مشاهده نسخه کامل
: دوستان از این سی دی چه جوری میتونم ایمیج بگیرم
با سلام:
دوستان من یه سی دی آموزشی دارم که به صورت مولتی مدی هستش و فایلهای توش بیشتر با پسوند cxt هستند یه فایل هم با پسوند dxr هستش .حقیقتش من میخوام از این سیدی یه ایمیج بگیرم و یا روی هار کپی کنم متاسفانه با نرو و کلون نتونستم حالا میخواستم در صورت امکان راهنماییم کنید چه جوری میتونم از این سی دی ایمیج بگیرم و یا روی هارد کپیش کنم؟؟؟
ممنون از همه دوستان عزیزم.
رضا
shahrokh2008
29-11-2008, 12:56
این فایلهایی که شما گفتی مربوط به نرم افزار اتوران ساز director هستش....اولا بفرمایی وقتی ایمیج میگیرید چه مشکلی پیش میاد....ثانیا این فایلها ربطی به فیلمهای آموزشی ندارن مگه اینکه فقط توسط اتوران قابل اجرا باشند...ثالثا اسم سی دی رو که میخوایی ایمیج بگیری به صورت خصوصی برام بفرست.....
این فایلهایی که شما گفتی مربوط به نرم افزار اتوران ساز director هستش....اولا بفرمایی وقتی ایمیج میگیرید چه مشکلی پیش میاد....ثانیا این فایلها ربطی به فیلمهای آموزشی ندارن مگه اینکه فقط توسط اتوران قابل اجرا باشند...ثالثا اسم سی دی رو که میخوایی ایمیج بگیری به صورت خصوصی برام بفرست.....
با سلام مجدد:
دوست عزیزم برای ایمیج گیری با کلون خیلی زمان (مثلا" 7-8 ساعت) میبره و آخرش هم روی یه درصد مثلا" 65 درصد متوقف میشه و دیگه جلوتر نمیره.
MeHrDaD_MeNaY
02-12-2008, 21:14
من هم همین مشکل رو دارم
من با دوستم یه پک cd یه آموزشی از الکامپ به قیمت بالایی گرفتیم حالا میخوام image بگیرم یا write کنم نمیشه!
با SoftDisc که image میگیرم تا 36% میره بعد سرعتش خیلی خیلی کم میشه طوری که توی یه ساعت یک یا دو درصد میره
mahramasrar2
03-12-2008, 17:19
در صورتي كه اتوران سي دي حاوي مطالب زياد مهمي نيست و فقط فيلم هاي آموزشي رو نياز داريد بهتره با ايزو باستر هم يه تستي بكنيد شايد پوشه فيلم ها مخفي شده با اين برنامه مي تونانيد فيلم ها را بروي هارد خود كپي كنيد
راه ديگر اين است كه از روي فيلم ها مجددا فيلم بگيريد يا به اصطلاح فيلم ها را با يك كارت كپچر ضبط كنيد البته اگر از سيستم قدرت مندي برخوردار باشيد و با داشتن يك كارت گرافيك خوب بدون كارت كپچر هم مي توانيد با نرم افزار هاي مخصوص Screen Capture همانند Camtasia Studio اين كار را بكنيد البته در آن صورت بايد قيد اتوران را بزنيد
البته به تجربه به من ثابت شده كه اينگونه شركت ها اتوران سي دي هايشان حاوي نكات چندان مهمي نيست
MeHrDaD_MeNaY
03-12-2008, 18:44
IsoBuster هنگ میکنه موقعی که بازش میکنم و سی دی لود میشه
هیچ راه دیگه وجود نداره که بشه ایمیج گرفت؟یا فایلهای توشو decode کرد؟
+++
نام شركت حذف شد(هخامنش)
shahrokh2008
07-12-2008, 16:42
راستش میشه یه کاری کرد....به احتمال زیاد از یه دکودر مخصوص استفاده میکنه که موقع اجرا اون رو داخل temp دایکیومنت میندازه...
دوستان لطفا" راهنمایی کنید من هنوز به نتیجه نرسیدم.
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.