Hesam08
30-11-2008, 18:49
سلام دوستان؛ من دیروز که سیستم رو روشن کردم بعد چند دقیقه خاموش شد. و وقتی دوباره روشنش می کنم یا روشن میشه بعد چند دقیقه خاموش میشه یا اینکه فقط فن، CPU روشن میشن یعنی 2 تا چراغ Memory و Graphic که روی مادربورد روشن نمیشن و مانیتور، موس، کیبورد هم خاموش میمونن و فقط فنها میچرخن:41:
حالا اگه یه 20 مین سیستم رو خاموش بگذارم، و روشن کنم 90% وقت ها دوباره روشن میشه و کار میکنه و هر چقدر هم ریستارت میکنم کار میکنه خیلی عادی ولی به محض اینکه خاموش میکنم همون اتفاقات بالا از نو شروع میشه!
سیستم:
مادربورد سری T بایواستار 8200
cpu دو هسته ای AMD
گرافیک آنبورد 8200 جیفورس
مموری Dual Channel 2 گیگ ( دو تا رم 1 گیگ)
پاور TVM 500 Turbo
اینم بگم من این سیستم رو 3ماه پیش جمع کردم ولی Power رو عوض نکردم و همون پاور قبلیه چون بهم گفتن لازم نیست که تعویض کنم. و حالا هم 1،2 نفر گفتن که این مشکل از پاوره ولی من دمای CPU و ... رو چک کردم و نرمال بود مثلا CPU 27 و MEMORY 20 و ...
حالا دوستان به نظر شما مشکل از کجاست؟؟ فقط ممنون میشم سریع راهنمایی کنید.
حالا اگه یه 20 مین سیستم رو خاموش بگذارم، و روشن کنم 90% وقت ها دوباره روشن میشه و کار میکنه و هر چقدر هم ریستارت میکنم کار میکنه خیلی عادی ولی به محض اینکه خاموش میکنم همون اتفاقات بالا از نو شروع میشه!
سیستم:
مادربورد سری T بایواستار 8200
cpu دو هسته ای AMD
گرافیک آنبورد 8200 جیفورس
مموری Dual Channel 2 گیگ ( دو تا رم 1 گیگ)
پاور TVM 500 Turbo
اینم بگم من این سیستم رو 3ماه پیش جمع کردم ولی Power رو عوض نکردم و همون پاور قبلیه چون بهم گفتن لازم نیست که تعویض کنم. و حالا هم 1،2 نفر گفتن که این مشکل از پاوره ولی من دمای CPU و ... رو چک کردم و نرمال بود مثلا CPU 27 و MEMORY 20 و ...
حالا دوستان به نظر شما مشکل از کجاست؟؟ فقط ممنون میشم سریع راهنمایی کنید.