مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد antialiasing
Angel Of Darkness
28-11-2008, 12:15
سلام
چرا بعد آپدیت کردن درایوهای Nvidia
antialiasing غیر فعال میشه
بارها شده به خاطر این موضوع از خیر درایو جدید گزشتم
راهی وجود داره که اون برگردونیم ؟
میبینمتون
سلام
در چه بازیهایی ؟
منظورتون در کنترل پنل NVIDIA است ؟
اگه اینطوره در این قسمت Antialiasing طبق برنامه و گیم باز شده ی شما تنظیم میشه ! یعنی شما باید از داخل بازی این رو درست کنید ! البته فکر کنم مشکلتون این باشه ! اگه اشتباه میکنم عکسی و ... بذارید تا ببینیم !
Angel Of Darkness
28-11-2008, 17:18
سلام دوست من
مشکل من اینه که تو قسمت تسکبار وقتی رو آیکون ان ویدیا چپ کلیک میکنی تو قسمت پرفورمنس اون جا که قبلا مینوشت چند ایکس تا زمانی که درایو خود کارت گرافیک نصب هست مثلا 164 اون قمت هستش اما وقتی درایو 178 رو از سایت انویدیا میگیرم و نصب میکنم این جوری میشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونجور که میبینید anisotropic تنظیماتش هست ولی antialiasing نه من مدلای مختلفی از انویدیا داشتم همشون همین مشکل دارن
مثلا تو بازیایی مثل اویل و ومپایر که گزینه رفع پلگی در بازیا نیست و باید از اینجا درستش کرد آخر ضد حال میشه و من برای 0.5 ساعت بازی مجبور میشم درایو قدیمیه رو نصب کنم
آخر ضد حالله
alireza2099
17-12-2008, 00:16
داخل کنترل پنل گزینه سوم ماله antialiasingهست.اونجایی که شما عکس گذاشتی ماله همه اینجوریه.
Angel Of Darkness
17-12-2008, 01:48
ممنون نه اگه مثلا کارتت اسوز باشه و از سایتش مال کارتت دانلود کنی اینجوری نمیشه و اون گزینه فعال هست
ولی همیشه ورژن انویدیا چندتا جلو تر هست از مال کمپانی کارت وهست و بدیش اینه که عمومیه نتیجشم غیر فعال شدن antialiasing در شکل بالاست
اونقد کسی جواب نداد خودم گشتم پیدا کردم
در مورد گزینه سوم تو حالت ادوانسد مود خق با شماست ولی باید 5 تا 6 گزینه رو تنظیم کنی که زیاد جالب به نظر نمیاد و دردسرای خودش داره اما از هیچی بهتره
موقعی نمیخوای رو استاندارد هست میخوای ادوانسد
میبینمت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.