ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا پاسخ دهید و راهنمائی کنید ؟؟!!

caspiannet
03-12-2008, 00:24
مدتی به یک مشکل بر خوردم !؟ راستش 5 ماهه که این سایت استارت خورده و تازه با همچین مشکلی روبرو شدم؟؟؟ بخاطر همین نمیتونم از اول شروع کنم .

این مسیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دایرکت میشه :41:

از دوستانیکه تجربه بیشتر دارند , لطفا راهنمائی کنید ؟ :9: بینهایت ممنون :11:

caspiannet
04-12-2008, 10:50
کسی نمیدونه ؟!!

mummified
04-12-2008, 13:35
دايركت نشد
من دارم ميبينم
اينم لوگوش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

peyman1987
04-12-2008, 13:52
خوب عزیزم این ایراد از کدته. یعنی توی کد تعریف شده که اگه متغیر a برابر با advertise بود ریدایرکت کنه روی لوکال. یه سرچ توی کدت بزن پیداش میکنی.

mummified
04-12-2008, 14:21
ريدايركت شدن ميتونه ناشي از خيلي عوامل باشه.
مثلاً‌دست كاري كنترل پنل و يا htaccess و...
ولي الان من اين سايتو راحت ميبينم وريدايركت به لوكال هاستت نميكنه.

peyman1987
04-12-2008, 22:20
مشکل اینجاس که فایل یکیه یعنی توی هر دو تا آدرس فایل همون index.php هستش. فقط توی آدرس دوم یه متغیر با GET برای صفحه ارسال شده. پس دستکاری کنترل پنل منتفیه. درصد اینم که با سهوا با htaccess چیزی نوشته باشن که چک کنه و ریدایرکت کنه کمه. ولی بازم صفر نیست احتمالش. اگه کد رو بزاری میشه دریاره یکی از راهها مطمئن شد.

caspiannet
07-12-2008, 00:30
این لینک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز هم دایرکت میشه به این

caspiannet
07-12-2008, 00:50
من از شما ممنونم .. . ولی منظورتون اگر کد این صفحه است من براتون اینجا گذاشتم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بازم از راهنمائیتون ممنون

peyman1987
07-12-2008, 20:44
عزیزم این کدی که گذاشتی فایل tpl . یعنی کد php اصلی رو که کار ساختن و مقداردهی متغیرهای این فایل رو انجام میده رو لازم داریم. این فایل فقط قیافه صفحه شما رو میسازه و کاری با برنامه نویسیش نداره.

caspiannet
08-12-2008, 00:22
عزیزم این کدی که گذاشتی فایل tpl . یعنی کد php اصلی رو که کار ساختن و مقداردهی متغیرهای این فایل رو انجام میده رو لازم داریم. این فایل فقط قیافه صفحه شما رو میسازه و کاری با برنامه نویسیش نداره.

من اطلاعاتم زیاد نیست .. . ولی اگر درست متوجه شده باشم فقط فایل php این صفحه را میخواید ؟ یا لطفا بگید کدوم فایلها را براتون بگذارم تا شما تست کنید ؟؟؟کد اصلی معمولا به چه نامیست ؟

ممنون دوست عزیز :11:

tabriz-info
08-12-2008, 10:47
من اطلاعاتم زیاد نیست .. . ولی اگر درست متوجه شده باشم فقط فایل php این صفحه را میخواید ؟ یا لطفا بگید کدوم فایلها را براتون بگذارم تا شما تست کنید ؟؟؟کد اصلی معمولا به چه نامیست ؟

ممنون دوست عزیز :11:

به نظر من تمام نکته هایی که دوستان گفتن میتونه جواب مساله شما باشه

ولی قویترین احتمال اینه که اون لینکی که قراره بره صفحه ی اصلیش اشتباها لوکال هاست نوشته شده

یا اینکه یه جایی متغیر ایراد داره یعنی به جای اینکه روت هاست رو باز کنه لوکال رو فراخوانی میکنه

caspiannet
12-12-2008, 13:47
لطفا بگید به چه طریق عمل کنم !!!؟؟؟؟؟؟

ُSorry !

