ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال در مورد فایلهای متنی

behnam_tr
30-11-2008, 10:25
1-چطوری میتوان فایل رو برای برای نوشتن باز کرد ؟2-چطوری میتوان مقداری در فایل جستجو کرد و اگر در فایل موجود بود مقدار آن را با مقدار وارد شده در text1 جایگزین کند؟3-چطوری میتوان دکمه ها رو شبیه دکمه های ویندوز ایکس پی کرد؟4-چطور میتوان ساعت جاریسیستم رو رو فرم نمایش داد؟ (همزمان با ساعت سیستم کار کنه)

3Dmajid
30-11-2008, 18:04
چطور میتوان ساعت جاریسیستم رو رو فرم نمایش داد؟

در vb6 توسط کد های زیر، مثلا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چطوری میتوان دکمه ها رو شبیه دکمه های ویندوز ایکس پی کرد؟
فکر کنم با vb6 کار میکنی و تا اون جایی که من میدونم نمی تونی این کار رو بکنی.
نسخه های .net با ویندوز هماهنگی دارن و بستگی به ویندوزت کنترلر هارو برات فراهم میکنن.

چطوری میتوان مقداری در فایل جستجو کرد و اگر در فایل موجود بود مقدار آن را با مقدار وارد شده در text1 جایگزین کند؟
منظورت از مقداری را در فایل جست و جو کرد، مقدار رشته ای هست ؟ نوشته ؟
اگه منظورت اینه بگو بهت بگم.

1-چطوری میتوان فایل رو برای برای نوشتن باز کرد ؟
میشه واضح تر بگی ... من درست متوجه نشدم چی میگی.

3Dmajid
30-11-2008, 18:19
خوب، خیلی ببخشید من عنوان تاپیک شما رو خوندم و حدس میزنم که منظورت فایل های متنی باشه، جواب سوالات :

چطوری میتوان مقداری در فایل جستجو کرد و اگر در فایل موجود بود مقدار آن را با مقدار وارد شده در text1 جایگزین کند؟

اگر اشتباه نکنم منظورت یه عملی مثل replace هست ... توسط دستور زیر میتونی این کار رو انجام بدی، برای مثال :

در کد بالا ... اول اون متغیری که خروجی ماست رو مینویسیم، یعنی قراره خروجی ما روی اون نمایش داده بشه که در کد بالا lbloutput.caption هست. در دستور replace اولین مقدار اون متغیری هست که قراره عمل replace روی اون انجام بشه.
دومین آرگومان اون متنی که باید پیدا بشه و سومی اون متنی که پس از پیدا شدن باید جایگزین بشه رو میگیره.
در کد بالا ابتدا کلمه ی majid رو در txtinput میگرده و پس از پیدا کردن behnam رو به جای majid قرار میده و نتیجه ی نهایی رو در lbloutput.caption نشون میده.
فراموش نکنید که شما بجای آرگومان ها میتونید مقدار متغیری رو به کاربر بدید و مشخص کردن آرگومان ها رو به دست کاربر بسپارید.

behnam_tr
02-12-2008, 10:03
مجید جان دمت گرم تا حدودی کارم راه افتاد......مرسییه سوال : یعنی هیچ راهی نداره که بتونم دکمه ها رو شبیه دکمه های ویندوز کنم؟ اینم بگم که من از vb6 استفاده میکنم./بازم ممنون...

3Dmajid
02-12-2008, 16:22
من راهی رو توی vb6 بلد نیستم که این کار رو بکنه، شاید باشه ولی فکر نکنم.

vb_lord_AR
03-12-2008, 18:24
جواب ها :

1- open "a.txt" for input as #3
dim matn as string
line input #3,matn
text1 = matn

2- مي توني از تابع replace ‌استفاده كني

3- برنامه xpctrl

4-مي توني يه تايمر بزاري كه از تابع time ‌استفاده كنه و زود زود ساعت رو بنويسه

براي توضيحاته بيشتر به من مراجعه كنيد

3Dmajid
03-12-2008, 20:41
1-چطوری میتوان فایل رو برای برای نوشتن باز کرد ؟

اگه قصدت ساخت یه notepad یا یه چیزی مثل اونه بهتر از RichTextBox به جای TextBox استفاده کنی.

Ship Storm
21-12-2008, 12:18
برای اینکه دکمه هاتون رو شبه ویندوز xp کنید باید از فایل های ocx استفاده کنید اگه هنوز هم نیاز داری بهشون بگو برات بزارم
موفق باشید

hadi-win32
23-12-2008, 19:41
يك فايل به زبان اسمبلي دارم كه برات ميذارم.
1- به روي فايل اسمبلي يه نام بذا كه بعدا روي فايل exe كامپايلت ميذاري
2-برنامه تو كامپايل كن و يك نام براش بذار
3-همان فايل رادر پوشه برنامه ات بذار

behnam_tr
24-12-2008, 19:04
برای اینکه دکمه هاتون رو شبه ویندوز xp کنید باید از فایل های ocx استفاده کنید اگه هنوز هم نیاز داری بهشون بگو برات بزارم
موفق باشید

با سلام........ببخشید چند روزی نبودم.....اقا اگه این فایل رو بذاری ممنون میشم....

behnam_tr
24-12-2008, 19:05
يك فايل به زبان اسمبلي دارم كه برات ميذارم.
1- به روي فايل اسمبلي يه نام بذا كه بعدا روي فايل exe كامپايلت ميذاري
2-برنامه تو كامپايل كن و يك نام براش بذار
3-همان فايل رادر پوشه برنامه ات بذار

:20::20:پس فایل کو ؟؟؟؟

VBYOFSKI
29-12-2008, 22:18
مجید جان دمت گرم تا حدودی کارم راه افتاد......مرسییه سوال : یعنی هیچ راهی نداره که بتونم دکمه ها رو شبیه دکمه های ویندوز کنم؟ اینم بگم که من از vb6 استفاده میکنم./بازم ممنون...

واسه این کار یه نگاهی به برنامه ای که آپلود کردم بنداز که بدون استفاده از هیچ OCX خاصی این کار رو انجام میده.

فقط باید بگم که با این کد برنامه فقط زمانی که کاملا کامپیل شده باشه به صورت Them ویندوز در میاد. دوم اینکه اون فایلی که تو فولدر برنامه هست باید همراه برنامه باشه و اسمش رو به اسم Exe برنامت تغییر باید بدی. یعنی اینجوری:

behnam_tr
30-12-2008, 09:27
واسه این کار یه نگاهی به برنامه ای که آپلود کردم بنداز که بدون استفاده از هیچ ocx خاصی این کار رو انجام میده.

فقط باید بگم که با این کد برنامه فقط زمانی که کاملا کامپیل شده باشه به صورت them ویندوز در میاد. دوم اینکه اون فایلی که تو فولدر برنامه هست باید همراه برنامه باشه و اسمش رو به اسم exe برنامت تغییر باید بدی. یعنی اینجوری:

:10:دوست عزيز فايل دانلود نميشه اگه ميشه تو رپيد آپلود كنيد يا هز سايت معتبر آپلود فايل...مرسي

VBYOFSKI
30-12-2008, 11:37
:10:دوست عزيز فايل دانلود نميشه اگه ميشه تو رپيد آپلود كنيد يا هز سايت معتبر آپلود فايل...مرسي

ببین این کار میکنه.

behnam_tr
30-12-2008, 11:50
ببین این کار میکنه.

مرسي دوست عزيز دان شد....:10::10: