مشاهده نسخه کامل
: چه طوري مي شه يه programmer شد؟
G U L D A N
03-12-2008, 12:53
چه طوري مي شه يه programmer شد؟
اين مشكلي يه كه من دارم
الان من دانشجوي سال دوم IT هستم و تو برنامه نويسي مشكل دارم
مشكل من اينه كه نمي تونم الگوريتم برنامه رو در بيارم؟
حالا چي كار كنم
من c++ كار مي كنم
Shahab_H
04-12-2008, 00:40
والا خب تنها راه برنامه نویس شدن حرفه ای اینه!
1-خوندن 1 کتاب خوب(ترجیحا من کلاس رفتن رو پیشنهاد می کنم) تا جایی که رو دستورها مسلط شد
2-نوشتن برنامه های زیاد!اول آسون و بعد سخت تر
در مورد الگوریتمم والا من هر کی رو دیدم کسی الگوریتم پیاده نمی کنه!فقط قبل برنامه رو روشش 1 تفکر کلی میشه و برنامه رو می نویسن و هر جا مشکل داشت تو برنامه درستش می کنن من خودم هیچ وقت الگوریتم نمی نویسم استادمونم که برنامه های سخت می نویسن فقط قبلش 1 فکر کلی رو برنامه می کنن و این که باید چی کار کنن ولی هیچ وقت مثل الگوریتم تو کتابا مرحله مرحله نمی نویسن
Arash_XL7710i_207
09-12-2008, 08:44
من خودم به دلایل زیاد مجبور شدم زبانهای برنامه نویسی زیادی رو کار کنم الانم دارم C#.NET رو مطالعه میکنم زبانهایی که کار کردم:
Pascal - Visual Basic - Delphi - C,C++ -x
من نظر دوستمون رو هم محترم میدونم کلاس خیلی خیلی تاثیر گذار هست.
نظر دوم هم که من دارم مربوط میشه به یه کتاب خوب و جامع. که دو کتاب خوب پیشنهاد میکنم 1- دایتل اند دایتل 2-برنامه سازی پیشرفته (دانشگاه پیام نور) نویسنده و مولف: دکتر احمد فراهی
که من روی کتاب دوم خیلی خیلی تاکید میکنم به این خاطر که ترجمه کتاب اولی هستش و خیلی هم روانتر گفته شده.
Red Pheonix
09-12-2008, 12:43
ببین دوست عزیز منم مثل بقیه زبان برنامه نویسی کار کرم مثل vb و c و c++ وvb.netو ... ببین خود برنامه نویسی را یاد گرفتن کارش 15 روزه(البته به یه شرط و اونم تا یه مبحثیش رو بفهمی) همه اینا یک کنار نکته ی اصلی همه ی برنامه نویسا به نظرمن قدرت تجزیه تحلیلشون به اضافه علاقست مهمترین اصل اینه که شما بیایید و راه هایی که می تونید یه مسئله رو حل کنید بررسی کنید و برای این که قدرت تجزیه تحلیلتون بالا بره باید خیلی تمرین کنید و وقتی می ایید یه برنامه نوشته شده رو می نویسید سعی کنید مسئله رو بررسی کنید و خط به خطش رو برای خودتون توضیح بدهید.البته این نظر منه و نظر دوستان محترم
موفق باشی
sin2x=2sinxcosx
14-12-2008, 00:06
شايد بگين من هيچ وقت قبل از نوشتن برنامه ، رو کاغذ الگوريتم ننوشتم ولي به طور خودکار اين کار تو مغزتون انجام ميشه . امکان نداره بدون الگوريتم برنامه نوشت . همين که فکر ميکنين برنامه چي مي خواد ما چي ميديم چطوري بايد حل کنه ، خوب اين خودش پياده سازي الگوريتمه . مگه الگوريتم چيزي غير از اينه .
ضمنا اين همه کلاس رفتن و کتاب خوندن نمي تونه کمک زيادي بهتون بکنه . نمي گم بي تاثيره . چون اکثر ماها بر فرض کل قواعد ايجاد حلقه رو مي دونيم . ولي شايد اگه يه برنامه بدن بگن با استفاده از حلقه بنويسين نتونيم . چون نمي دونيم از کجا بايد شروع کنيم . تو هيچ يک از کتاب ها و کلاس ها روش حل مسئله رو ياد نمي دن . خيلي لطف کنن 100 تا مثال براتون حل مي کنن . اين هم کمک زيادي نمي کنه .
فقط تمرين تمرين تمرين . والسلام .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.