ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت بازی آتاری

سونامی
04-12-2008, 16:08
خوب من می خوام شروع به ساخت یک پروژه کنم
این پروژه یک بازی است(بازی هواپیمادر /آتاری که سوخت گیری کنه/تیر بزنه) برای انجام این کار نیاز به یاری شما
دوستان دارم برای این کار ابتدا بعد از اینکه هواپیما را ترسیم کردیم باید اسمشو بزاریم a بعدش کد زیر را برای حرکت دادن به راست بنویسیم برای بالا وپایین وچپ هم همین طور فقط برای بالا وپایین جایx
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میزاریم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سونامی
05-12-2008, 18:14
انگار کسی نیست کمکت کنه خوب برای سوخت گیری باید کاری کنیم که زمانیکه کاربر یک دگمه رو فشار داد تبدیل بشه به یک انیمیشن واین انیمیشن سوخت گیری رو نشان بده وبعد ازز چند ثانیه دوباره کنترل هواپیما را بدست بگیرد(کاربر)دوستان بیایید پروژه زیبایی میشه

سونامی
10-12-2008, 21:16
انگار باید بیخیال بشم کسی نیست همین خیلی بده زیرا هماهنگی بین بچه های فلش نیست نه تاپیک من تا پیک خیلی ها............

blackfox
12-12-2008, 20:20
سونامی عزیز (!) شما دقیقا می خوای چی کار کنی ؟
در ضمن اون اولت رو هم به صورت a._x += 5 بنویسی بهتر نیست ؟ این یعنی a._x برابر a._x به اضافه ی 5 شود . اگه بخوای کدایه بیشتری بنویسی این کد چون یک بار کمتر به مقدار a._x مراجعه می کنه در اصطلاح مدیریت حافظه داره . یعنی اگه متغر های فلشت زیاد باشه این طوری روون تر اجرا میشه و بار پردازشی کمتری به دوش سیستم می ذاره و با توجه به این که دسترسی فلش پلیر به پردازش محدوده این مسئله خیلی مهم میشه .

سونامی
13-12-2008, 20:24
دوست عزیز در تاپیک اولم که گفتم یک بازی ........