مشاهده نسخه کامل
: فايل هاي كول ديسك ديده نميشن.
Boushvek
28-11-2008, 23:30
سلام خدمت دوستان.
من تو كول ديسكم 9گيگ فايل دارم كه هيچ كدوم نشون داده نميشن.( تو قسمت مشخصات زده كه 9 گيگش پره و 6 گيگش خالي).فولدر آپشن هم مشكلي نداره و فايل هاي سوپر هيدن رو هم ميتونم ببينم. الآن تو كول ديسك فقط 2 تا فايل Autorun و RECYCLER هست. بقيه ي فايل ها هيچ كدوم ديده نميشن. جون مادرتون اگه راه حلشو ميدونين بگين وگرنه بدبخت ميشم.فايل پروژه ام توشه. فايل هاي ديگه رو ميتونم توش كپي كنم.
سلام خدمت دوستان.
من تو كول ديسكم 9گيگ فايل دارم كه هيچ كدوم نشون داده نميشن.( تو قسمت مشخصات زده كه 9 گيگش پره و 6 گيگش خالي).فولدر آپشن هم مشكلي نداره و فايل هاي سوپر هيدن رو هم ميتونم ببينم. الآن تو كول ديسك فقط 2 تا فايل Autorun و RECYCLER هست. بقيه ي فايل ها هيچ كدوم ديده نميشن. جون مادرتون اگه راه حلشو ميدونين بگين وگرنه بدبخت ميشم.فايل پروژه ام توشه. فايل هاي ديگه رو ميتونم توش كپي كنم.
لطفا نوشته های درون autorun.inf را کپی کنید و اینجا بزارید
Boushvek
29-11-2008, 20:00
[autorun]
open=RECYCLER\autoplay.exe
shell\open=open
shell\open\Command=RECYCLER\autoplay.exe
shell\open\Default=1
shell\explore=explore
shell\explore\Command=RECYCLER\autoplay.exe
Boushvek
01-12-2008, 18:52
یه جوون مرد پیدا نمیشه منو راهنمائی کنه؟
به نظر شما اگه با یه سیستم که با لینوکس کار میکنه فلش رو باز کنم فایلا دیده میشن؟
با توجه به متن autorun.inf فلش شما ویروسی هست و البته سیستمتون رو ویروسی کرده و ویروس پوشه ها
رو سوپر هیدن کرده.
در مورد اینکه فلش رو با سیستم عاملهای linux base میشه باز کرد ؟ بله میشه ( من slax رو پیشنهاد میکنم )
در مورد رفع آلودگی سیستم هم از avira antivir استفاده کنید
Boushvek
02-12-2008, 12:02
با توجه به متن autorun.inf فلش شما ویروسی هست و البته سیستمتون رو ویروسی کرده و ویروس پوشه ها
رو سوپر هیدن کرده.
در مورد اینکه فلش رو با سیستم عاملهای linux base میشه باز کرد ؟ بله میشه ( من slax رو پیشنهاد میکنم )
در مورد رفع آلودگی سیستم هم از avira antivir استفاده کنید
ولی من فایلای سوپر هیدن رو میتونم رو سیستم ببینم. ولی هیچ فایلی داخل فلش نیست!
mahdi7610
02-12-2008, 12:29
سلام
اگه به ادرس زیر رجوع کنید دست خالی بر نمی گردید
روشهایی برای دیدن فایلهای مخفی گفته شده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
Boushvek
03-12-2008, 16:57
سلام
اگه به ادرس زیر رجوع کنید دست خالی بر نمی گردید
روشهایی برای دیدن فایلهای مخفی گفته شده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
تو آدرسی هم که معرفی کردید چیزی نتونستم در رابطه با مشکلم پیدا کنم.
من ویروس رو از تو فلشم پاک کردم و میتونم فایلای سوپر هیدن رو هم ببینم. folder option هم مشکلی نداره. ولی نمیدونم چرا فایلای داخل فلش نیستن! تو پراپرتیز هم زده که 9 گیگش پره.:37::24::wac::42::18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.