PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : :: ايرانسل مزاحمان موبايلي را شناسايي مي کند ::

Saman-tci
03-12-2008, 14:06
موبنا- اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل ) مزاحمان موبايلي را که با افزايش کاربران سيم کارت هاي اعتباري در کشور بشدت رواج يافته ، از طريق کد پستي 10 رقمي شناسايي مي کند. به گزارش خبرنگار موبنا، اين اپراتور قصد دارد تا با ارسال يک پيام کوتاه از مشترکان خود کد پستي 10 رقمي منطبق با سند مالکيت را دريافت کند تا در صورت عدم تطبيق کد و سند ، ارتباط مشترکان براي هميشه قطع شود.
به اين ترتيب تمامي کاربران سيم کارت هاي اعتباري بايد مالکيت خود را به ثبت رسانده و کدپستي در پرونده شان درج شده و يا کدپستي صاحب اصلي سيم کارت را در اختيار داشته باشند.
تاکنون هيچ يک از اپراتورهاي کشور از اين طريق نسبت به دريافت اطلاعات مالک سيم کارت ها اقدام نکرده اند.
در اين سيستم چنانچه مشترکي کدپستي نادرست ارائه دهد ارتباط وي براي هميشه قطع خواهد شد.
ايرانسل قصد دارد با اين روش به معضل مزاحمت هاي تلفني که با ورود اين سيم کارت ها به کشور افزايش يافته، خاتمه دهد و پرونده سيم کارت هاي بدون سند مالکيت را براي هميشه مختومه اعلام کند.
موضوع مزاحمت هاي تلفني با سيم کارت هاي بي نام و نشان اين اپراتور هم اکنون به معضلي براي جامعه تبديل شده و اميد است که با اين اقدام ايرانسل، مشکل مزاحمت هاي فعلي از طريق سيم کارت هاي ارزان قيمت اين اپراتور از جامعه رخت بربندد.
اپراتور دوم تلفن همراه بيش از 12 ميليون مشترک دارد که بيش از 95 درصد اين مشترکان را دارندگان سيم کارت هاي اعتباري تشکيل مي دهند.

نقل از سایت : موبنا

gog2000
06-12-2008, 10:30
ايول

اي نامردا پس اين جريان كد پستي رو بفرست تا فرم mms برات بياد همين بوده:13:

ناقلا ها عجب حقه اي زدن
ديگه به خود ايرانسل هم نميشه اعتماد كرد
بعد از اين هر كدي بخاد براش نميفرستم تا ادم بشه:31:

lindows
06-12-2008, 11:45
اگه اين كار را بدون دردسر و دنگ و فنگ انجام بدند كه خيلي خوبه
اين مزاحم ها بعضي هاشون خيلي پيله هستند وقتي هم به دفتر ارتباطي ميري ميگه شماره ثبت نشده هيچ كاري نميشه كرد

Hadi King
06-12-2008, 14:49
بايـــد زودتر از اينا اقدام ميكردن حالا هم مزاحم ايرانسلي كم نيســــت ولي اگه اين اقدام رو انجام بدن خيلي خوب ميشـــه از دست اين مزاحم هاي ايرانسل نميدونم چكار كنم ميرم دفتر ارتباطي ميگن :13:

شماره ثبت نشده هيچ كاري نميشه كرد
موفق باشيد!:40:

gog2000
06-12-2008, 16:13
بايـــد زودتر از اينا اقدام ميكردن حالا هم مزاحم ايرانسلي كم نيســــت ولي اگه اين اقدام رو انجام بدن خيلي خوب ميشـــه از دست اين مزاحم هاي ايرانسل نميدونم چكار كنم ميرم دفتر ارتباطي ميگن :13:

موفق باشيد!:40:

الان كه ديگه بدون ثبت نام حتي نميشه سيم كارتو شارژ كرد بايد حتما ثبت نام بشه

Hadi King
06-12-2008, 18:39
الان كه ديگه بدون ثبت نام حتي نميشه سيم كارتو شارژ كرد بايد حتما ثبت نام بشه
واقعا اينجوري شــــده برا خط ايرانسل هاي جديد اينجوري شـــده :20:
برا خط هاي قديمي هم همينجوريــه چون خيلي مزاحم پيــدا ميشـــه :41:

Benygh
06-12-2008, 19:41
امروز هم یکی اس ام اس زده بود به یکی از گوشی های خونه نوشته بود شما فلان قدر بردید .. بعد زنگ زدم به یارو خواستم دهنم رو باز کنم قطع کرد و خاموش کرد !

mohsen.iran
10-12-2008, 10:25
سلام من کد پستی دیگه ای برای ایرانسل فرستادم حالا چی میشه؟
:13::2::11::10::11:

Hadi King
10-12-2008, 13:13
سلام من کد پستی دیگه ای برای ایرانسل فرستادم حالا چی میشه؟
:13::2::11::10::11:
محسن جون يه بار ديـــگه كد پستي درســـت رو به همون شماره ارسال كنـــــ :5:

myfortune
22-12-2008, 08:22
مرسي از اطلاعاتي كه داديد

c0dest0rm
01-01-2009, 02:47
یکی داره برامون مزاحمت ایجاد میکنه و من بسیار از این موضوع ناراحت و عصبانی هستم.
سیم کارتم اعتباری (از این ها که باید شارژ بشه،درست گفتم اعتباری؟) هست.
باید زنگ ۱۴۰ پیگیری کنم؟