PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد Copy, Paste

Petros
03-12-2008, 14:27
سلام بر جماعت P30
2 تا سوال مبتدیانه دارم!

1. یه قسمت از عکس رو با Rectangle Marquee انتخاب کردم و کل یه تصویر دیگه رو هم کپی کردم. میخوام این قسمتی که کپی کردم رو تو انتخابم Paste کنم به طوری که فیت کادر انتخابیم باشه. دیگه Transformش نکنم. چه طور میشه؟

2. آیا میشه قسمتی از تصویر رو Transparent ذخیره کرد و اون رو بتونیم روی هر رنگی بذاریم؟
مثلا من یه تصویر رو مشتی بریدم و میخوام این تصویر رو صفحه ی وب قرمز رنگ، مشکی رنگ یا آبی بزارم بدون اینکه چهار گوش بودن تصویر معلموم شه؟

ممنون :11:

Saeed kmss-D
03-12-2008, 16:38
سلام دوست عزيز...

1- بعد از اينكه كل تصوير ديگه رو كپي كردي، به سند اصلي كه ناحيه اي از اون رو انتخاب كردي برو، سپس كليد هاي Shift+Ctrl+V رو همزمان فشار بده تا عكس مورد نظر توي ناحيه مورد نظر پيست بشه.
البته شما در اين قسمت بايد با استفاده از Ctrl+T اونو كوچيك و يا بزرگ كني، چون خود به خود هم اندازه با اون ناحيه نميشه.و لي در صورت جا به جايي و و يا بزرگتر كردن، عكس از اون ناحيه بزرگ تر نميشه و در واقع اون پجره ثابت ميمونه.

2- چرا نميشه، كافيه شما عكس مورد نظر رو توي فتوشاپ آماده كني، يني قسمت هايي كه ميخواي Transparent باشه، مشخص كني و در آخر با فرمت PNG ذخيره كني تا خاصيت ترنسپرنت بودن بعد از سيو هم حفظ بشه.

موفق باشي♥♥♥