مشاهده نسخه کامل
: نشنيده بگير اما: خريدن ياهو توسط ماكروسافت!
بيلي عزيزمون پيشنهاد خريد ياهو رو داده با قيمت پايه 80 ميليارد دلار و البته ياهو 120 ميليارد دلار قيمت پايه رو خواستار شده!!!!!
Strasboorg
12-01-2006, 20:57
مممممعععععععععععععععععععع ععع :ohno: :ohno:
همچين يه كم محال ميزنه
مافيا جون منبع خبر رو ميتونيد اعلام كنيد ؟
قيمت رو بريد تو كارش اما خب هيچ كدوم هنوز تكذيب نكردن پس فعلا خبر درست محسوب مي كنيم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$80_Bil lion
hoseinquest
12-01-2006, 21:49
من خودمو فاميلامو و تمام بروبکس رو بفروشم اينقدر نميشه!!!
پس بايد گفت: اين هم آخرين تحول در صف آرايي مايكروسافت در برابر گوگل... :blink: .
;)
Hossein_Bahal
12-01-2006, 22:06
Yahoo جون هر کی دوست داری خودت رو به پول و مایکروسافت بی عرضه نفروش .
hoseinquest
12-01-2006, 22:12
آقا تحريکش نکن بذار بفروشه. چرا دو بهم زني مي کني؟؟؟!!
arianmnbv
14-01-2006, 10:53
من با قيمت 200 ميليون دلار مي خرم تا ديگه حرف و حديثي نباشه
چي مي گي بيلي جون؟؟
اين كار مي تونه باعث جلو زدن مايكروسافت از گوگل بشه.به نظر من هم ممكن هست.ولي اين ميليارد اون احتمالا ميليون هست چون اين عدد رو بيل گيتس نداره!
اگه من بودم ميفروختم و ديگه اون دور و ورا پيدام نميشد كه بيلي نكنه يك وقت پشيمون بشه و حتي ديگه فكر اينم نميكردم كه يه موقع سايت ياهو ماله من بوده 80 ميليارد دلار خيليبه بابا !!!!
اين بيلي مگه چقدر پول داره ؟ ؟؟؟ ؟ ؟ ؟؟
شما 10 ثانيه اگه طول بدي براي خوندن اين تاپيك به ايشون 3000 دلار درآمد اضافه شده
اگر به بيل بگويند که ديگر کار نکن و هر روز 8 ساعت اسکناسهاي 1000 دلاري از زمين بردار به ضررش تمام خواهد شد!!( با فرض 4 ثانيه براي برداشتن هر اسکناس)
با نرخ رشد فعلي تقريبا 10 سال ديگر بيل تريليونر خواهد شد و هنگام مرگ حدودا 431 تريليون دلار خواهد داشت!!(يک تريليون دلار معادل 800،000،000،000،000 تومان ميشود.)
Strasboorg
14-01-2006, 20:21
شما 10 ثانيه اگه طول بدي براي خوندن اين تاپيك به ايشون 3000 دلار درآمد اضافه شده
اگر به بيل بگويند که ديگر کار نکن و هر روز 8 ساعت اسکناسهاي 1000 دلاري از زمين بردار به ضررش تمام خواهد شد!!( با فرض 4 ثانيه براي برداشتن هر اسکناس)
با نرخ رشد فعلي تقريبا 10 سال ديگر بيل تريليونر خواهد شد و هنگام مرگ حدودا 431 تريليون دلار خواهد داشت!!(يک تريليون دلار معادل 800،000،000،000،000 تومان ميشود.)
سلام
البته اين محاسبه ها همونطور كه ميدوني مهران جان براي 7,8 سال پيشه
ديگه الان بعد از اومدن غول هاي مثل همون ياهو وگوگل ميدونيد كه ديگه اين خبرا نيست
و تقريبا هر سال از ثروت شخصي بيلي كم ميشه كه حتما ميدونيد
كما اينكه در سال 2004 بعد از چند سال صدر نشيني در جدول بيليونر ها دوم شد (بعد از كامپراد سويدي صاحب IKEA كه شما حتما خوب ميشناسيش :happy: )
صاحب يه سري فروشگاه هاي زنجيره اي در كل دنيا كه لوازم خونه داره ;)
جالب بود استراسبورگ جان :biggrin:
مرسي
راستي تاييد يا تكذيب نشد؟
اين كار مي تونه باعث جلو زدن مايكروسافت از گوگل بشه.به نظر من هم ممكن هست.ولي اين ميليارد اون احتمالا ميليون هست چون اين عدد رو بيل گيتس نداره!
از كي تا حالا گوگل از مايكروسافت جلو زده ما خبر نداريم ؟ :laughing:
سلام
ميگم بياييد ما هم تو اين مزايده بزرگ شركت كنيم !
خدا رو چه ديدي يه دفعه ديدي ....
سلام
ميگم بياييد ما هم تو اين مزايده بزرگ شركت كنيم !
خدا رو چه ديدي يه دفعه ديدي ....
سلام ...
