ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای طراحی crt بگیرم یا lcd؟

liderplaza
02-12-2008, 10:59
سلام،

من میخوام مانیتورجدید بگیرم ولی نمیدونم crt بهتره یاlcd، منظورم برای طراحی تو فتوشاپه. میدونم که lcd برا بازی و کارهای عادی خوبه ولی یه کم که سرچ کردم توخیلی فورمها نوشته بودن که lcd نهایتا نمیتونه رنگ رو واقعی اونطور که crt نشون میده نمایش بده، و اون چیزی که شما رو lcd طراحی میکنید رو crt رنگها متفاوت به نظر میرسه. یکی از دوستهای من میگفت که تو شرکتشون که رو lcd طراحی میکنه فایلشو که میاره خونه رنگها چیز دیگه ای شده، البته من نپرسیدم که مدل lcd شرکتش چیه.

خلاصه من هرچی رو نت سرچ کردم گیجتر شدم، میشه بچه هایی که تواین زمینه تجربه داشتن و مقایسه ای کردن کمک کنن و بگن کدوم بهتره؟من80% کارم تو فتوشاپه.

سپاس

MicroSystem
02-12-2008, 14:04
سلامتيت رو دوست داري lcd بخر

lindows
02-12-2008, 15:31
سامسونگ براي اين كارهاي طراحي و رنگ سري c مانيتور هاي خودش را توليد كرده مثل c1931 يا cw 1931 اين مدل ها تا 77 % رنگ را واقعي نشون ميده قيمتش هم يه كم از مدال هاي معمولي گرون تره

اگه خيلي حرفه اي تر ميخواهي مانيتور lx 20 سامسونگ هست كه حتي سنسور تطبيق رنگ داره ولي قيمتش يه كم بالاست حدود 1ميليون و سيصد تومنه

Stream
02-12-2008, 15:45
سلام،

من میخوام مانیتورجدید بگیرم ولی نمیدونم crt بهتره یاlcd، منظورم برای طراحی تو فتوشاپه. میدونم که lcd برا بازی و کارهای عادی خوبه ولی یه کم که سرچ کردم توخیلی فورمها نوشته بودن که lcd نهایتا نمیتونه رنگ رو واقعی اونطور که crt نشون میده نمایش بده، و اون چیزی که شما رو lcd طراحی میکنید رو crt رنگها متفاوت به نظر میرسه. یکی از دوستهای من میگفت که تو شرکتشون که رو lcd طراحی میکنه فایلشو که میاره خونه رنگها چیز دیگه ای شده، البته من نپرسیدم که مدل lcd شرکتش چیه.

خلاصه من هرچی رو نت سرچ کردم گیجتر شدم، میشه بچه هایی که تواین زمینه تجربه داشتن و مقایسه ای کردن کمک کنن و بگن کدوم بهتره؟من80% کارم تو فتوشاپه.

سپاس
مشکل واقعی نبودن رنگ ها در lcd های پنل tn وجود داره (99.9 درصد lcd های بازار)

در صورتی که محدودیت بودجه ندارید می تونید به lcd های s-ips فکر کنید. (قیمت بالای یک میلیون تومان)