برنامه مختلف درگیر هستن.
کارت گرافیک و مجبورم nVidia بگیرم چون برای کار ما به نظر بهتره برای همین می خوام یه مادربرد مبتنی بر چیپستهای nVidia بگیرم،چطوره و چی پیشنهاد می دید؟
بله 1.5 برای کل سیستم البته به خاطر مشکلات جا و مکانی مجبور به استفاده از مونیتورهای 20 اینچ هستیم نه بالاتر.
البته ببخشید که اینقدر سوال می کنم
با تشکر
Kianoosh
16-12-2008, 12:41
اصلا نیازی نیست چیپ های انویدیا بگیری و زیاد هم تاثیر نداره مگه اینکه بخوای SLI بکنی!!!!
با این بودجه و قطعاتی که نیاز هست فعلا باید ci7 رو فراموش کنی!میشه یه سیستم قوی با 9550 بست!
خواهش می کنم!
اصلا نیازی نیست چیپ های انویدیا بگیری و زیاد هم تاثیر نداره مگه اینکه بخوای SLI بکنی!!!!
با این بودجه و قطعاتی که نیاز هست فعلا باید ci7 رو فراموش کنی!میشه یه سیستم قوی با 9550 بست!
خواهش می کنم!
با سلام
پس لطفا یه سیستم کامل پیسنهاد بفرمایید
البته فکر میکنم Intel Core 2 Quad Q9400 کافی باشه،چون همون Q6600 هم داره جواب می ده.
اگر بخوام Ci7 بگیرم جمعا چقدر میشه اگر می شه قیمت هر قطعه را ذکر بفرمایید .
Intel Core i7 920
Asus P6T Deluxe
+VGA 9800GTX
Power?
HDD 500GB
Monitor 20 inch
البته شاید بهتر باشه از الان بگم در اینده قراره به این سیستم 3 تا مانیتور وصل بشه که فکر میکنم خود اونم یه دردسر دیگس،کارت گرافیکی است که 3تا خروجی تصویر داشته باشه؟
با تشکر
Kianoosh
16-12-2008, 15:19
سلام
مادربرد:
می تونی با حدود 135 تومن یه مین خوب بخری که امکاناتش برات کافیه ولی اگه بیشتر می خوای خرج کنی و یا از SLI یا DDR3 و....استفاده کنی X38 -X48هم میشه انتخاب کرد ولی زیاد ارزش نداره!!!
Asus P5Q
Asus Striker II Formula:برای SLI
ASUS - Maximus Extreme:برای DDR3
مانیتور:
به نظر من این t200 مناسبتره!
SAMSUNG - 20" - T200
SAM SERVICE - سرعت پاسخگویی بسیار سریع 2 میلی ثانیه - Wide + DVI - Contrast 20000:1
LG - 20" - W2042S
Wide
LG - 20" - W2052S
سری انیکس - New
رم:
اگه DDR2 باشه نظر من 4 گیگ 800 هست که میشه کمی هم اورش کرد و کاملا جوابگو هست 2 گیگ 1066 رو پیشنهاد نمی کنم!
DDR3 هم گرون هست و نمی دونم چقدرتو کار شما تاثیر داشته باشه ولی 4 گیگش رو بخر و دیگه 1333 بسه 1600 می خوای چی کار!؟!
CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB)
Ballistix - PC2 8500
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB) - DHX
CORSAIR XMS2 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit
CORSAIR - Dual Channel 2GB -1066-(2x1GB) - Dominator
CORSAIR Dominator 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
XMS3 DDR3 1333 (PC3 10666)
کارت گرافیک:
نظر من اگه به بودجه می خوره GTX 260 بخر یا بیشتر دیگه GTX 280 !!!اگه نه همون 9800GTX+ چون اور هم نمی کنی مناسبه.
CLUB - NVIDIA GeForce 9800 GTX Plus - 512MB
GPU: NVIDIA G92 Memory: 512 MB, GDDR3, 256 BIT Format: PCI-E x16
GIGABYTE - GeForce GTX 260 - 896MB
NVIDIA GTX 260 - 896MB - 448bit
GV-N26-896H-B
XFX- GeForce GTX 280 - 1GB
پردازنده:
شما گفتی که 6600 جوابگو هست پس زیاد نیازی نیست خرج کنی و همون 9400 می تونه کافی باشه!
