PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حل يك مشكل!!

منظومه
04-12-2008, 19:59
به نام خدا
با سلام به همه دوستان گرامي

اولا من از همه شما معذرت خواهي ميكنم اگر احيانا مطلبي رو كه ميخوام بنويسم مربوط به اين تالار نباشه و باز معذرت ميخوام اگر عنواني كه به اين تاپيك دادم عنوان مناسبي نباشه ، مديران گرامي ميتونند با توجه به تخصصي كه دارند موضوع بحث من رو ويرايش و يا منتقل كنند.

واقعش اينه كه من يه مدتي هست كه با يه مشكلي مواجه شدم كه وقتي به يكي از دوستان تقريبا اهل فن گفتم ايشون ميگفت مشكل شما سخت افزاريه ، گرچه من نميتونم حرف ايشون رو قبول كنم به دليلي كه خواهم گفت و هم ايشون بود كه گفتند مشكل شما از كارت گرافيك هست و براي همين من اين تالار رو براي ايجاد تاپيك انتخاب كردم

و اما مشكل:
وقتي كامپيوترم رو روشن ميكنم ، ويندوز شروع ميكنه به فعاليت براي بالا اومدن ، وقتي ويندوز إكس پي خودش رو نشون داد نوبت ميرسه به اون مرحله ايي كه صفحه مانيتور مي بايست آبي بشه ، همونجايي مي نويسه:
ويندوز ايز استارتينگ آپ ، يعني قبل از اونجايي كه پسورد ادمين و يا كاربر رو وارد ميكني و وارد صفحه دسكتاپ ميشه ....
خلاصه بعد از اينكه ويندوز إكس پي خودش رو نشون ميده و قبل از ورودش به اون صفحه آبي رنگي كه بالا توضيحش رو دادم ، ناگهان مانيتور اين پيغام رو ميده كه:
inpot signal out of range
بازگشت سيگنال دور از دسترس ... اگر درست ترجمه كرده باشم!
اصلا مفهوم اين نوشته رو نمي فهمم!! يعني چي؟

اگر مشكل سخت افزاري هست ، پس چرا اون يكي ويندوز من ( ويندوز ام آر تي ) ، كاملا بالا مياد و مشكلي ايجاد نمي كنه ، ولي نوبت اين ويندوز كه ميرسه اين پيغام رو ميده؟!

جالبه كه گاهي وقتها من اتصالات مانيتور رو باز و بسته ميكنم ، مي بينم جواب ميده و اون صفحه آبي رنگ بالا مياد و خلاصه به دستكتاپ منتقل ميشم و گاهي وقتها هم باز بسته كردن اتصالات مشكلي رو حل نمي كنه !
و گاهي هم وقتي اين مشكل پيش مياد ، دو روزي كمتر و يا بيشتر به كامپيوتر سر نمي زنم ، مي بينم روز سوم بالا اومد ، دوباره روز چهارم بالا نمياد ، خلاصه عشقي كار ميكنه.
امروز كيس رو تكون دادم ،‌ ميخواستم اتصالاتي رو كه به مانيتور مربوطه باز بسته كنم شايد جواب بده ،‌ وقتي كيس رو به جلو كشيدم تا اتصالاتش رو قطع و وصل كنم ، اتفاقي دستم رو شاسي رفت و كامپيوتر روشن شد ، ديدم صفحه بالا اومد!

ممنون ميشم يكي به من كمك كنه ، و بگه دستگاه من چرا اين بازي رو در مياره؟؟

منظومه
18-12-2008, 20:06
باز هم سلام

يعني مشكل من اينقدر سخته كه كسي نتونسته تا حالا جوابم رو بده يا كسي چشمش به اين تاپيك نخورده!!
آخه بعيده اون هم فارومي با آمار هشتصد نهصدتا آنلاين !!
در هر حال من منتظرم ؟

shahramcat
18-12-2008, 21:04
اشکال از کابل مانیتور یا ورودی کارت گرافیک هست / احتمالا یکی از پینهای کارت شما یا کابل شکسته شده ... چک کنید .

منظومه
05-04-2009, 16:40
سلام

نه مشکل از اونجا نبود ویندوز عوض کردم درست شد!
با اینکه خود من هم باورم این بود که مشکل ، سخت افزاری باشه اما کمال تعجب با عوض کردن ویندوز جواب داد!!
حالا اگه دوباره بعدا گیرم نذاره نمی دونم!