ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل Xilock

negahefarda
30-11-2008, 17:03
سلام دوستان عزیز ...
من یه قفل روی مجموعه نرم افزاری رایت دیدم . قفل سختیه ولی خوب کپیش زدم یه سوال برام پیش اومده اینه که : وقتی یه فایل exe رو روی هار کپی میزنی اجرا نمیشه ؟؟؟؟ فایل ها ستاپی هستن دلیلش چیه ؟
یه پوشه به اسمه : lock داره که حجم یه فایل درونش 813 MB با پسونده dat هستش و یه فایل txt داره که اینا رو توش نوشته : سایتش با لا نمیاد !!! خوب فکر کنم به قفل خوبی باشه برای کل کل .........
XiLock Protection v1.0 Gold Edition
do not remove or modify this file.
this lock make for protect CD from illegal copy
more info :
Web Site :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Email : info@xilock.com

mahramasrar2
30-11-2008, 17:45
برنامه هاي زيادي هستند كه بروي فايلهاي اجرائي قفل مي گذارند و مانع اجراي اونها بروي هارد مي شوند
آسان ترين اين برنامه ها كه در همين سايت هم پيداش مي كنيد CDSHiELD SE 1.05 مي باشد

همچنين برنامه TZEPXpress را نيز مي توانيد در همين سايت بيابيد
گرچه هر دوي اين برنامه ها در مقابل برنامه هاي پيشرفته تر استخراج منابع كه به تازگي ابداع شدند حرفي براي گفتن ندارند !!

shahrokh2008
01-12-2008, 01:09
من یه نوع قفل دیدم..البته قدیم....که وقتی فایلهای setup رو کپی میکردی دیگه کار نمیکردند...اون موقع نفهمیدم از چی استفاده کردن و حالا هم سی دیش رو ندارم....اگه دوستان میدونن چه قفلی به ما هم بگن...این رو هم بگم که من اون وقت این قفل رو شکستم...به این صورت که چند تا فایل اول سی دی بود که همراه نرم افزارها کپی شون میکردم....بعد نرم افزار هارو در بتدای یه درایو مثلا C کپی میکردم و اون فایلها رو هم بغلش مینداختم....این جوری نرم افزار و حتی اتو رانش هم اجرا میشد....

SadeghPM
15-12-2008, 20:16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

negahefarda
15-12-2008, 21:21
به به ::: دوست خوبم صادق جان :
بد مدتها یکی به این پست جواب داد !!!!
آقا صادق یکم بیشتر توضیح بده ممنونت میشیم !!!
اینا که زدی برا چک کردن قفله درسته ؟؟؟ حالا اون بد سکتورها ( قوی ) از کجا میان ؟؟؟؟

خیل دمت گرم ..

SadeghPM
15-12-2008, 22:10
به به ::: دوست خوبم صادق جان :
بد مدتها یکی به این پست جواب داد !!!!
آقا صادق یکم بیشتر توضیح بده ممنونت میشیم !!!
اینا که زدی برا چک کردن قفله درسته ؟؟؟ حالا اون بد سکتورها ( قوی ) از کجا میان ؟؟؟؟

خیل دمت گرم ..
آقا بالاغیرتن به این قفل نگو ... بگو آبرو ریزی .
توضیح دادم که : این عین Script های نویسنده:27: هست . وجود این 10 فایل رو چک میکنه . همین و همین .فایل اجرایی با MMB هست . این بد سکتور ها هم اولی مال CopyKiller هست که افزایش حجم هم داده شده و یه تغییرات دیگه ای هم داده شده.
کلا فایل های بد سکتور ی وجود دارند که متعلق به هیچ برنامه ای نیستند.

mahramasrar2
15-12-2008, 22:22
من كه هيچي نفهميدم
از طرفي صادق جان شما اسكريپت هائي رو قرار مي دهيد كه نام خودتان در آن قرار دارد وهمچنين نام under sea teaam

واز طرفي به آن انتقاد مي كني؟
در نهايت اين قفل ارزش بحث را دارد يا صرفا با چك كردن بودن يا نبودن چند فايل قائله ختم مي شود؟

SadeghPM
15-12-2008, 23:02
من كه هيچي نفهميدم
1-یه خورده برای دوستان قایل قابل حضم نیست که یک قفل:) چنین الگوریتم مزخرفی داشته باشه.
2-فکر می کنم شما معنی ** رو در MMB نمی دونید !!! از دوستانی که اطلاع دارن حتما بپرسین :)
3-کد های اصلی برنامه (البته اگه مورد 2 رو پرسیده باشید تا بدونید که ** به معنای قرار گرفتن Comment هست و فقط برای توضیح اضافه شده اند و ارزش دیگری از لحاظ حقوقی ، منطقی ، فلسفی ،برنامه نویسی و ... ندارند که ندارند :)) عین نوشته های نویسنده برنامه هست !!!

و در نهایت : آره عزیز من ... قفل همینه که می بینید ... چک کردن وجود چند فایل. همین و همین.:) و در بسیاری از قفل های ایرانی هم همینه و بلکه بدتر . و بحث دیگه تموم شد و من دیگه هیچ توضیح دیگری در این مورد نمی دم.

mahramasrar2
16-12-2008, 01:07
دوست من صادق
من اصلا در رابطه با اين قضيه كه *** به چه معناست سئوالي نپرسيدم
در اين صورت اين طور سئوال مي كردم:
آيا *** معادل ### مي باشد؟
آيا به آن معناست كه به برنامه بگوئيم اين قسمت كد نيست و برنامه مي تواند به خط بعدي برود؟
البته در اين صورت حتما مبهمات را در سئوال خود مي گنجاندم

در هر حال سعي مي كنم در اولين فرصت با توجه به اسكريپت هاي شما قدري با مولتي مديا بيلدر كلنجار بروم تا ببينم چه چيزي دستگيرم مي شود !!
گرچه محتويات فايل هاي dat نامشخص واحيانا اينكريپت شده است ! وچون من اصلا به سي دي قفل دسترسي ندارم فكر كنم بهتر باشد جايشان را با فايلهاي همنام يا جعلي پر كنم !!!

negahefarda
16-12-2008, 10:25
سوال دیگری که برایم مطرح است " راجب " همین قفل ولی نه کپی و اجرا نشدن فایل ها برو روی هارد دیسک است ؟؟ بلکه درم مورد بد سکتور های ایجاد شده است ؟؟؟ این بد سکتور ها اگر با کپی کیلر و افزایش حجم درست شده باشد واقعا ً عالی است که من قفل eezee 4 را همین Xilock بود با بد سکتور های قوی دیدیم ..... حالا چه طوری این بد سکتورهای قوی را ایجاد کرده اند ؟؟؟ قوی ترین نوع بد سکتور که می توان ایجاد کرد چگونه است ؟؟؟؟ .....
یه سوال دیگر : این روند چک کردن قفل بر روی فایل اجرای مالتی مدیا بیلدر است !!!! در صورتی که من این قضیه کپی پیست در هارد اجرا نشدن آن را بر روی فایل های ستابی بر نامه ها دیدم ؟؟؟ که با اینستال شیلد و یا بر نامه های ستاپ ساز که شبیه به نصب کلون 2 ویا سی دی آروین 4 و .... بوده اند ......