Intel Core 2 Quad Q9550 - 2.83GHz - 45 nm
12MB L2 Cache LGA 775 95W - FSB 1333MHz - Quad-Core
Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nm
6MB L2 Cache LGA 775 95W - FSB 1333MHz - Quad-Core
هارد:
500 گیگ سامسونگ سری f1 رو توصیه می کنم سیگیت و وسترن هم خوبن ولی حجم بالای مکستور جالب در نیومده سعی کن نخری!
پاور:
باید آخرین قطعه باش برای انتخاب ولی برای یه سیستم مطمئن نظر من GP 1030B هست از گرین!!البته مدلهای 780 880 هم هستند.باید تکلیف همه قطعات مشخص بشه!
دیگه باقی لوازم جانبی هم که موردی نداره و خودت انتخاب می کنی در مورد گرافیک فکر کنم برای اون مبدل و کانکتور هایی باشه که سه خروجی بده!
در مورد سیستم ci7 هم مادربرد و پردازنده و رمش حدود 1 میلیون درمیاد!!!کارت گرافیک و مانیتور رو بخوای همون هایی که نوشتی بخری از بودجه میزنه بالا و تازه هارد و ...هم مونده!!!
باید دید قیمت دقیقش چقدره و چقدر کاهش پیدا می کنه چون واقعا ارزششو داره و خیلی قوی تره!!!
کف کردم!!!ا!!به به چه برفی!!!
جناب arbabe.sayeha بابت وقتی که میزاری خیلی ممنونم.
فکر کنم بهتر پنجشنبه برم بازار ببینم چه خبره و قیمتها چطوری است.
بعدش فکر کنم بش برای Ci7 تصمیم گرفت.
به نظرت اگه همان سیستم قبلی را بگیرم البته با فرق اینکه سی پی یو و گرافیک را عوض کنم چطوره؟
یعنی...
MB:Asus Maximus Formula
CPU:Q9400
RAM:Crucial Ballistix 4GB
VGA:9800GTX+
HDD:500GB
حالا فکر کن همین است power چی پیشنهاد میدی؟
اصولا زمانی که دوتا مادربرد با 1چیپست مشابه وجود دارند اما یکی کلی مخلفات روشه که باعث افزایش قیمتش میشه از نظر کارای با اون یکی فرق داره؟
برای اتصال 3تا مانیتور اینو پیدا کردم ....
اما به خاطر قیمتش فکر میکنم جاش یه کارت گرافیک دیگه بزارم بهتر باشه.
بازم بخاطر پرچونگیم معذرت میخوام
با تشکر
Kianoosh
16-12-2008, 16:17
خواهش می کنم!
البته که فرق می کنه!ولی باید دید برای اون چیپ و امکانات چقدر داره هزینه میشه!یعنی ارزششو داره!؟و قیمت/کیفیتش باید بالا باشه!!!و اینکه جای ارتقا داشته باشه!
ماکسیموس هم خیلی خوبه!ولی شما حتما سیستم ci7 روش فکر کن که بعدا پشیمون نشی!
اون کانکتور رو چند قیمت داری؟!ممکنه ترمالتک مدلهای ارزونتری هم داشته باشه در این مورد سایر دوستان نظر بدن!
گرافیک دیگه!؟!؟!؟
برای اون سیستم هم حدودا 560 وات خروجی(حداقل!) می خوای که به نظر من 680B رو بخر!(خیلی ها اعتقاد دارن پاور انتخابی حداقل 10% باید قوی تر از حداکثر توان سیستم شما باشه چون یه پاور که با 90 درصد توان مفیدش کار می کنه در دراز مدت راندمانش کم میشه و افت خیلی محسوسی داره و مشکل ساز میشه !)
با این حال! شما یه سر هم اینجا بزن:
خواهش می کنم!
البته که فرق می کنه!ولی باید دید برای اون چیپ و امکانات چقدر داره هزینه میشه!یعنی ارزششو داره!؟و قیمت/کیفیتش باید بالا باشه!!!و اینکه جای ارتقا داشته باشه!
ماکسیموس هم خیلی خوبه!ولی شما حتما سیستم ci7 روش فکر کن که بعدا پشیمون نشی!