caspiannet
30-12-2008, 18:27
به نظر من تمام نکته هایی که دوستان گفتن میتونه جواب مساله شما باشه

ولی قویترین احتمال اینه که اون لینکی که قراره بره صفحه ی اصلیش اشتباها لوکال هاست نوشته شده

یا اینکه یه جایی متغیر ایراد داره یعنی به جای اینکه روت هاست رو باز کنه لوکال رو فراخوانی میکنه

لطفا پیام خصوصیتان را چک کنید :10:

caspiannet
31-12-2008, 13:44
لطفا یک کد ریدایرکت بگذارید !؟؟؟؟؟؟؟:19:

DaRiOuShJh
31-12-2008, 20:15
الان مشکل دقیق چیه؟
من متوجه نشدم
دوستان یه چیزایی اشاره کردن
شما هاستتون رایگانه؟

caspiannet
01-01-2009, 04:40
الان مشکل دقیق چیه؟
من متوجه نشدم
دوستان یه چیزایی اشاره کردن
شما هاستتون رایگانه؟

مدتی یک مشکلی برای سایت پیش اومده .. . منهم سر در نمیارم :41:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این وبسایت

وقتی روی این لینک کلیک میکنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دایرکت میشه به

آقا اگر امکانش هست راهنمئی کنید !!!؟؟؟؟؟؟؟

بینهایت ممنون

DaRiOuShJh
01-01-2009, 13:14
مرسی
ولی ان رو که تو پسته اول دیدم

میگم هاستتون رایگانه؟ چون وانا معمولا اگه آدرسی نباشه redirect میکنن

حالا شما خودت کده redirect میخوای چی کار؟

از طرفی این آدرسه

رو از کجا آوردی؟

caspiannet
02-01-2009, 00:27
مرسی
ولی ان رو که تو پسته اول دیدم

میگم هاستتون رایگانه؟ چون وانا معمولا اگه آدرسی نباشه redirect میکنن

حالا شما خودت کده redirect میخوای چی کار؟

از طرفی این آدرسه

رو از کجا آوردی؟

من متوجه نمیشم ؟؟؟؟؟ این آدرس صفحه تبلیغاتی سایت هست . . ! که دایرکت میشه رو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید !!!!!

حالا نمیدونم چطور این مشکل را حل کنم ؟؟

شما اگر لازم میدونید من نام کاربری و پسورد هاست را بدم ؟؟؟ چون خیلی ضروری است ..

بینهایت ممنون

as13851365
02-01-2009, 09:56
دوست گرامی :

شما در صفحه اول سایت که پارامتر a=advertise را برایش ارسال می کنید توجه کنید ببینید به کجا ریدایرکت می شه .

شما باید جایی که متغییر a را می گیرید را پیدا کنید و آدرسی که بعد از چک کردن این که مقدارش advertise است به کجا برود را بررسی کنید احتمالا این قسمت مشکل دارد.

اگر با php سایت را ساخته باشید ( وقت بررسی سایت را نداشتم شرمنده )
می تونید آن قسمت از کد صفحه اول سایت که عمل گرفتن مقدار و بررسی آن را با دستور GET انجام می ده را بزارید اینجا تا واضحتر بشه راهنمایی کرد

ولی در هر حالت شما باید مقدار advertise را در صفحه سایت پیدا کنید و بررسی کنید که به کجا می رود و چه کاری می کند

caspiannet
02-01-2009, 13:37
دوست گرامی :

شما در صفحه اول سایت که پارامتر a=advertise را برایش ارسال می کنید توجه کنید ببینید به کجا ریدایرکت می شه .

شما باید جایی که متغییر a را می گیرید را پیدا کنید و آدرسی که بعد از چک کردن این که مقدارش advertise است به کجا برود را بررسی کنید احتمالا این قسمت مشکل دارد.

