PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم مدیریت محتوای دات نت نیوک (ِdnn) ( پرتال تحت ویندوز )

Ultimator
03-12-2008, 02:46
سلام

فکر میکنم یه همچین تاپیکی اینجا نیاز باشه من که تازه شروع به استفاده ازش کردم ممکنه کسای دیگه ای هم باشن ..

...Lets To share

البته یه توضیحی هم بدم . همونطور که میدونید این پرتال تحت سرور های ویندوز اجرا میشه و روی سرور های لینوکس اجرا نمیشه . زبون برنامه نویسیش هم Asp.Net ـه و وقتی که بخوایم رو ویندوز کار کنیم انتخاب مناسبیه :20:

امیدوارم به دردتون بخوره ..
:46:

دارم سعی میکنم پی به اسرار این پرتال قدرتمند ببرم و براش ماژول و افزونه و اسکین و فلان بنویسم ! شاید !
اگه کی تجربه ی کار با دات نت نیوک رو داره خوشحال میشم کمکم کنه

البته فکر کنم کسی این حوالی نگاش نکنه این تاپیک رو چون کلا پرتال پر طرفداری نیست ! ( به علت هزینه بیشتر سرور ویندوز ! ) اما مطمئنا چیز خوبیه .. سعی میکنم یه نمونه تو یه هاست نصب کنم تا بیشتر با این پرتال آشنا بشین .

البته اکثرا ماژولها و اسکین های این پرتال پولیه و فری نیست اما سعی میکنیم تا میتوانیم از فری ها استفاده کنیم یا هر چه نیاز بود بنویسیم :46:

فعلا نسخه دموی انگلیسی : demo.dotnetnuke.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:20:

Ultimator
03-12-2008, 02:48
معرفی و لینک دانلود آخرین نسخه های دات نت نیوک فارسی سازها ماژولها و ... کامینگ سون ..

نسخه فارسی 4.8.3 لینک موقت ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( رو هاست خودم موقتا آپ کردم )
بعدا یه جای دائمی آپلود میکنم میدارم لینکشو

Wisdom
03-12-2008, 08:56
سلام نیما

لینکی که برای دمو گذاشتید ...
You are not authorized to view this page
HTTP Error 403.6 - Forbidden: IP address of the client has been rejected.
Internet Information Services IIS

mummified
03-12-2008, 14:11
راستي نيما اين همون پرتاليه كه براي وبلاگ خودت زدي؟
همون كه لينكش توي عكس امضاته؟

Ultimator
03-12-2008, 21:58
سلام نیما

لینکی که برای دمو گذاشتید ...
You are not authorized to view this page
http error 403.6 - forbidden: Ip address of the client has been rejected.
Internet information services iis

همون اولش اون ارور رو میده !؟ من که مشکلی ندارم ..
هاستم که آنلاک شه یه دمو خودم نصب میکنم ( فارسی )

راستي نيما اين همون پرتاليه كه براي وبلاگ خودت زدي؟
همون كه لينكش توي عكس امضاته؟

نه نه اون پرتال نبود اون کار خودم بود چند خط کد ساده بود .:46:

امروز اصلا سرعت خوب نبود حتما به زودی یه نخه نصب میکنم و نسخه فارسیشم آپلود میکنم :20:

adrenalin
03-12-2008, 22:05
اگه خوب بود یه نسخه هم به ما بدید رو هاستم نصب کنم ببینم چیه :دی

Wisdom
04-12-2008, 07:01
همون اولش اون ارور رو میده !؟ من که مشکلی ندارم ..
هاستم که آنلاک شه یه دمو خودم نصب میکنم ( فارسی )

آره همون لینک اول demo.dotnetnuke.com
چه حکایتی هست معلوم نیست
با پر-وک-سی نمایش داده شد ولی گویا IP من به مزاجش سازگار نیست

The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list

Ultimator
10-12-2008, 23:18
آآخرین نسخه ( فارسی ) 4.8.3

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:20:

acomputer
17-02-2009, 13:43
با سلام
پس از نصب دات نت نیوک در Server 2003 با آدرس ip به صورت 192.168.10.254 از طریق IIS و Browser باز می شود اما وقتی در Browser سیستم دیگری در همان شبکه آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را تایپ می کنم آدرس به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تغییر می کند و خطای the page can not be display باز می شود لطفا راهنمایی کنید. eskandary.a@gmail.com

yasser6431
03-12-2009, 22:58
سلام
دوستان هیچ کدام از لینکه های بالا کار نمی کنه دوستان می تونن یه لینک ساالم بزارن

ممنون

mydnn
14-04-2010, 22:00
سلام دوستان عزیز
سایتی به نام mydnn.ir راه اندازی شده است که مجموعه ای از جدیدترین و پرکاربرد ترین ماژولها را به صورت فارسی شده همراه با سورس به همراه زیباترین اسکین ها و کانتینر ها به صورت 100 درصد رایگان ارائه می نماید
موفق باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

parimah_f
07-12-2010, 12:09
سلام
من تقریبا تمام امکانات دات نت نیوک رو می شناسم و سه تا هم ماژول برای اون نوشتم
خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم

mansour6323
09-12-2010, 13:02
دوستان این لینکها کار نمیکنه لطفا یه لینک دیگه بزارید

004887
23-04-2013, 17:46
سلام دوستان من با این مدیریت محتوا چند وقتی هست کار می کنم اگر دوستان در مورد راهبری آن سوالی دارند بپرسند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]