ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار جلوگيري از ويروسي شدن فلش مموري

Mohamma:D
02-12-2008, 23:55
سلام:
من هر جا گشتم از اين بهتر پيدا نكردم
اگه شما پيدا كرديد بزاريد

دوست عزیز، در مورد برنامه ی رمزگذاری روی فلش مموری، از Password Protect USB استفاده کنید. Password Protect USB 3.6.2 نام نرم افزاری بسیار مفید برای حفاظت از فلش مموری شما با قابلیت گذاشتن رمز عبور شخصی روی کول دیسک است ، که باعث می شود فایها و فولدرهای شما از دسترس دیگران در امان باشد.

دانلود از آدرس پائین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به وسیله Password Protect USB شما می توانید فایل ، فولدر ، Flash و هر گونه درایو خارجی(External) و داخلی(Internal) را محافظت کنید.
بعد از نصب روی هر فولدری که راست کلیک کنید می توانید به وسیله Password Protect USB فولدر انتخاب شده را محافظت کنید. استفاده از نرم افزار Password Protect USB بسیار آسان است.

در مورد محافظت در برابر ویروس ها:
برای جلوگیری از ویروسی شدن فلش درایو نرم افزار ThumbScrew برای کار شما مناسب است. فرض کنید فلش خود را به سیستمی متصل کرده‌اید که احتمال آلودگی آن بالاست و شما نگران ویروسی شدن فلش خود هستید. می توانید ThumbScrew را دانلود کنید و بعد با راست کلیک روی آیکون آن، فلش خود را فقط قابل خواندن Read Only کنید.

آدرس دانلود:

آدرس سایت معرفی کننده ی این نرم افزار به زبان انگلیسی:

رم افزاری دیگر: محافظت از فلش دیسک بوسیله Usb Write Protect

این نرم افزار که نیازی به نصب نیز ندارد ، وظیفه ی این عمل را بر عهده می گیرد که بخش Write یو اس بی شما را غیر فعال می کند. بنابراین دیگر تا زمانی که Usb شما تحت حفاظت این برنامه باشد ، هیچ ویروس و یا فایل مخربی درون فلش دیسک شما جای نمی گیرد . البته این موضوع را نیز باید در نظر گرفت که با فعال بودن این برنامه شما قادر نخواهید بود که درون فلش دیسک تان هیچ فایل دیگری نیز بریزید ، اما مسلماً زیاد با این مورد روبرو خواهید شد که فقط قصد دارید تا از یک فلش دیسک فایلی را بگیرد که در این صورت می توانید از این برنامه که بسیار سریع و هم ساده فعال یا غیر فعال می شود ، استفاده کنید.
استفاده از این برنامه بسیار ساده است فقط لازم است که برنامه را اجرا کرده و Usb Write Protection On را فعال کنید . مسلماً برای غیر فعال کردن این برنامه باید Usb Write Protection Off را انتخاب کرد.

آدرس دانلود:

mrmmnb
11-12-2008, 20:23
حالا راهی نیست که موقع که میخواهیم روی اون چیزی هم رایت کنیم محافظت بشه؟ مثلا من توی دانشگاهمون فایلی رو دانلود میکنم اما میدونم به طور قطع سیستم ویروس داره حالا چطوری فایل دانلودی رو روی فلش کپی کنم؟
دوستان کسی چیزی به ذهنش میرسه راهنمایی کنه؟

mrmmnb
11-12-2008, 20:43
اگه میشه یه نفر لینکا رو به روز کنه
با تشکر

14-12-2008, 18:48
حالا راهی نیست که موقع که میخواهیم روی اون چیزی هم رایت کنیم محافظت بشه؟ مثلا من توی دانشگاهمون فایلی رو دانلود میکنم اما میدونم به طور قطع سیستم ویروس داره حالا چطوری فایل دانلودی رو روی فلش کپی کنم؟
دوستان کسی چیزی به ذهنش میرسه راهنمایی کنه؟

