ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با gprs همراه اول!

Hoom@n
28-11-2008, 15:39
سلام!
من با گوشی های W700i و K750i نمی تونم از خدمات GPRS همراه استفاده کنم! همه ی تنظیمات (MCCI Internet، MCCI WAP GPRS و MCCI MMS) رو هم دریافت کردم، اما وقتی می خوام از اینترنت استفاده کنم این پیغام رو می گیرم:

Connection failed. Check network coverage or data and internet settings.
+چیزی که خیلی عجیب هست اینه که من با همون گوشی ها و یه سیم کارت ایرانسل به راحتی می تونم از GPRS ایرانسل استفاده کنم!
+تو Internet settings، Streaming settings و Settings for Java هم MCCI Internet و هم MCCI WAP GRRS رو امتحان کردم و تو هر دو حالت به همون پیغام رسیدم!
+ضمنا سیم کارت ها مشکلی ندارن و همون سیم کارت هایی که با این سونی اریکسون ها به GPRS وصل نمی شن به راحتی با نوکیا به اینترنت وصل می شن.

iman_s
28-11-2008, 23:51
یکبار همه تنظیماتی که برای اینترنت و Gprs تو. گوشی هست رو پاک کن و دوباره تنظیمات رو از طریق اینترنت بگیر.
فعلا هم شبها میتونی از اینترنت استفاده کنی.

Captain_Nemo
29-11-2008, 09:26
دوست عزیز شما تو تهران این مشکل رو دارید؟

فعلاً خارج از تهران gprs همراه اول کار نمیکنه.

Hoom@n
02-12-2008, 00:10
سلام!
من سعی کردم با به کار بردن اون "+"ها از بدیهیاتی که دوستان می پرسن جلوگیری کنم! اما حیف که انگار کافی نبود! به هر حال ممنون! (شوخی کردم، لطفا کسی ناراحت نشه!)
+می دونم که فعلا فقط تو تهران فعال هست!
+می دونم که فقط شب ها و روز های تعطیل قابل استفاده هست!
+
یکبار همه تنظیماتی که برای اینترنت و gprs تو. گوشی هست رو پاک کن و دوباره تنظیمات رو از طریق اینترنت بگیر. این کار رو هم انجام داده بودم!
---
مشکل رو پیدا کردم! اصلا به این فکر نکرده بودم! اون گوشی ها از وقتی که تنظیمات رو گرفته بودن خاموش و روشن نشده بودن! و تو هر دو گوشی بعد از راه اندازی مجدد (خاموش و روشن کردن!) مشکل کاملا برطرف شد.
---
به هر حال بسیار متشکر.

Hadi King
02-12-2008, 00:50
دوســت من براي اطلاع از آخرین اخبار مربوط به Gprs بــه اين تايپك هم يه نگاهي بندازيــد :11:
آخرین اخبار مربوط به Gprs(اینترنت)همراه اول!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!:40:

Hoom@n
02-12-2008, 23:59
سلام!
بله اون تاپیک رو هم دیده بودم! متاسفانه خیلی شلوغ شده بود!
متشکر.

ali313
30-03-2010, 08:47
من هم k750 دارم هیچ مشکلی ندارم
اما
بعضی وقت ها که میرم جاهای دیگه میبینم اون آنتن GPRS نداره و هرکار میکنم وصل نمیشه همینکه میام خونمون درست میشه

برای همین فکر کنم از آنتنهای مخابرات باشه که همشون gprs ندارن

از همه بدتر GMAIL که با k750 کار نمیکنه حتی جی میل هم گفته کاریش نمیشه کرد:10::10: