ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کد تعیین زمانبندی نمایش عکسها

persianastronomy
01-12-2008, 20:34
سلام به همگی

یه سوال داشتم :

من میخوام توی وبلاگم ( بلاگفا ) یه کدی بذارم که چندتا عکس رو به ترتیب در تاریخ هایی که من قبلا تعیین میکنم نمایش بده مثلا اینجوری تعریف کنم که :
عکس : noname1.jpgرو تو تاریخ 1 ژانویه 2008 و عکس noname2.jpg رو تو تاریخ 5 ژانویه و .... نشون بده . میشه کد این دستور رو اینجا بذارید ؟

ممنون میشم :11:

as13851365
02-12-2008, 10:05
برای این کار می تونید از جاوااسکریپت استفاده کنید ولی نمی تونید به تاریخ کاربران اعتماد کنید ولی چون برای وبلاگ می خواهید جز جاوااسکریپت چیزی به ذهن من نمی رسه .

شما باید با جاوا اسکریپت تاریخ سیستم کاربر رو بگیری و بعد عکس متناظر با تاریخ رو بهش نشون بدی برای این کار هم نمونه مثال های زیادی وجود داره کمی جستجو کنید پبدا می کنید

persianastronomy
02-12-2008, 12:13
برای این کار می تونید از جاوااسکریپت استفاده کنید ولی نمی تونید به تاریخ کاربران اعتماد کنید ولی چون برای وبلاگ می خواهید جز جاوااسکریپت چیزی به ذهن من نمی رسه .

شما باید با جاوا اسکریپت تاریخ سیستم کاربر رو بگیری و بعد عکس متناظر با تاریخ رو بهش نشون بدی برای این کار هم نمونه مثال های زیادی وجود داره کمی جستجو کنید پبدا می کنید

ممنون .
نمیشه زمان و تاریخ این کد رو از روی یه سایتی که زمان و تاریخش به تنظیمات سیستم کاربرا بستگی نداره گرفت ؟