اون کانکتور رو چند قیمت داری؟!ممکنه ترمالتک مدلهای ارزونتری هم داشته باشه در این مورد سایر دوستان نظر بدن!
گرافیک دیگه!؟!؟!؟
برای اون سیستم هم حدودا 560 وات خروجی(حداقل!) می خوای که به نظر من 680B رو بخر!(خیلی ها اعتقاد دارن پاور انتخابی حداقل 10% باید قوی تر از حداکثر توان سیستم شما باشه چون یه پاور که با 90 درصد توان مفیدش کار می کنه در دراز مدت راندمانش کم میشه و افت خیلی محسوسی داره و مشکل ساز میشه !)
با این حال! شما یه سر هم اینجا بزن:
باز هم متشکرم
قیمتشو به دلار تو لینک دومی که گذاشتم دارم،شاید هم پایینتر از این حرفا باشه.
اره یادم افتاد....
تو نمایشگاه امسال الکامپ،غرفه گرین یه سیستم گذاشته بود که 3 تا مانیتور بهش وصل بود،من اول فکر کردم به کمک 3تا کارت گرافیکی که استفاده کرده تونسته این کارو کنه اما خوب که دقت کردم دیدم از یه کارت خروجی گرفته و داده به یه spilator و از اون 3تا خروجی داده به مانیتورا،با فردی که اونجا بود صحبت کردم گفت مارک Matrox و قیمتش و تقریبا 50000 تومان اعلام کرد اما مطمئن نبود.
ولی شما حتما سیستم ci7 روش فکر کن که بعدا پشیمون نشی
یه جورای فکر میکنم فعلا مثل سیستم قبلیه بخرم،تو سیستمهای بدی برم سراغ ci7!
با تشکر
ganje nahofte
18-12-2008, 00:15
MB asus p6t/deluxe 375
Cpu intel core i7 920 375
ram gskill 6x1g/1333 NQ 180
Kianoosh
18-12-2008, 10:15
محمود جان باقی قطعات رو هم بزاری روش!گرافیک انویدیا 350 تومنی و مانیتور و .....شاید با بودجه نسازه ولی با این حال منم موافقم که ci7 جمع بشه!
Daryoush Killer
18-12-2008, 11:29
این 6 تا رم برای مادربرد مشکل ساز نمیشه ؟!!
Kianoosh
18-12-2008, 15:36
فکر نمی کنم!ولی 4 گیگ دوال بهتره!و کافی هست فعلا!
ganje nahofte
18-12-2008, 16:10
فکر نمی کنم!ولی 4 گیگ دوال بهتره!و کافی هست فعلا!
نچ
با سه تا رم يا 6 تا سه كاناله ميشه كه سرعتش 10 درصد افزايش پيدا ميكنه.
درضمن اين قطعاتي كه گفتم بصورت باندل ميفروشيم
يعني تك نميشه. هر سه باهم. مين و سي پي يو و رم. قيمت هم كه ملاحظه نموديد.
تو ايران هم فعلا ما آورديم
Kianoosh
18-12-2008, 17:16
خب 6 گیگ می خواد چی کار!!!!؟؟؟
10% هم خیلی موثر هستش!
باقیش هم ای شیطون!
MB asus p6t/deluxe 375
Cpu intel core i7 920 375
با سلام
بابت قیمتها خیلی ممنونم
اینا تو خانواده Ci7 حداقلاس دیگه؟
محمود جان باقی قطعات رو هم بزاری روش!گرافیک انویدیا 350 تومنی و مانیتور و .....شاید با بودجه نسازه ولی با این حال منم موافقم که ci7 جمع بشه!
دوست گرامی کدام کارت را میفرمایید 350 تومنی؟
و میشه بفرمایید کدام بند را برای 9800GTX+ پیشنهاد مینمایید؟
نچ
با سه تا رم يا 6 تا سه كاناله ميشه كه سرعتش 10 درصد افزايش پيدا ميكنه.
درضمن اين قطعاتي كه گفتم بصورت باندل ميفروشيم
يعني تك نميشه. هر سه باهم. مين و سي پي يو و رم. قيمت هم كه ملاحظه نموديد.
تو ايران هم فعلا ما آورديم
شما فروشنده هستی؟میشه ادرستو برام پ.خ کنی؟
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.