من جمله ساقی جان رو تکمیل میکنم ... یه دفعه دیدی P30world یاهو رو خرید :biggrin:
:)
ممنون
Hossein_Bahal
15-01-2006, 01:37
پس قيمت پايه رو من شروع ميكنم .
1000 تومن . كسي نبود ؟
1 ... 2 ... 3...
منم 1000 تومن پوله پست میدم که سندش را بدستم برسونن
Mani_Borna
15-01-2006, 03:42
اميدوارم ياهو بهيچ قيمتي حاضر بفروش نشه همين الان ياهو خيلي سرتر از گوگله ديگه مايكروسافت هم بزارين روي ياهو ميشه سه تا گوگل.من كه يكي از طرفدارهاي پر و پاقرص ياهو هستم و ميدونم كه اگر مايكروسافت موفق به خريد بشه گند ميزنه به همه چيز و ياهو موفقيت سابق رو نخواهد داشت
كي مي گه ياهو از گوگل بهتره؟
=-=-=-=-=-=
هنوز تاييد يا تكذيب نشد؟
Mohammad_Ahrari
16-01-2006, 11:32
آقا من یه جورایی از بیلی خوشم اومده که حال رقیباشو میگیره البته کارش درست
یاهو هم شورشو در آورده
البته گوگل عزیز هم که دیگه آخرشه
Mehdi_Best
16-01-2006, 12:26
كي مي گه ياهو از گوگل بهتره؟
=-=-=-=-=-=
هنوز تاييد يا تكذيب نشد؟
هومن جان سلام
به نظر من گوگل از نظر سرچ بهتر از ياهو هست اما از خيلي از جهات از جمله مسنجر خيلي مونده تا به ياهو برسه.
Hot_birds
16-01-2006, 16:22
من هم با حرف مهدي موافقم
گوگل توي سرچ خيلي سر تر از ياهو هست
به نظر من كه نمي شه دقيقا گفت كه كي بهتره
خوب كار اصلي گوگل سرچ هست . هدف مسنجر اون هم فقط كم حجم بودن هست نه امكانات وگرنه بهتر از ياهو مي شد
Hossein_Bahal
16-01-2006, 21:32
به نظر من كه ياهو تو سرويس جديد E-mail كه به صورت ازمايشي در اختيار عدهاي از كاربرانش گذاشته يه انقلاب به پا كرده .
من هم از گوگل فقط بعنوان یه موتور جستجو استفاده میکنم
نه بعنوان یه ایکیل ثابت یا یه مسنجر
ولی در استفاده ای که من ازش دارم خیلی خوب جواب میده
Babak_King
17-01-2006, 16:34
سهشنبه 27 دي 1384 خبرگزاري فارس
عليرغم اين كه شركت مايكروسافت شايعات مربوط به تمايل اين شركت به خريد شركت ياهو را رد كرده است، مذاكرت بين دو شركت، لااقل در سطح تحقيقاتي هنوز ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اينترنتي اينفوويك، هري شام، از مديران آسيايي شركت مايكروسافت در پكن، به خبرنگاران گفت كه اخيراً با رييس دفتر تحقيقات شركت ياهو در مورد افزايش قابليتهاي جستجو و رقابت با گوگل وارد مذاكره شده است.
در ابتداي سال جاري شايعاتي مبني بر تلاش مايكروسافت براي خريد شركت ياهو بر سر زبانها افتاد.
روزنامه لس آنجلس تايمز به نقل از منابع ناشناس گزارش كرد كه مايكروسافت حاضر است 80 ميليارد دلار براي خريد ياهو بپردازد ولي اين مبلغ از سوي ياهو رد شده است.
يك هفته بعد مدير ارشد اجرايي مايكروسافت، استيو بالمر، خبر تلاش مايكروسافت براي خريد ياهو را كلاً تكذيب كرد ولي احتمال مذاكره دو شركت براي همكاري نزديكتر را رد نكرد.
طي ماه اكتبر سال قبل، پايگاه ام اس ان و ياهو اعلام كردند در نظر دارند با طرح مشتركي، امكانات پيام رسان فوري خود را ارتقا دهند.
اين ايميل جدي ياهو حداقل واسه ايران خوب نيست . چون فلش هست و اود اون زياد تول مي كشه
arianmnbv
22-01-2006, 19:00
اين ايميل جدي ياهو حداقل واسه ايران خوب نيست . چون فلش هست و اود اون زياد تول مي كشه
ببخشيد ها ولي خودتون متوجه شديد چي فرموديد؟! :evil:
بله . البته اگه بدوني اين ايميل جديد ياهو چي هست . تا بفهمي چي مي گم
roya_256
30-01-2006, 10:18
مافيا سلام
بهتره زياد سرسختي نكنند 100ميليارد بفروشند خيرش رو ببرند !!!! 20ميليارد مايكروسافت بيشتر بخره و 20 ميلياردهم ياهو بياد پايين به جاي كه بر نمي خوره . البته يك پيشنهاده دوست دارند.قبول نكنند و همينطور به جنگ تبليغاتي خودشون ادامه دهند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.