PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حل ماتریس از روش گوس-سایدل و ماتریس سه قطری از روش توماس

Sara
30-11-2008, 12:26
سلام دوستان ، برای درس ریاضیات مهندسی پیشرفته حل ماتریس از روش گوس - سایدل و ماتریس سه قطری از روش توماس رو باید به یه زبان برنامه نویسی دلخواه بنویسم . خودم نظرم روی ++c هست . اما می خواستم ببینم از نظر شما کدوم زبان برای کار با ماترسها راحتتر هست . در مورد برنامه هم یک سری راهنمایی می خواستم . برنامه برای روش گوس سایدل به این صورت هست که :

یک ماتریس 5*5 ورودی داریم که در یک ماتریس 1*5 ضرب میشه ( خروجی برنامه ) و ماتریس حاصلضرب هم که به صورت 5*1 هست . اعداد ماتریس 5*5 و حاصلضرب مشخص هست و به صورت متغیر نیست . بازه اعداد ورودی هم اعداد صحیح .

count :1 ( مقدار اولیه شمارشگر حلقه )
i max:100 ( تعداد تکرار حلقه )
tol:0.000001 ( حداکثر تعدا خطا )

اگه براتون امکان داشت ممنون میشم برای نوشتن برنامه راهنمایی کنین و یا اینکه سایتی رو بهم معرفی کنین .

hamidreza_buddy
30-11-2008, 13:07
توی این لینک یه چیزایی هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شبه کد زیر رو گذاشته:

یا این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته فکر کنم با کمی جستجو پیدا کنی.
زبانش هم فرقی نمی کنه زیاد. از همون سی پلاس پلاس استفاده کن.

co30nos
03-01-2014, 08:31
سلام
من نیاز فوری به "حل ماتریس سه قطری از روش توماس" دارمچون دیدم شما ممکنه این پروژه رو انجام داده باشید. گفتم اگه دارید برای من هم ارسال کنید . خیلی ممنون میشم
co30nos@yahoo.com
09391077358
اگه این کارو کنید لطف بزرگی به من کردید.

spring1821
07-12-2015, 10:39
با سلام ازآنجایی که موضوع درخواستی شما با موضوع من یکی هست خواهشمندم اگر کد برنامه نویسی c++ برای حل ماتریس سه قطری به روش توماس یا گاوس (صفر کردن عناصر زیر قطر اصلی) را دارید برای من ارسال کنید
با تشکر