سلام
يه راهكار واست دارم
ميتوني نرم افزار كم حجم USB Disk Security رو روي فلش بريزي و بعد تو كامپيوتر دانشگاتون كه ميخواي ازش فايل بگيري نصبش كني
اونوقت بعد از اينكه فايلهتو گرفتي ميتوني اين نرم افزارو رو راهاندازي كني تا ويروسهايي كه گرفتي پاك بشه
موفق باشي

mrmmnb
14-12-2008, 22:52
خوب نمیشه نصب کرد روی سیستم اجازه نمیده
تاره هر دفعه پای یه سیستمی هستم و بعد از اینا که مثلا بگیم پرتابلش رو استفاده کنم خوب اونم مشکلش اینه که هر دفعه باید ویروس کشی کنم کل سیستم دانشگاه رو که غیر منطقی هست
تازه این برنامه برای کشتن ویروس هاس خود فلش هست نه برای جلوگیری از اون

15-12-2008, 15:14
خوب نمیشه نصب کرد روی سیستم اجازه نمیده
تاره هر دفعه پای یه سیستمی هستم و بعد از اینا که مثلا بگیم پرتابلش رو استفاده کنم خوب اونم مشکلش اینه که هر دفعه باید ویروس کشی کنم کل سیستم دانشگاه رو که غیر منطقی هست
تازه این برنامه برای کشتن ویروس هاس خود فلش هست نه برای جلوگیری از اون

خوب مثه اينكه نگرفتي چي ميگم
ميگم اين برنامه هم فقط براي از بين بردن ويروسهاي فلشه ديگه
گفتم روي هر سيستمي كه كار ميكني اين نرم افزار رو نصب كن بعد از اينكه كارت تموم شد فقط فلشتو ويروس كشي كن
البته براي اينكه اصلاً فلش ويروس نگيره اينكاررو نميشه كرد
ولي از هيچي بهتره
چون ويروسهايي كه فلشت ميگيره توسط اين برنامه بسيار كم حجم از بين ميره

mrmmnb
15-12-2008, 23:22
خوب کشتن ویروس که زیاد مهم نیست فوقش میارم خونه با کاسپر ویروس کشی میکنم اما یه موقع هست یه فایلی دانلود کردم ویرس بهمش میچسبه ودیگه با هر چی ویروس کشی بکنم خوب فایل رو هم پاک میکنه یا مثلا فایل مورد نیازم که همیشه تو فلش هست رو ویروسی میکنه ومجبور میشم پاکشون کنم
برا اینا چیکار باید کرد؟

mshiraz.2009
25-12-2008, 21:11
با عرض شرمندگی ، نتونستم دانلود کنم. نمی تونی یه جا دیگه آپلود کنین.

kosar12
25-12-2008, 21:18
سلام
خود این فایل یک ویروس است !

27-12-2008, 08:12
با عرض شرمندگی ، نتونستم دانلود کنم. نمی تونی یه جا دیگه آپلود کنین.

لينكهاشو كه امتحان كردم درست بود
ولي كدوماشون رو نميتوني دان كني بگو تا يه جاي ديگه آپ كنم

سلام
خود این فایل یک ویروس است !

اسم ويروسش چيه
چرا من نگرفتم
حتي فايروالم هم چيزي نشون نداد

hamilton
27-12-2008, 11:22
لينكهاشو كه امتحان كردم درست بود
ولي كدوماشون رو نميتوني دان كني بگو تا يه جاي ديگه آپ كنم

اسم ويروسش چيه
چرا من نگرفتم
حتي فايروالم هم چيزي نشون نداد

صحبت دوستان سر لينكي بود كه در داخل فلش مموري 2 ويروس به نامهاي Autorun.inf و kazme_gheyz.exe ميساخت و ميگفت با ساختن اين 2 ويروس در فلش مموري ديگه امكان آلودگي فلش مموري وجود نداره و چون چنين چيزي منطقي هم بنظر نمياد لينكش حذف شد تا دوستان دچار دردسر آلودگي به ويروس نشوند.