ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی درمورد جوین کردن یه یوزر به dc

hamid2006gh
03-12-2008, 00:48
دوستان لطفا توضیح بدید که چطوری باید یه یوزر رو به یه dc ‌دومین کنترلر جوین کرد ؟
یا اگه لینک آموزشی دارید لطفا بذارید .
در ضمن تو یه تاپیک یه چیزایی نوشته شده بود که عکساش لود نمیشد و نمیشد استفاده کرد .

MeHrDaD_MeNaY
03-12-2008, 12:32
ip کامپیوتر دومین کنترلر رو به عنوان dns به کلاینت بدید
بعد روی my computer راست کلیک کنیدproperties
در تب computer name روی change کلیک کنید بعد دومین رو انتخاب کنید اسم دومین رو بنوسید بعد هم username &password میخواد از شما که administrator و پسووردشو میزنید یا هر یوزر دیگه که توی active directory useres and computers درست کردید
بعد هم یه پیغام میاد که میگه join شدید از آخر هم restart کنید

hamid2006gh
03-12-2008, 23:03
وقتی توی سیستم کلاینت اسم دامنه رو وارد میکنم و ok میکنم یه پنجره باز میشه که یوزر و پسورد میخواد . و من هم همون یوزر و پسوردی رو وارد میکنم که با اون تو active directory useres and computers دومین کنترلر این یوزر رو ایجاد کردم ولی باز هم این ارور زیر رو میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخواستم دقیقا باید چطوری یه یوزر رو اد کرد ؟
من اول تو active directory useres and computers قسمت یوزر یه یوزر به نام یوزری که باهاش از سیستم کلاینت وارد میشم ایجاد کردم و بعد همون کارایی که شما گفتی انجام دادم و تو سیستم کلاینت و قتی اسم دومین رو اون قسمت وارد کردم و ok زدم از من یوزر و پسورد خواست که من هم همون یوزر و پسورد که ایجاد کرد م رو زدم ولی ارور بالا میاد .
مراحل رو درست رفتم ؟

لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر

paranoid_android
04-12-2008, 11:37
من اول تو active directory useres and computers قسمت یوزر یه یوزر به نام یوزری که باهاش از سیستم کلاینت وارد میشم ایجاد کردم و بعد همون کارایی که شما گفتی انجام دادم و تو سیستم کلاینت و قتی اسم دومین رو اون قسمت وارد کردم و ok زدم از من یوزر و پسورد خواست که من هم همون یوزر و پسورد که ایجاد کرد م رو زدم ولی ارور بالا میاد .

موقع جوین کردن، شما یوزر و پسورد مربوط به joiner یعنی admin رو وارد میکنید نه یوزر و پسورد خود اون یوزری که میخواید کامپیوترش رو جوین کنید.

hamid2006gh
05-12-2008, 14:11
موقع جوین کردن، شما یوزر و پسورد مربوط به joiner یعنی admin رو وارد میکنید نه یوزر و پسورد خود اون یوزری که میخواید کامپیوترش رو جوین کنید.

خیلی ممنون مشکل حل شد دوست عزیز