اگر با php سایت را ساخته باشید ( وقت بررسی سایت را نداشتم شرمنده )
می تونید آن قسمت از کد صفحه اول سایت که عمل گرفتن مقدار و بررسی آن را با دستور get انجام می ده را بزارید اینجا تا واضحتر بشه راهنمایی کرد

ولی در هر حالت شما باید مقدار advertise را در صفحه سایت پیدا کنید و بررسی کنید که به کجا می رود و چه کاری می کند

من از شما ممنونم ولی از یک اسکریپت آماده استفاده کردم که php هم هست و به برنامه نویسی هم آشنا نیستم.

در حقیقت من نمیدونم این کدام فایل هست که باید بررسی کنم و اینگونه اطلاعات را کجا میتونم ویرایش کنم !؟؟

as13851365
02-01-2009, 14:18
شما در داخل پوشه اصلی یک فایل با نام index.php خواهید یافت ( به احتمال زیاد )
آن را با برنامه Notepad باز کنید و داخل آن دنبال کارهایی که در پست قبلی به شما گفتم بگرد

اگر هم نتونستید کاری کنید فایل مزبور را آپلود کنید تا هر یک از دوستان که تونستند به شما کمک کنند

caspiannet
02-01-2009, 18:19
شما در داخل پوشه اصلی یک فایل با نام index.php خواهید یافت ( به احتمال زیاد )
آن را با برنامه Notepad باز کنید و داخل آن دنبال کارهایی که در پست قبلی به شما گفتم بگرد

اگر هم نتونستید کاری کنید فایل مزبور را آپلود کنید تا هر یک از دوستان که تونستند به شما کمک کنند

لینک دانلود

لطفا ببینید ؟!

caspiannet
06-01-2009, 09:03
لینک دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا ببینید ؟!

دوست عزیز دیدید ؟؟

لطفا پاسخ بدید ؟

as13851365
06-01-2009, 14:05
آقا شرمنده کدهای شما کاملا طبیعی هستن یعنی من که چیزه خاصی مربوط به ریدایرکت ندیدم

در فایل Index.php کد زیر قرار داره :

در فایل advertise.inc هم چیز مشکوکی ( از نظر من ) نبود :

در داخل فایل advertise.tpl هم که چیزه مشکوکی نبود.

ولی یک احتمال هم هست : شما از هاست رایگان استفاده می کنید یا هاستی که استفاده می کنید مشکل دارد و یا تبلیغی دارد .

یک احتمال هم هست : کلاسی که برای جایگزینی مقدار ها در فایل advertise.tpl استفاده می کنید مشکل داشته باشد .

حالا اگه دستان دیگه نظر دارن خوشحال می شم بگن تا مشکل این دوستمان حل شود .

caspiannet
06-01-2009, 15:47
آقا شرمنده کدهای شما کاملا طبیعی هستن یعنی من که چیزه خاصی مربوط به ریدایرکت ندیدم

در فایل Index.php کد زیر قرار داره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر فایل advertise.inc هم چیز مشکوکی ( از نظر من ) نبود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر داخل فایل advertise.tpl هم که چیزه مشکوکی نبود.

ولی یک احتمال هم هست : شما از هاست رایگان استفاده می کنید یا هاستی که استفاده می کنید مشکل دارد و یا تبلیغی دارد .

یک احتمال هم هست : کلاسی که برای جایگزینی مقدار ها در فایل advertise.tpl استفاده می کنید مشکل داشته باشد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا اگه دستان دیگه نظر دارن خوشحال می شم بگن تا مشکل این دوستمان حل شود .

دوست عزیز شما خیلی کمک کردید ممنونم
ولی هاست رایگان نیست ... .
اگر ممکنه من سی پنل هاست را بدم شما تست کنید ؟ چون واقعا دیگه نا امید شدم آخه روی دامین دیگه ام همین مشکلو دارم ؟!!:41:

caspiannet
10-01-2009, 15:07
کسی چیزی نمیدونه ؟؟؟؟؟!:19: