مشاهده نسخه کامل
: یک سوال کوچک در مورد آرایه ها
سلام
اگر یه آرایه ای از نوع char داشته باشیم چطور میشه تمام عناصر این آرایه رو به int تبدیل کردید؟(تمام اعضای آرایه عدد صحیح هستند)
دریک برنامه که داشتم مینوشتم به این مشکل برخوردم
سلام
مي توني همه ي عضو هاي آرايه رو تك به تك منهاي كاركتر 0 كني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:10::5:
Shahab_H
04-12-2008, 18:04
آرایه که نمیتونه char باشه! string باید باشه!
کافیه از هر برای هر خونه ی رشته این رو بنویسید
که s رشته ی اولیه ی ماست که توش کراکتر اعدادمونه
آرایه که نمیتونه char باشه! string باید باشه!
کافیه از هر برای هر خونه ی رشته این رو بنویسید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه s رشته ی اولیه ی ماست که توش کراکتر اعدادمونه
دقت کنید که توی C اصلا string نداریم بلکه برای کار با رشته باید آرایه ای از جنس Char تعریف کرد...
Shahab_H
04-12-2008, 21:54
اگر کتاب های c رو مطالعه کرده باشین آرایه معمولا برای اعداد صحیح به کار میره و برای کاراکتر رشته استفاده میشه
Mehran NZ
04-12-2008, 22:56
شهاب جان تا جایی که من می دونم حق با جناب H_E_A هست ما توی c# یک نوع جداگانه به نام string داریم نه c,c++ ولی می تونیم سرفایل string رو به برنامه اضافه کنیم و از امکاناتش استفاده کنیم البته در اینجا بازم می شه string رو بصورت ارایه char استفاده کرد ولی تا جایی که من دیدم c# اینجوری نبود(یه چیز دیگه برنامت باید منهای 48 یا همون '0' بشه نه 30 )
به هر حال این برنامش
ما در ++turbo c نمي توانيم متغيير [Char x[i با = مقدار دهي كنيم ؟؟؟
Shahab_H
05-12-2008, 11:42
:31:بله درسته 48 درسته!من چون تو اسمبلی 30 هگزادسیمال کم می کنیم که همون 48 دسیمال میشه منم عادتم شده میگم 30
در مورد string هم من نگفتم هست یا نیست!گفتم در c معمولا از آرایه اعداد صحیحه و برای آرایه ای از کاراکترها میگن char برای این که جملات کوتاه تر شه و دیگه نگن آرایه ای از اعداد صحیح و یا آرایه ای از کاراکتر ها!به اختصار میگن آرایه و رشته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.